coniler coştu %2 vay akm
dolar 57 pezo
Printable View
coniler coştu %2 vay akm
dolar 57 pezo
Altındaki tepkiye bir bak...
Hani güvenilir liman falan diyorsun...
Soyunma kabinini bırak, otele kadar kovalıyor tsunami...
Bitcoinden farkı yok.
Yav dunyanin en buyuk spekulatoru devrede. Adam twitle vergi koyuyor, twitle kaldiriyor. Tum piyasalari twitterdan spekule ediyor.Kepceylen kupaylan anlatiyoz bunu da. Gunu birlik haftalik bakmayin. Gumbur gumbur global kriz geliyor. Sismis balona igneyi kendileri batiracak vaktiyle.
Dolarda altında 2 günde verdiklerini geri aldı...Dediğim bu işte....zamanı geldiğinde gider. Ağalar ne zaman isterse.Gerisi sallamasyon.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnsiderci sari ******** goldda sell pozu açtırıp yapıştırdı haberi.
Ulan adamalr dünya piyasalarini Twitter'dan billur geçerek yönetiyor. Kafasına göre vergi köy kaldir, tanıdık hedge fonları zengin etti serefsiz. Gene.
WTI %3.64 yukarda, 56.93 USD.
Burada ana sorun şu trade wars duzelirse Fed babayı faiz indirir ve dolar bu durumda tekrar güçlenir. Yani şu durum dolara ve Dow a yarar gerisi tiri biri ve olan golda olur.
Goldü zaten 1300 lerde cizmistik 1510 yada 1540 bunun son haddiydi bugün 1530 civarını gördü .
Yillardir Bistte sikayet edilen durumlari kuresel boyutta tum yatirim araclarinda yasiyoruz. Bunlar cete. Kuresel cete. Fiyat artarken de duserken de kazaniyorlar. Bir tweete bakiyor her sey. Pozisyonlanma olmadan bu hareketler olmaz. En acemi borsaci bile bilir bunu.
dostum ston bunlara anlatamazsın,bunlar eğitilmezdir. yıllardır dolar diyoruz sanki duvara söylüyoruz. paritenin durumu belli,1'e gidiyor. dolar 3,4x mi ne,bunlara 7 demiştim zatı muhteremler küfrü basıyor. evet şimdide XX diyorum hadi küfürü basın da süreç çabuk tamamlansın.
Ben kolay kolay anlaşabileceklerini sanmıyorum. Ancak şu an oluşan fiyatlama Amerika'nın geri adım atmasından kaynaklanıyor olabilir.
Bunun temel nedeni de aslında Amerika'nınÇin'den çekinmesi değil de CPI/core enflasyonun %2.2 gelmesi.
Gümrük vergilerinin enflasyonu etkilemeye başladığı açıkça görülüyor.
Bu FED açısından sıkıntı yaratabilir.
Amerika'nın o nedenle geri adım attığını düşünüyorum.
acil kurtulmalı dünya bu sarı psikopatdan,balon dow düşecek diye ödü kopuyor,bırak düşşün 21000-22000 e ne olur ,o halde bile ucuz değil.....
Bu Trumpin bir gunu bir gununu tutmuyor. Piyasalarda hala ne bok oldugunu bilmiyormus gibi agzinin icine bakiyor ve tepki veriyor.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu kimse bilemez. Bilen varsa zaten gidip VIOP'tan 1:10 ile 1mUSD kontrat açsın.
31.12.2019 için 5.7X civarı
31.12.2020 için ise şu anki fiyat 6.64TL
Bu tarihlerde $ XX olursa aradaki farkın 10 katını hesaba geçerler.
TL'ye güvenmiyorum diyen için de eğer kendinden çok emin ise atıyorum kabaca 10.000USD daha masraf yapıp VIOP'taki TL uzlaşmayı future ya da forward kontrat ile döviz uzlaşmalı teslimata çevirmek mümkün.
Aralik vade cok iyiymis yalniz.
msci turkey bitik dow yeniden düşüşe geçerse diplerden dip bakar.......ytd
Adam goreve geldiginden beri yapmadigi spekulasyon kalmadi.
Sarı fırlatma dünya piyasalarını bungee jumping tutkunu yaptı resmen.
Simdi secime de az kaldi. Sancilari iyice artar bu delinin ve dedigin gibi piyasalar hop oturur hop kalkar.
Viop un pis tarafı merkez ve kamular makası eritip vade gelmeden longculara zarar yazdiriyor. Özellikle ağustosta 500 milyon dolara yakın longcu olunca adamlar ayın basinda 1100 pips.makasi 450 pipse kadar çektiler.
Piyasada merkez ve kamular kaldiracli piyasalarda işlem yapanları batırmak için hamle yapıyor bundan korunmanın tek yoluda fustukce kademelemek ve düştükçe hacim arttırarak ortalama yapmak bunun harici kazanç sağlamak usdtry de nerdeyse imkansıza yakın.
Comex CME group firmasının işlem platformu değil mi?
Dünyadaki toplam işlem hacminin ne kadarını gerçekleştirdiğine dair bir veri var mı?
Zira eğer toplam hacim kaba hesapla 168 milyar doların altındaysa Amerika'nın vergi hamlesi normal zamanlara göre altın lehine işlem yapanlara çok ciddi yardım etmiş demek.
Ama CME'nin toplam hacimdeki oranını ben bilmiyorum.
Arjantin peso su değer kaybetmeye devam ediyor.55 olmuş yine...