Sayfa 477/1011 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Malumunuz TVF alım yaptığı zaman Ziraat Portföyün Borsa Yatırım Fonları (BYF) üzerinde alım yapıyor.

ZPLIBF (Likit bankalardan oluşan BYF)
    ZPX30F (BIST30'u takip eden BYF)

Dönemsel değişiklikler kapsamında, ZPLIBF'ye ALBRK ve SKBNK ilave edilmiş. Bu ikisi yoktu. 7 banka vardı. 4 özel, 2 kamu + TSKB.. Şimdi sayı 9'a çıktı..

ZPX30F'te de TKFEN çıkmış ENKAI girmiş..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Sanki daha aşağısı var gibi...
    Yeşil olursa ilk tebrik benden..
    Zopalamıycam dedim, yeşil kapatırsa benim içinde sürpriz olur bende seni tebrik ederim, piyasa artık kıvama gelmiş, ufak bi tepkide Bostancı otobüsü sanıp atlamıyorlar. Düşüşe herkes inanmış vaziyette ve ilk defa herkes kazanacak pala kaybedecek
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Malumunuz TVF alım yaptığı zaman Ziraat Portföyün Borsa Yatırım Fonları (BYF) üzerinde alım yapıyor.

ZPLIBF (Likit bankalardan oluşan BYF)
    ZPX30F (BIST30'u takip eden BYF)

Dönemsel değişiklikler kapsamında, ZPLIBF'ye ALBRK ve SKBNK ilave edilmiş. Bu ikisi yoktu. 7 banka vardı. 4 özel, 2 kamu + TSKB.. Şimdi sayı 9'a çıktı..

ZPX30F'te de TKFEN çıkmış ENKAI girmiş..
    info yu çöz kaç gündür oyunu o bozuyor büyük ihtimal oda fon yeni vade yeni maliyet hazırlığı olabilir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. DEVA Partisi, cumhurbaşkanı seçimi geçici aday listesinin iptali için YSK’ya başvurdu.

DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar aday gösterilmesi Anayasa’ya aykırı olduğundan geçici aday listesinin iptali gerekmektedir.â€

https://ankahaber.net/haber/detay/de...ektedir_133979
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    DEVA Partisi, cumhurbaşkanı seçimi geçici aday listesinin iptali için YSK’ya başvurdu.

DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar aday gösterilmesi Anayasa’ya aykırı olduğundan geçici aday listesinin iptali gerekmektedir.â€

https://ankahaber.net/haber/detay/de...ektedir_133979

�� TBMM Başkanı Şentop: "Recep Tayyip Erdoğan'ın 2. adaylığı söz konusudur." dedi.

�� AK Partili Çelik, "Cumhurbaşkanımızın adaylığı önünde hiçbir engel yoktur." dedi.

#EkonomiGazetesi

kim haklı
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    dışarsı yatay bu da durumu idare ediyor şişi kebabı yakmadan

yurtdışı bozarsa imam cemaat hikayesine dönebilür

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Helal olsun fona

Şuna bak arkadeş ziraat yatırım günlerdir alıyor

Devletin fonu alıyorsa vardır bir bildiği ytd
    tvf sendikasyon kredisi almış
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tvf sendikasyon kredisi almış
    Acaba hiç Norveç Varlık fonu kredi aldı diye bir haber çıkmış mıdır ?

Sayfa 477/1011 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •