teşekkürler abi bu pasta ile nasıl yeşil olmadık daha anlamadım :))
Printable View
Helal olsun fona
Şuna bak arkadeş ziraat yatırım günlerdir alıyor
Devletin fonu alıyorsa vardır bir bildiği ytd
Tüm sistemlerim bıst100 e göredir..hem trade hem de günlük..Orda viob ile ilgili tek bir ima bile bulamazsın..viobda makas varken dipte-tepede değişir..
Yeni baktım..viobda bile o günkü dip görülmemiş..viob salı günü dip: 5397.50 dir..
Ben bıst100 ü kastetmiştim ama viob bile yeni dip görmemiş..grafikte PEMBE ELİPS...
Sen piyasayı bilmiyorsun -takip etmiyorsun bile...OĞLUM BAK GİT...
Ramazanda 2 sevap kazanacağız diye aç kalıyoruz..onu da senin için harcamaya niyetim yok..
https://i.hizliresim.com/6c4lv97.PNG
Zaten 23 Mart akşamına doğru yazmıştım...(aşağıdaki alıntı)
Geçen salı günü bu gün -yarın(21-22 mart) dip olabilir demiştim...sonra 4900 den 5100 e kadar yükseldik..zaten hala o dip kırılmadı AMAAAA;
Sonra endeksteki orta vadeli yorumumu değiştirmiş daha doğrusu NÖTR olduğumu yazdım..BENİ STRESTE SOKACAK-ÜZERİMDE BASKI YAPACAK bir iddiam yok demiştim.
Açıkcası böyle ifadeler beni geriyor ve elimi bağlıyor...
Onun için 5-6 gün sonrasını bile düşünmeden-yorum yapmadan sadece VİOBDA trade yapıyorum..
Ama seçim sonrasına yönelik kanım hala aynı..
Başkan dıkşın dıkşın oluyor :)))
Malumunuz TVF alım yaptığı zaman Ziraat Portföyün Borsa Yatırım Fonları (BYF) üzerinde alım yapıyor.
ZPLIBF (Likit bankalardan oluşan BYF)
ZPX30F (BIST30'u takip eden BYF)
Dönemsel değişiklikler kapsamında, ZPLIBF'ye ALBRK ve SKBNK ilave edilmiş. Bu ikisi yoktu. 7 banka vardı. 4 özel, 2 kamu + TSKB.. Şimdi sayı 9'a çıktı..
ZPX30F'te de TKFEN çıkmış ENKAI girmiş..
DEVA Partisi, cumhurbaşkanı seçimi geçici aday listesinin iptali için YSK’ya başvurdu.
DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar aday gösterilmesi Anayasa’ya aykırı olduğundan geçici aday listesinin iptali gerekmektedir.â€
https://ankahaber.net/haber/detay/de...ektedir_133979
dışarsı yatay bu da durumu idare ediyor şişi kebabı yakmadan
yurtdışı bozarsa imam cemaat hikayesine dönebilür
Türkiye'yi Irak'a 1.4 milyar dolar tazminat ödemeye mahkum etmiş tahkim. Haber enteresan bir şekilde perdeleniyor. Muhtemelen borsa düşüp dolar yükselince haberi olur herkesin.
FON'dan bahsedildiğine göre YUNUS bey de bir resim hazırlamış.
Borsanın önemli oyuncularından biri Kurumsal Yatırımcılar (kısaca fonlar) diyebiliriz.
Deprem sonrasında bunların alımları ile borsa sağlam durdu.
.
YABANCILAR+ YERLİ FONLARDA Yılbaşından Beri Tüm hisselerdeki pozisyonlar nasıl değişmiş diye incelememi paylaşıyorum 👇
Özetle;
-37 hissede yerli ve yabancı fonlar % 50'den fazla paya sahipler. ISCTR % 50 üstünde kalan son hisse.
-Fonların en yüksek paya sahip olduğu hisse % 90 ile ccola
-Bedelsizlerle olsun, yeni kayıt etmelerle olsun bu 3 ayda takas adedi artanlar olmuş. Ama hesaplamada hata olmaması için her günü aynı gündeki rakamla oranladım. AKBNK 50 mn adet, MPARK 6 mn adet, SAHOL 5 mn adet takasta hissesi artmış.
-Bu listedekiler içinde PENTA % 9.9 fonlardaki azalışla dikkat çekiyor. MPARK, MEDTR, TTRAK da diğer ciddi kaçış yaşanan hisseler.
-Yine bu listeye göre #KRVGD takasında yerli ve yabancı fonların payı % 46.0'dan % 58.8'e tam % 12.8 artışla açık ara en iyi artış oranını yakalanmış görülüyor.
Sonrasında PGSUS % 8.3, TOASO % 6.6 ve HTTBT % 6.5 artış yaşayarak öne çıkmakta.
https://i.hizliresim.com/qw4gu72.png
Benim için hava hoş rosense abi, bugün yımırtalı pideyi beleşe getirdim akşam iftarlık çıktı, yarına Allah kerim
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor her gün kazanma şansın (umudun) var olması
Acaip bi platform burası,pala ile senkronizasyonu tutturdun mu kolay, şırıl şırıl akıyor
Bu gün sistem bolca çarpılıyor...Nazar değdi..
eregl suyun içindemi dışında mı 36 lira...?
Bunların hepsi büyük şelaleye hazırlık, ama korkmayın bugün kü dibi deldirmem
şuna bak arkadeş -50 den en düşük rakama geldi
pek hızlı devriliyor
hepimizinde görebildiği çoğunluk son kale 2 li dip e pür dikkat odaklanmış durumda
XU100 de 4960 ustu kapanışlar gelmezse muhtemel dönüş yeri 4750 olur ne dersiniz
https://www.webtekno.com/sok-110-bin...r-h133318.html
Şok 111 bin liraya bilgisayar satıya.
evet 111 bin.
evet 1 adet bilgisayar.
111 -1 şiir gibin.
her zaman 2. hatta 3. sans doguyor ama insanoglu aç gözlü ve umut fakirin ekmegi moduyla borsadan cıkmıyor simdi bakıyorum ekrana düzelir mi yarock düzelir :(( her gün azalarak ölüyoruz acı ceke ceke