Bu arada 05.01.2018 tarihindeki KAREL kapanış 5,81 imiş.
Printable View
Bu arada 05.01.2018 tarihindeki KAREL kapanış 5,81 imiş.
Bugun bir araci kurum uzmani kisa bundan sozetti bloomberght'de.Devlet ekonomiyi canlandirmak icin yeni paket hazirliyor.Yanilmiyorsam 100 milyar TL lik bir paket.KGF gibi birsey olmali.Soyledigi, bilisim teknoloji sirketler bundan iyi faydalanacak.Benim tercihim Indes ve Dgate olurdu dedi.Karma portfoyde bu ikiliyi.Ben Despc diyorum, bunun daha gidecegi var.Digerleri Link dgate vs iyi primlendi zaten.Bir kac ay evvel despc dile getirmistim.Caktirmadan geldi bu seviyelere kadar.
Daha gidecegi var, arti birde bu hbr de vakti yaklastikca dillenirse,gider yani.Iyide kar aciklamis.
YTD
Sacro hocam bankacılığı bıraktınız galiba
[QUOTE=Goodbye;1842759]Bugun bir araci kurum uzmani kisa bundan sozetti bloomberght'de.Devlet ekonomiyi canlandirmak icin yeni paket hazirliyor.Yanilmiyorsam 100 milyar TL lik bir paket.KGF gibi birsey olmali.Soyledigi, bilisim teknoloji sirketler bundan iyi faydalanacak.Benim tercihim Indes ve Dgate olurdu dedi.Karma portfoyde bu ikiliyi.Ben Despc diyorum, bunun daha gidecegi var.Digerleri Link dgate vs iyi primlendi zaten.Bir kac ay evvel despc dile getirmistim.Caktirmadan geldi bu seviyelere kadar.
Daha gidecegi var, arti birde bu hbr de vakti yaklastikca dillenirse,gider yani.Iyide kar aciklamis.
YTD[/QUO
teşekkürler sn goodbye
bende bir miktar despc var umarım güzel olur sonuç
sizin uluun yorumunuz ne olur peki
kar açıkladı ama yetersiz gibi?
citi özkgyo dan 63 maliyetle 228 bin almış.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
musait olunca bizim zombiyi ( fener ) yorumlasa bir arkadas. haftalik ve gunluk macd 0 ustu kapadi.
Sacro hocam peki uluunla ilgilenme sebebiniz sadece macd miydi yoksa yatirimlari mi ufaktan bir yabanci ilgisi de var gibi. Bir de gectigimiz sene karelin bir bilancosunda net kar az ciro cok saglamdi millet beyenmemisti siz tam tersi cok iyi demistiniz. Sanki uncu da oyle gibi adamlar ciroyu katlamis ama kar cok az artmis ne dersiniz? Sabretmeye deger mi ?
Tesekkur ederim saygilar
Ayni dusunuyorum.
Siz beni anlamissiniz.
Ilgilenme sebebim tabiki sadece macd degil.
Bilancosuna hafta sonu bakacagim.
Bakmadan soyluyorum buyuk ihtimal bilancosu kotu degildir gelecek vadeder.
Zaten 4 lerden buraya gelerek bu bilancoyuda fiyatlamis hisse.
Bakinca yorumlarim.
Sn Sacrosanct,
Gentaş bilançosu çok iyi geldi acaba grafik olarak yorumlayabilir misiniz?
Arena da durum nasıl sacro üstad
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başakşehir de yenilmisken
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sacro hocam çok sık yazmasam da takip ediyorum. fırsat buldukça tebrik de ediyorum. sen de hiç sıkılmıyorsun, yorulmuyorsun tebrik toplayacak başarılı öngörülerde bulunmaktan :) helal et hakkını, seviyorum seni.
cümleten iyi haftasonları.
Gentaşı yorumlarsanız çok sevinirim.Şimdiden tşk ederim.
Haftaya karel düşünceleriniz nelerdir..
Başlıktaki MACD indikatörüne olan ilgiye istinaden…
Periyotlar ; 60 dakikalık, seanslık, günlük, haftalık, aylık.
MACD Değeri ; Sıfır ekseni üstünde yeşil, altında kırmızı.
MACD Konumu ;
1=ALMA (Sarı zemin),
2=SAT (Kırmızı zemin)
3=AL (Yeşil zemin)
4=TUT (Koyu Yeşil zemin)
TRIGGER ; Standart olarak kullananlar için 9, ayrıca hızlı davranmak isteyenler için 2 alınmıştır.
Dosyanın Excel formatındaki tamamına buradan ulaşabilirsiniz…
Örnek Tablo;
https://i.hizliresim.com/y01Dok.jpg
Sorulara bakıyorum da , Ne kadar bedavacı beleşci bir toplumuz böyle.Nadiren de olsa öğrenme gayreti olan kimselerde yok değil ama çoğunluk , Kolay para peşinde koşan , zarar ettimi terör estirme potansiyeli olan bir kitle, çok vahim ve zavallıca bir durum.
Valla bedavacı olmamaya çalışıyorum. Fakat bu grafikleri bir uzmandan örneklerle dinlemeden öğrenmek zor. ama uzmanlaşmış kişilerin tecrübesinden yararlanmak en büyük uzmanlıktır. Herkes aynı seviyede olsa uzman diye biri olmazdı. Bana deyin ki al şu kitapları oku.. hemen alayım. Deyin ki akşam şu kafede buluşalım konuşalım geleyim... sürekli grafik videoları izliyorum anlamaya çalışıyorum. Yani bilmiyorsam susuyorum.. yaptığım Tek şey teşekkür etmek. Hani derler ya bilmiyorsan bari sus. Sizleri izlemeye devam ediyorum.
Ne kadar hesap yaparsanız yapın, hesapta olan değil nasipte olan gelir başınıza…
Sacro hocam ve diğer üstadlar , spekler bazen mal toplama yada ivmelenme evresinde olmalarına ve hacim-macd.. vs bunu teyit etmesine rağmen teknikçi avına çıkıp mal çakabiliyorlar. Bunu anlamak için sizin kendinize has bir yönteminiz varmı? Teşekkürler şimdiden
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hisse ararken ben :
Altin çöpe düşşe değerinden kaybeder mi?Tenekeyi parlatsan ,çeyrek altin eder mi?
Baskısı tükendiği için Yatırımcı ve Teknik Analiz Sorgulanıyor ?kitabımı sizlerle pdf olarak payşlaşmak istedim. Yeni baskısı yeni eklemelerle yayınlandığında yine buradan sizlere haber vereceğim.
Yaşar Erdinç
https://www.bilgeyatirimci.com/2014/...gulaniyor-pdf/
Elon Musk nasıl yatırım yapıyor acaba dıye diye sordum youtube'a
Hisseleri bıraktım ,bu hafta sonu Elon musk videoları izlemeyi tercih ediyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=zIwLWfaAg-8&t=8s
Gerel in biloncosuda gelmiş sacro bey bi yorum alabilirmiyiz sizden ??dün çok düştü
haftalık ,gunluk ve 60 dakıkalıkta ucude uyumlu ve yukaro yonlü ozkgyo var.Islem yapsam bu hisseyı tercıh ederım bu hafta.elimde cok az var.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kareli al sat yapmadan tutmaya karar verdım.Biriktirmek içinde yanına ikinci hisse olarak ,Demisas 'a hedefledim.Ufak ufak başladım slmaya.1.numero Karel.2.numero demisas.
5 yıl ,10 yıl ,30 yıl sonrasını ıceren vıdeoları izlediğimde ,neye yatırım yapılmalı dıye sordugumda kendime
Robotlar ve akılli uygulamaların hayatın içine yerleşecegi aşikar.Yazilimla ilgili butün hisseler gelecekte önemli olacak.Enerji sektörü olmazsa olmaz sektorlerden biri .Birde Ucan arabalar yada yer altinda gidecek butun uladom araclari için şarj istasyonlari yada uzaya gidecek araclar için yaşami sırdurmek için gerekli her şey kiymetli olacak.
Herkesın robot bir kopyası olacakmıs.
Uluun un bilancosunu inceledim.
Ciro iyi karda iyi.
Kari torpuleyen sattiklari malin maliyeti olmus.
Maliyetler 1.1 den 1.7 ye cikmis.
Pazarlama giderleri ve genel yonetim giderleride artmis.
Aslinda bunlar olmasaymis bilanco ve kar cok iyi gelecekmis.
Bence piyasa bu bilancoyu begenmese bile 2.65 70 bolgeleri orta vadeli alisa musait.
Demisaş neden ?
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.