Bizim İcin sıkıntılı bir durum yok Bofa Altan alıp yukarıya cekıp basması engellendi bırgun sonra satabilir
Ytd.
Printable View
Bizim İcin sıkıntılı bir durum yok Bofa Altan alıp yukarıya cekıp basması engellendi bırgun sonra satabilir
Ytd.
bofa nın takasında güya 300 bin lot var gözüküyor diyelim ki yabancı
son 4 gündür a1 capital 150 bin lot aldı 70.50 tl ortalamayla
istesinler bofanın elindekini yada satışını her an zaten karşılarlar cüzi bir miktar zaten
maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövdürmek bunların ki
Bılanco dan sonra kimin topladıgımı onemlı degil artık piyasanın algısı onemlı degerı anlasılır ise bizim ıcın daha iyi gelen bılanco larda erbos en iyisı fiyat olarakta
Yatırım tavsiyesi degıldır
GAP ıları kapatacağım diyorsa kapatır kim kimden alıyor kim kime satıyor umurunda değil boru döşemek zor iş kolay olsaydı 3 lü rakamlar çoktaaaaan 4 lü rakamlara doğru ilerlerdi ytd
Taban mı açıyor ?
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
58 tl deki gapı kapattı. erbosanın vardır bole hareketleri
55-56 tl arasında var ama belki es geçer
Brüt takas fren sistemiyle varsa kaşıntısını gidermek için vitesi boşa alıp geriye kaykılarak o lanet olsun ben bunu neden bıraktım dediği GAP ıyı kapatmak üzere pupa yapıyor .
Naparsan yap hacı boru bu eninde sonunda döşenir lakin güven kaybına sebep oldun sen de bunu biliyorsun ytd
Gapi ci lar krali Erboss um, sindire sindire eze eze gidiyor,
Rezil etti kendini
Yazık
Evet Erbos bu hareketler sana yakismiyor...Güven veriyorsun ama tahtacin biraz kuruscu ,
tahtayi brütede soktunuz beceriksizliginizle..
Artık Erbosu ben bile kurtaramam diyor Borucular Odası Başkanı mister borukeser. Bile bile ateşe attı kendini ne güzel yol alıyor ve döşüyordu azar azar ama para hırsı yokmu o para hırsı şimdi ona gösterdiler hırsı bakalım nolcek ?
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. Maddesi çerçevesinde, Cem ERKAN (28669287) isimli yatırımcının Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş.(BRKSN.E), Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş.(ERBOS.E) ve Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tesisleri İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SAFKR.E) payları piyasasında, Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 25/02/2021 tarihinden itibaren 6 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
[QUOTE=DEMLİKEYF;5188959]Artık Erbosu ben bile kurtaramam diyor Borucular Odası Başkanı mister borukeser. Bile bile ateşe attı kendini ne güzel yol alıyor ve döşüyordu azar azar ama para hırsı yokmu o para hırsı şimdi ona gösterdiler hırsı bakalım nolcek ?
Ah Demli kardesim ahh sen bana Erbosta dösemeye aravericem deyip ayrilirken bana sellektör atarken ben güvendim bu nanköre oysaki burdaki eline agzina yuzune bulsatirdi herseyi..Koca Erbos brüt e girip manuple kagit oldu..
Eger ibigi yiyorsa versin 50-51 e bir once mal kacirircasina 50-78 harekerini yapinca vazgecmistik bu sefer gerceklestiririz,biz zaten beklemeye gelmisiz,
Günaydın
İyi bir gün olsun
Çok yordu
Korku filmini drama cevirmeye kararli ******** [emoji1][emoji216]
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Varmı bir fikri olan
Nerede durur bu iniş.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ERBOS.E paylarında 24/02/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 10/03/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştı
cem erkan bir spek önceden kentte ve klkmada da işlem yapan biriymiş
şimdide erbos brksn ve safkarda işlem yaptığından ceza aldı
a1 capitalden alan olabilir tahtaya bulaştı diye eski tahtacı bilerek brüte aldırmış olabilir
2 gündür de a1 satıyor zaten tahtada güç savaşı var 70 maliyetle 150 bin lotu satması ayrıca tuhaf
kağıdı kendi haline bıraksalar zaten gidecek bu karlılıkla
filler tepişiyor bakalım hangisi galip gelecek
GAP ıyı bir kapatsın o adı geçen speği ya da terki joe nun günün anlam ve önemine binaen sıfatını değiştirdiği tahtacı yı yerler yerler ham yaparlar kırıntısı kalmaz sofrada ytd
ErBOSS um Gapilari kapatamadin bir kapat sunu beceriksiz speklerle calismayin bu nedir yahu,
diyorsun biraz daha burnunuzu sürtecem tamam ama ver 50 ye bizde mallanalim,
canimiz cekiyor..
Buyuk bir flama yapicak gibi gunlukte..
ha sapini bilemiyorum nereye gider..
A1 brüte sokulmadan son 3 seans tahta cizmeye baslamisti,surekli bank of la mal toplsdilar simdi hepsini alttan bosaltiyor,
Malum sahis pili pirtiyi toplayip gidiyormu acaba yoksa bizim spek yeni cizimlermi yapmaya calisiyor,
Bunu önümüzdeki günlerde görecegiz ama darildim Erbosuma yakismadi bu hareketler..
https://i.hizliresim.com/iAhs2X.jpg
sürekli pembe kanala sadık kalmış ve şuan o kanalın dibindeyiz
kanal belli bir açıda yükseldiği için ne yaparlarsa yapsınlar
ister a1 ister bofa hiç farketmez isterse brüte aldırsınlar
su akar yolunu bulur psikolojisi sağlam olan kazanacak
oyun büyükse her türlü bizans oyununu yapar bunlar
Arkadaşım ben de seni uyardım burada arkasından bakarsın diye :)
Endeks 1550 aşağı kırdı o gün öğleden sonra, arka arkaya tüm destekleri de aşağı kırdı sonrasında endeks. Küresel satış baskısı ile endeks iyice düştü.
Ancak, ERBOS'ta GAP sorunu bitti geçmiş olsun ancak brüt takas ve endeks sorunu başladı. Brüt takas hacmi ve alım iştahını azaltır, alırken iki kere düşündürtür.
Tekrardan belirtmek gerekirse uzun vade için temeli süper şirkettir ERBOS.
Dönmesini beklediğim yeri belirledim kendi ölçülerimde, gelirse tekrardan gireceğim ERBOS'a :ok:
Erbos da GAP sorunu bitmedi sayın seyirciler şaşırmamak mümkün değil vay beeee dediğimiz anları yaşıyoruz gün geçmiyor ki yeni bir tuhaflık görmeyelim GAP ın bırakıldığı seviye 55.00 dı şu anda gelinen seviye ise 55.05
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz bu ne vıcık vıcık bir durumdur yani tahtacı ben senin tahtacılığına rende atayım niye .05 i rendelemedin pürüzlü bıraktın amacın ne biz ellerimizde mendiller ağlamak istiyorum diye aportta beklerken terki joe garibim koskoca bir havluyla bekliyor bu bize yapılır mı be ayıptır yazıktır yuh be ytd
sizin gibi tahtacıyı eşşekler kovalasın
oturtmuşlar başına 2 bebe robotata bağlamışlar
şurayı yukarı kaldırtma demişler bekliyorlar
ulan mal herif madem mal bekliyon altlara alış yazkı adam satsın
altta kademede alışta lot yoksa adam nereye satacak sen nasıl toplayacaksın
yoldan geçen adamamı satacak elindeki malı
sizin bildiğiniz borsayı ......
Tahtacı senin tahtanı tahterevalli yapacaklar bak demedi deme kendin otur kardeşim robotunun başına amacın ne niye bıraktın o 0.5 i, boruyu düzgün yerleştirmediler herhalde kanala, var bir acın belli, hallet şu işi sana yakışmıyor. sn
Eblek senin oralardan mı bu tahtacı? Amirlerinden almamış mı kurs? Ytd
İki tane anlamadığım durum var
1. Yüksek fiyattan aldın 70 78 arası
Neden satarsın 20 lira altına
2. Düşük aldın temmuzda ağustos ta 20 ye neden satarsın
Bankof ve
A1
İn elinde ne kadar kaldı bilen var mı ?
sorun dilgil olacak cem deydi
yiyemeyeceği şeyi kaldırdı baktı ki büyük