sen öyle san o biliyor ama her zaman yazdıklarının içinde kıvırma payı bırakır ispatlarım istiyorsan.
Printable View
aynı anda pozları açıp kapıyorum........bazıları soruyor şimdi LONG pozdayım bekliyorum ......çıkarsın yukarıda malı teslim erim....bu aptal speğe.......
Bozkurt,
Ben 13 sene psikolojik tedavi gördüm almadığım bir tek cükümden elektrik kaldı.
karşımda insanın ne olduğunu travmalarını görebilirim bu iş normal forum işi değil .
fazla bozmadan yazma derdindeyim sadece.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...75#post6923075
adam AÇIKÇA EN DİPTEYKEN ,BIST HALA PAHALI,DİYOR...
%40-45 DÜŞÜŞLE RESETLENMELİ DİYOR....YANİ 2.10 DOLAR...
MESAJLARI ORADA...Ben sadece alıntıladım...lütfen 3700 nolu mesajımı okuyun...
Nerdeyse piyasa değeri kadar borcu olan taktayi bize kitlemişler sindoma abi kandırıldık yabcak bişii yok
marjin saati de bitti hadi spek ...........görelim boyunu LONG lar seni bekliyor........
Akşama saatinde pazar yapabilir belki
bakacağuk
Altına veda busesi okunuyor.
apka,
herşeyde kıvırıp duruyorsun gitmeden şunu sorayım ,
dini bütün adamsın ya Cuma da karşındakinin çatalına bakıyorum dedinmi demedin mi burada
kim olduğunu biliyorsun .Ösym de bu sorular gelmez hayat sorusu bu biber gibi düşün acısı da var tatlısıda
evet onlar çıkardı ama böyle saçma sapan rakamlarada çanak tutmamak gerekir...
buraya yeni gelenler yeni okuyanlar inanabilir... ben o dönemde kaç kere uyardım bu konuda...
aserilerden para kazanamazsınız imkansız diye...
tam tersi böyle trolleri burda tutmamak gerekir...paralı askerler dolu forumlar...
Neyse DAYU...MESAJLAR ORTADA.OKUYAN ne denilmek istediği hakkında vicdanen karara varabilir.
Ben öngörümü 14-17 ekimde değiştirmemk üzere argumanlarımla yazdım..En kötü olasılığı söyledim(iran nükleer) ama yinede buna ragmen o aralıkta agresif mal aldığımı ifade ettim.
Yılda sadece 2 kere orta vadeli yazıyorum..şartsız şurtsuz...(en kötü olasılığı hesaba kattım ama yine de BU ARALIKTA TÜM GÜCÜMLE MAL ALACAĞIM dedim...
''Bomba patlarsa ,en kötü 6.000 oluruz ama bu ihtimal düşük olduğundan ben bunu satın alıyorum ve 7.400 den FULL hisse alıyorum'' demek ..ŞART değildir...OYUN PLANINDA MAX. RİSKİ HESABA KATMAK demektir..
söz uçar yazı kalır...
bozacı ile şıracı trollerin aldıkları rakamı millete üflemeleri için uydurdukları bir rakamdı 130 tl...
https://i.hizliresim.com/ghjay5y.png
Ralli başladığına göre adini koyalım. Trump rallisi diyorum ben. Başlamadıysa turp rallisi deriz :he:
Kapanış rakamını da yazayım da tutmazsa silerim :)
Uyuz 9070.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Recep Tayyip Erdoğan
@RTErdogan
Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılan başkanlık seçimini büyük bir mücadelenin ardından kazanarak yeniden ABD Başkanı seçilen dostum Donald Trump’ı tebrik ediyorum.
Amerikan halkının seçimiyle başlayacak olan bu yeni dönemde, Türkiye-ABD ilişkilerinin güçlenmesini, Filistin meselesi ve Rusya-Ukrayna savaşı başta olmak üzere bölgesel ve küresel çapta yaşanan krizlerin, savaşların son bulmasını temenni ediyor; daha adil bir dünya için daha fazla çaba sarf edileceğine inanıyorum.
Seçimlerin dost ve müttefik ABD halkı ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
ÖÖ 11:55 · 6 Kas 2024
·
1,5 Mn
Görüntülenme
bu twetele beraber hareket başladı makinalarda.
alsın götürsünler pıst 100 sıkıntı yok.:)
en zorlaması... adam çatır çatır alıyoru :drunk:
180'liklerdeki dojilere dikkat
Başkan Erdoğan ile ilgili bir son dakika haber var mı.....
Öyle ya da böyle Trump bizim için daha hayırlı.
Biden dönemi bence Türk-Amerikan ilişkilerinin en kötü olduğu dönemdi yakın tarihteki
Şimdi en azından yeni deste yeni kartlar.
ONS altına ıslak odunla giriştiler. Son zamanlarda yine herkesin dilinde idi yine şaşırtmadı.Bir emtia herkesin diline düştü ise kaçacaksın . 2800 2900 ler uzun bir süre zirve olarak kalacaklar sanırım.
32,30 satılan gümüş 31,36 yerine konuldu...
Bimas Migros tavan olması ile gitti.. .. bakalım kerhen alınan lotlar tutulacak mı
Trump çok çabuk kararlar alabilen siyasetçi bir önceki döneminde bize neler söylediğini unutmamak gerek.Yalnız son konuşmalarında seçim siyaseti değilse orta doğuda durmak istemiyor değişirmi bu görüş zamanla görücez.Kendi ülkesi menfaatleri için herşeyi yapacak gibi gözüküyor.Nato konusunu kaşıyacak , ticaret konusunu vergilerle kaşıyacak Avrupa borsaları zaten hoşnutsuz biz çok seviniyoruz sonu iyi olur .
Abd borsalarından fazla primlendi pıst 100 :)
akçay ne yapıyoruz altınları satalım mı :)2022 den beri %40 sepette
En azından iletişime açık.
Biden suratına bile bakmadı bizimkilerin.
Harris de aynı politikayı yürütecekti.
Trump, Tayyip için kötü Türkiye için çok cok iyi zaten bist de gerekeni söylüyor
Tayyibin karizmasını 3 kez yerle bir etmisti