Sayfa 479/600 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon
Arama sonucu : 4793 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. 34 tl civarindan pozisyon actim.

Kartal arazi ve yeni ilac fabrikasi alimi beni cezbetti.

Bakalim uc kat primli hisseyi almakla iyimi ettik kotumu. Onunuzdeki gunlerde gorecegiz.

Ytd

böyle düşüşlerin hastası hiç bir fırsatı kaçırmaz
    ytd

3.  Alıntı Originally Posted by hako1903 Yazıyı Oku
    böyle düşüşlerin hastası hiç bir fırsatı kaçırmaz
    ytd
    Olay basitçe şöyle; bence spekülatör Kartal hikayesiyle hisseyi köpürtüp keyfine bakmak istiyordu.

Mega proje algısı orta gelirliye konut hikayesiyle sarsıldı. İki hikayenin hiçbir bağlantısı yok ama spekülatör bu, onun için önemli olan piyasadaki algılardır.

Kartal projesinin seçim sonrasına kalması akla son derece uygunken öyle değilmiş gibi davranmak istediler. Hisseden çıktığını filan düşünmüyorum, kendi zamanlamasına ayar verme çabası olarak okuyorum.

Borsa geneli için seçime kadar olan süreç iyi değil. Sonrası da belli değil.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

4.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Olay basitçe şöyle; bence spekülatör Kartal hikayesiyle hisseyi köpürtüp keyfine bakmak istiyordu.

Mega proje algısı orta gelirliye konut hikayesiyle sarsıldı. İki hikayenin hiçbir bağlantısı yok ama spekülatör bu, onun için önemli olan piyasadaki algılardır.

Kartal projesinin seçim sonrasına kalması akla son derece uygunken öyle değilmiş gibi davranmak istediler. Hisseden çıktığını filan düşünmüyorum, kendi zamanlamasına ayar verme çabası olarak okuyorum.

Borsa geneli için seçime kadar olan süreç iyi değil. Sonrası da belli değil.
    Bence planladığı şekilde götürüyor açıkçası Kartal arazi işi beni hiç enterese etmiyor ,zaten kendisi de orası holdingin deyip duruyordu . Asıl önemli olan hikayemiz Gensenta ve yeniden değerlenmesi gereken AYAZAĞA ve SİLİVRİ ve de KANYON , bunlardan Gensenta hiç hesapta olmayan bir piyango gibi.
    Millet yukarıdaki gibi daldı 34 lerden ve sonuç ortada salınıyoruz . Millet girmeseydi giderdi.
    Bence enflasyon devam ettiği sürece hisse piyasası ucuz , herhangi bir problem yok , tek koşul doların ani fırlaması ki o da enflasyonu tekrar tetikleyeceği için şirket değerleri ilk etapta düşüş gösterse de kısa zamanda tekrar yukarı uçar .Mega proje vb , kartal ayazağa gibi üst düzey grubuna hitap edecek yerleri etkilemez onlar olsa olsa fakirler için umut olur zaten iki kesimin hem parası farklı hem de ihtiyaçları farklı.

Bizi tutan tutabilecek tek faktör pek çok hisseye 32 den sonra dalan ky dir. Onlar olduğu sürece kayık sallanacak deniz dalgalı olacaktır . No way out.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

5. https://twitter.com/bengibaser/statu...itUXTLJ6Q&s=19

Gensenta bunu fırsata çevirmeli mutlaka. İlaç hammadde üreticisi olarak.

Penisilin grubunda tekel.

SM-S906E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bence planladığı şekilde götürüyor açıkçası Kartal arazi işi beni hiç enterese etmiyor ,zaten kendisi de orası holdingin deyip duruyordu . Asıl önemli olan hikayemiz Gensenta ve yeniden değerlenmesi gereken AYAZAĞA ve SİLİVRİ ve de KANYON , bunlardan Gensenta hiç hesapta olmayan bir piyango gibi.
    Millet yukarıdaki gibi daldı 34 lerden ve sonuç ortada salınıyoruz . Millet girmeseydi giderdi.
    Bence enflasyon devam ettiği sürece hisse piyasası ucuz , herhangi bir problem yok , tek koşul doların ani fırlaması ki o da enflasyonu tekrar tetikleyeceği için şirket değerleri ilk etapta düşüş gösterse de kısa zamanda tekrar yukarı uçar .Mega proje vb , kartal ayazağa gibi üst düzey grubuna hitap edecek yerleri etkilemez onlar olsa olsa fakirler için umut olur zaten iki kesimin hem parası farklı hem de ihtiyaçları farklı.

Bizi tutan tutabilecek tek faktör pek çok hisseye 32 den sonra dalan ky dir. Onlar olduğu sürece kayık sallanacak deniz dalgalı olacaktır . No way out.
    Genel olarak katılıyorum. Böyle zamanlarda kişisel düşünceleri askıya alıp spekülatörün ne yapacağını çözmeye çalışmak
    daha faydalı olabilir. İsterse fiyatları çok aşağıya ittirebilir, mal kaptırma korkusunu minimumda yaşar.
    Öyle yapar demiyorum, sezgilere kontra işlemleri defalarca uyguladılar.

Bana kalırsa "klasik" Eczacı hissesi davranışı kuvvetli olasılıktır. Bunu da yazmama gerek yok, zaten biliyorsunuzudur.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

7.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Genel olarak katılıyorum. Böyle zamanlarda kişisel düşünceleri askıya alıp spekülatörün ne yapacağını çözmeye çalışmak
    daha faydalı olabilir. İsterse fiyatları çok aşağıya ittirebilir, mal kaptırma korkusunu minimumda yaşar.
    Öyle yapar demiyorum, sezgilere kontra işlemleri defalarca uyguladılar.

Bana kalırsa "klasik" Eczacı hissesi davranışı kuvvetli olasılıktır. Bunu da yazmama gerek yok, zaten biliyorsunuzudur.
    Evet aynen katılıyorum çok doğru , dun evde de söyledim endeksin izin vermesini bekliyor , izin verirse milletin canını yakar dedim benim çocuklara .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Hissenin son düşüş döneminde saklama değerleri olarak ilk 5 aracı kurum bazında kayda değer bir fark yok.Sp...istediği kadar mal alamayınca adeta çaldırıp hisseyi aşağı çekerek yatırımcıyı ürkütüp püskürtmeye çalışıyor.Hissede gerçekten malına sıkı sıkıya bağlı bir yatırımcı profili var. Ben orta uzun vade düşündüğüm için düşüşleri kademeli alım fırsatı görerek değerlendiriyorum.

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Sayfa 479/600 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •