Sayfa 477/1001 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. garanti %6 oldu

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım bilgisayara geçtiğimde daha rahat karşılaştırırım. İlk izlenim hisse tarafında birkaç değişiklik olmuş. Yabancı ETF eklemişler bir tane. Altın opsiyonlara bir tane daha eklenmiş. Apple opsiyona bir tane eklenmiş. Endeks opsiyonlar devam ediyor yine.
    çok teşekkür ederim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
     Alıntı Originally Posted by buskas Yazıyı Oku
    kaçırdık getiriyi bugün en az 10k gelirdi TCD'den bana, neyse EIB'den gelene bakıcaz.
    3-4 gün EIB'de takılayım borsa aşırı yükselmezse öbür hafta girerim gene TCD'ye.
    tcd de tren kaçtı şimdilik valör yüzünden, eib de bugün emir veren yarınki fiyattan alır %1 yaparsa +1 den alır hafta sonu cabası

Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    tcd de tren kaçtı şimdilik valör yüzünden, eib de bugün emir veren yarınki fiyattan alır %1 yaparsa +1 den alır hafta sonu cabası
    Tcd anlık getiri bilgisi olan var mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. 11:51
    Son dakika: İran'dan ABD'ye yeni tehdit: Daha sert intikam yakında
    piyasalar bu habere kayıtsız kalmadı ve kendini 116 üzerine attı. hep denilir ya, sizin ne düşündüğünüz değil, piyasanın ne düşündüğü önemli diye. tam da bu mesajı gözümüze sokuyorlar şu an. iran bahane, borsa şahane oldu.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    11:51
    piyasalar bu habere kayıtsız kalmadı ve kendini 116 üzerine attı. hep denilir ya, sizin ne düşündüğünüz değil, piyasanın ne düşündüğü önemli diye. tam da bu mesajı gözümüze sokuyorlar şu an. iran bahane, borsa şahane oldu.
    Arkası yarın gibi oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ptt den nkolay hesabima para yatiriyim dedim islem parasi çıkarttı ptt ile anlasmasi bitti mi acaba ?
    bugunde eib aldim tam parayi yazdim blokajsiz aldi .

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    11:51
    bu saatten sonra atom bombası atarız deselerde boş , BIST bold pilot gibi sol kulvardan geliyor kimse tutamaz artık onu

Sayfa 477/1001 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •