Piyasa şiir gibi...Para basıyoruz maşallah..
Printable View
Piyasa şiir gibi...Para basıyoruz maşallah..
TCD bugün +4 yapabilir viop oranını yükseltip doğru pozisyon almıştır.
zaten bu fon'un en büyük özelliği garanti gördüğü günlerde maximum risk alıp en yüksek getiriyi getirmesi.
altın vuruş gelebilir bugün o fon'dan :)
garanti %6 oldu
11:51
Son dakika: İran'dan ABD'ye yeni tehdit: Daha sert intikam yakında
piyasalar bu habere kayıtsız kalmadı ve kendini 116 üzerine attı. hep denilir ya, sizin ne düşündüğünüz değil, piyasanın ne düşündüğü önemli diye. tam da bu mesajı gözümüze sokuyorlar şu an. iran bahane, borsa şahane oldu.
Ptt den nkolay hesabima para yatiriyim dedim islem parasi çıkarttı ptt ile anlasmasi bitti mi acaba ?
bugunde eib aldim tam parayi yazdim blokajsiz aldi .
bu şekilde olması inan daha iyi. TCD'nin avantajı yükselirken zaten.
borsanın zigzag çizerek gitmesi TCD fonu olanlar için avantaj çünkü pozisyonları iyi ayarladıkları için düşüşlerde bile zararı minimize edebiliyorlar. düşüşten sonraki günlerdede iyi pozisyon alıp yüksek + kar yazdırıyorlar.
şöyle anlatayım.
borsa atıyorum 115.000'deki TCD fiyatı ile düşüp tekrar 115.000'e çıktığında TCD fiyatı aynı değil kesinlikle üstüne koyuyorlar.
gerçi borsa son 1 ayda %2-3 düşse bile TCD gene + yazar ay bazında.
fonların amacı oda yapan yokki doğru düzgün, bazı fonlar varki biz yönetsek daha çok + bile getirebiliriz o derece reziller.
borsa +1 onlarda +1 , borsa -1 gene aynı yönetim faktörünün etkisi yok sabit statik takılmışlar.
EIB örneğin borsanın yatay seyretmesi için EIB için en iyisi , her gün +0,2 +0,3 yazar.
TCD'nin iyi pozisyon alabilmesi için düşüp çıkması gerekiyor borsanın , öngörebilmesi / emin olması gerekiyorki çok riskli hareketlere girebilsinler. borsanın yatay seyrinde / ufak hareketlerde çok fazla riskli pozisyonlara girmiyorlar.
https://twitter.com/anlasekonomi/sta...596144128?s=21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Birsa nerdeyse 120 e vuracak.yarin duzeltme gelirse giris icin bugun kisa vadeliye park ettim
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
120.000 ana dirençmiş.
Merhaba, Burada ilginç bulabileceğinizi düşündüğüm bir şey var: - http://tr.investing.com/analysis/bis...-ckt-200438327
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bugün +%3 altında getiren hisse yoğun fon yöneticisini tazminatsız kovarım net. ACC hariç, onlar bugün de düşüşe pozisyon açmışlardır :D
ben EIB'yi merak ediyorum bugünde portföy'ün %60'ını falan ters repo yaptılarsa kötü olur. dünden borsanın yükseleceği belli olduğu için biraz kar'ı maximize etmeleri gerekiyor bakalım ne getirecek.
Bugun ne hikmetse 2-5-10 yillik tahviller dususte htt dzt hsl fi3 iyi getirir
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin cuma alis.girilecek t+1 fonlar
P.tesi aksam fiattanmi alinir sali 14 demi
Hesaba gecer
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse fonlar tablosunu son dağılımlara göre güncelledim kopyasını kaydetmenizi isteyeceğim yine. Ayrıca dağılım raporlarını kontrol edip yanlışlık varsa bana iletirseniz düzeltirim. Sadece ACC kaldı dağılım raporu göndermeyen onuda gönderirse KAP'a güncellerim.
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing