Ilac fabrikası aldı tekrar ilaç üretimine girdi elbetteki ende arsa olayı için girdim 2010 yılında aldim 2013 de sattım ozaman da aynı hikaye vardi şubat ayında 9 tlden aldim bekliyorum
Printable View
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...38DAKEZvg&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kartal arazisi nin imar planına itiraz askısı 3 Ocak 2023 de askıdan iniyor. İnşaat için 3 büyük firma ile anlaşıldığı konuşuluyor..Müteahhit bir arkadaşıma hesap yaptırdım. bugünkü fiatlarla Eczacı grubuna kalacak toplam para 4-4.5 milyar euro dedi arkadaşım.. Bakalım göreceğiz..
Kanyon Yıllık Kira Potansiyeli 2021
https://pbs.twimg.com/media/FlDLlQ-X...png&name=small
İşgyo Kanyon AVM 2021 değeri
https://pbs.twimg.com/media/FlDUGrMX...png&name=small
Çok az mal vererek fiyatı aşağı çekmek isterler.30 lu seviye yakınına kadar aşağı yön devam edebilir.Orta uzun vade sorun yok.Hisse çok kısa, kısa
vade için olağan düzeltmesini yapıyor.Panik yok.Sabır.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sürpriz değil, bir gün yatırım holding tavana çekiliyor, bir gün sonra ilaç hissesi diplere gonderilmek isteniliyor. Istedikleri kadar derinlestirebilirler bu işlemleri. Amaç, tam kontrolü sağlamaktır elbette.
Evet , fakat sorun 33, 34 ten hisseye dalmış olan ky bu ky , simdi ya zararına satış yapacak bence yapmaz ya da gidecek alttan biraz daha alıp paçal yapacak , paçal yapınca hissenin gidişini zaten kesin durduracak .
1 hafta önce satış alış pastasinda satıcıların yüzde 80 i toplu alıcıların yüzde 50 si toplu ne olur dediğimde aslında ky mal alıyor demek istemiştim ancak pek bi cevap alamadım . Esasen sormama da gerek yoktu görünce gereğini yapacaksin. Ya da bekleyeceksin trenin geri gelmesini . Bak şimdi devre kesti şelale düşüşü olacaktı neredeyse.
KY ın hisseye daldığı filan yok.Sedece kendi hakimiyetlerini vurgulamak için şov yapıyorlar.Spe...yüklü miktarda sattığı filan yok.Şu anda 1 milyon lot satış yaz anında alacaklardır.Hisse kısa, çok kısa vade için düzeltmesini yaptıktan sonra yoluna devam edecektir.Sabır istiyor.
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır. SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru evet ama millet bunu bilmiyor , tweeter maalesef goygoycu höstad larla dolu abuk sabuk konuşuyorlar , 100 tane hisseye çizgi çekmiş 5 tanesi çıksa bak nasıl bildim derdinde bunları dinleyenler bi düşünsün .
Evet kimsenin isine karışmıyoruz haklisiniz .
Bu görüşe katılmıyorum , bayağı bi baktım twettir da bunu soran insan sayisi epey bi olmuş hepsinin dilinde ayni hikaye .
Yani Rek in görüşüne katılmıyorum, ama umarım o haklıdır.
Benim emlakçı altıncı arkdaslarım da girmiş hisseye 15 yıldır bist anlatırım tek lot almadılar şimdi bana söylemeden girmişler.Ben saksı değilim ;)
Şimdilik kazanıyorlar bakalım nolcak inş para kaybetmrzler.
Ecilc de tahta sahibine sesleniyorum.Vermiyorum bir hisse bile boşuna ugrasıyorsun;)
Ytd syg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şirketin niyetinin göstergesi bir yazışma.
''Sn. Eczacıbaşı İlaç S.F.Y. A.Ş. Yatırımcı ilişkileri departmanı.
Halka açık şirketlerin, halka açık olmayan iştiraklerinin gelirlerinin muhasebeleştirilmesi ile ilgili ecilc ve alark bilançolarını incelediğimde 2 farklı uygulama görmüş bulunmaktayım.
Eczacı İlaç , %50 altı (%37,28)iştiraki olan, halka açık olmayan Eczacıbaşı Holdigin karını , yıl sonu bilançosunda , Eczacıbaşı Holdingin geçmiş yıl özsermaye artışının kendi payı olan %37 kadarını aşagıdaki şekilde , sadece özkaynaklara ilave ediyor.
Alarko Holding ise, halka açık olmayan , %50 altı (%49,96) iştiraki olan Cenal AŞ ve Meram AŞ deki karları , payı kadar kısmını, hem Gelir Tablosundaki aşağıdaki kalemde , hem de ; aşağıdaki gibi , Özkaynaklar altında muhasebeleştiriyor.
Soru:
Bu uygulamaların bir kuralı , özel bir durumu var mıdır ?
İhtiyarimidir?
Yukardaki uygulamalarda bir yanlışlık var mıdır? Var ise , hangisi yanlıştır?
Yukarıdaki uygulama farklılıklarından dolayı , kendi yorumuma göre, iştirak kazançlarının Gelir Tablosunda gösterilmemesi nedeni ile Eczacıbaşı hissesi göreceli olarak , iştiraklerinin gelirini Gelir Tablosunda gösteren şirketlere göre hisse fiyatı performansı olarak çok geride kalmaktadır.
Uygulamanızın farklılığının teknik bir sebebi , bir izahı var mıdır?
Saygılarımla. ''
Verin cevap:
https://pbs.twimg.com/media/FlNAwViX...g&name=900x900
Son günlerde niyet hiçte iyi değil.Ancak bu nereye kadar .Güneş balçıkla sıvanmaz! SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
34 tl civarindan pozisyon actim.
Kartal arazi ve yeni ilac fabrikasi alimi beni cezbetti.
Bakalim uc kat primli hisseyi almakla iyimi ettik kotumu. Onunuzdeki gunlerde gorecegiz.
Ytd
böyle düşüşlerin hastası hiç bir fırsatı kaçırmaz
ytd
Olay basitçe şöyle; bence spekülatör Kartal hikayesiyle hisseyi köpürtüp keyfine bakmak istiyordu.
Mega proje algısı orta gelirliye konut hikayesiyle sarsıldı. İki hikayenin hiçbir bağlantısı yok ama spekülatör bu, onun için önemli olan piyasadaki algılardır.
Kartal projesinin seçim sonrasına kalması akla son derece uygunken öyle değilmiş gibi davranmak istediler. Hisseden çıktığını filan düşünmüyorum, kendi zamanlamasına ayar verme çabası olarak okuyorum.
Borsa geneli için seçime kadar olan süreç iyi değil. Sonrası da belli değil.
Bence planladığı şekilde götürüyor açıkçası Kartal arazi işi beni hiç enterese etmiyor ,zaten kendisi de orası holdingin deyip duruyordu . Asıl önemli olan hikayemiz Gensenta ve yeniden değerlenmesi gereken AYAZAĞA ve SİLİVRİ ve de KANYON , bunlardan Gensenta hiç hesapta olmayan bir piyango gibi.
Millet yukarıdaki gibi daldı 34 lerden ve sonuç ortada salınıyoruz . Millet girmeseydi giderdi.
Bence enflasyon devam ettiği sürece hisse piyasası ucuz , herhangi bir problem yok , tek koşul doların ani fırlaması ki o da enflasyonu tekrar tetikleyeceği için şirket değerleri ilk etapta düşüş gösterse de kısa zamanda tekrar yukarı uçar .Mega proje vb , kartal ayazağa gibi üst düzey grubuna hitap edecek yerleri etkilemez onlar olsa olsa fakirler için umut olur zaten iki kesimin hem parası farklı hem de ihtiyaçları farklı.
Bizi tutan tutabilecek tek faktör pek çok hisseye 32 den sonra dalan ky dir. Onlar olduğu sürece kayık sallanacak deniz dalgalı olacaktır . No way out.
https://twitter.com/bengibaser/statu...itUXTLJ6Q&s=19
Gensenta bunu fırsata çevirmeli mutlaka. İlaç hammadde üreticisi olarak.
Penisilin grubunda tekel.
SM-S906E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genel olarak katılıyorum. Böyle zamanlarda kişisel düşünceleri askıya alıp spekülatörün ne yapacağını çözmeye çalışmak
daha faydalı olabilir. İsterse fiyatları çok aşağıya ittirebilir, mal kaptırma korkusunu minimumda yaşar.
Öyle yapar demiyorum, sezgilere kontra işlemleri defalarca uyguladılar.
Bana kalırsa "klasik" Eczacı hissesi davranışı kuvvetli olasılıktır. Bunu da yazmama gerek yok, zaten biliyorsunuzudur.
Hissenin son düşüş döneminde saklama değerleri olarak ilk 5 aracı kurum bazında kayda değer bir fark yok.Sp...istediği kadar mal alamayınca adeta çaldırıp hisseyi aşağı çekerek yatırımcıyı ürkütüp püskürtmeye çalışıyor.Hissede gerçekten malına sıkı sıkıya bağlı bir yatırımcı profili var. Ben orta uzun vade düşündüğüm için düşüşleri kademeli alım fırsatı görerek değerlendiriyorum.
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Fibonacci %38.20 geri çekilme seviyesi 1.36 dolar.1.36×18.73=25.47 TL .Dün ki kapanış seviyesi 25.46.
Hisse fiyatını kısa sürede dolar bazında % 38 düşürdüler.Helal olsun spe...ze.Bu konular da çook maheretlidir.Şu tablo dahi yapılan manipulasyonun sonucudur.Bu seviyeleri izleyerek karar vermek gerekiyor.
Fibonacci %38.20 geri çekilme süresi 18 iş günü.Hızlı ve öfkeli bir spe....profili.
Bugün için dolar bazında aşağı yönde sarkmalar olsada fibonacci yüzde 38.2 geri çekilme seviyesi olan 1.36 desteği çalıştı.
1.36 dolar ve üzerinde kapanışlar yaparak güçlenmesi gerekiyor.Göstergeler de dip seviyelerde.Takip ederek karar vermek gerekiyor.
-----------------------------------------------
Bir miktar daha Hisse aldik bakalim. Insallah iki aylik surede 20 civarina getirirde iyice mal toplariz. Bedelsizlerde yuklu pozisyonum var. subar sonu, mart basi buna yuklenecegim egerki hala gitmedi ise.
Ytd
Zamanında yani 6 ay önce 7 lerden 200 k almadık şimdi trene bakıyorum kendi kendime ben süt içmem diyorum el mecbur bekliyorum bir umut düşer diye
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gerçekten kutlamak lazım bist düşerken şelale gibi düşer
ama artarken kamplumbağadan beter
Kartal tapuları hazır edilmeden hisseden bir şey beklememeli. Seçim sonrasına kalacağı kesin gibi. Seneye de yerel seçimler var ama o tarihlere kalacağını sanmıyorum. Hissenin davranış karakteristiği uzun vadeli biriktirme özelliği gösteriyor. Borsaya ait belirsizlikler arttığı için şelale düşüş/kamplumbağa alış islemleri devam edebilir.