Buyuk bir flama yapicak gibi gunlukte..
ha sapini bilemiyorum nereye gider..
Buyuk bir flama yapicak gibi gunlukte..
ha sapini bilemiyorum nereye gider..
Son düzenleme : Eblek; 25-02-2021 saat: 18:01.
A1 brüte sokulmadan son 3 seans tahta cizmeye baslamisti,surekli bank of la mal toplsdilar simdi hepsini alttan bosaltiyor,
Malum sahis pili pirtiyi toplayip gidiyormu acaba yoksa bizim spek yeni cizimlermi yapmaya calisiyor,
Bunu önümüzdeki günlerde görecegiz ama darildim Erbosuma yakismadi bu hareketler..
Arkadaşım ben de seni uyardım burada arkasından bakarsın diye![]()
Endeks 1550 aşağı kırdı o gün öğleden sonra, arka arkaya tüm destekleri de aşağı kırdı sonrasında endeks. Küresel satış baskısı ile endeks iyice düştü.
Ancak, ERBOS'ta GAP sorunu bitti geçmiş olsun ancak brüt takas ve endeks sorunu başladı. Brüt takas hacmi ve alım iştahını azaltır, alırken iki kere düşündürtür.
Tekrardan belirtmek gerekirse uzun vade için temeli süper şirkettir ERBOS.
Dönmesini beklediğim yeri belirledim kendi ölçülerimde, gelirse tekrardan gireceğim ERBOS'a![]()
Erbos da GAP sorunu bitmedi sayın seyirciler şaşırmamak mümkün değil vay beeee dediğimiz anları yaşıyoruz gün geçmiyor ki yeni bir tuhaflık görmeyelim GAP ın bırakıldığı seviye 55.00 dı şu anda gelinen seviye ise 55.05
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz bu ne vıcık vıcık bir durumdur yani tahtacı ben senin tahtacılığına rende atayım niye .05 i rendelemedin pürüzlü bıraktın amacın ne biz ellerimizde mendiller ağlamak istiyorum diye aportta beklerken terki joe garibim koskoca bir havluyla bekliyor bu bize yapılır mı be ayıptır yazıktır yuh be ytd
sizin gibi tahtacıyı eşşekler kovalasın
oturtmuşlar başına 2 bebe robotata bağlamışlar
şurayı yukarı kaldırtma demişler bekliyorlar
ulan mal herif madem mal bekliyon altlara alış yazkı adam satsın
altta kademede alışta lot yoksa adam nereye satacak sen nasıl toplayacaksın
yoldan geçen adamamı satacak elindeki malı
sizin bildiğiniz borsayı ......
Yer İmleri