Sayfa 466/1000 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Viop LX

1. Demek ki hedefi çok yukarılar da
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    31,60 gümüş aldım...
    32,30 satıp % 2,5 cebe koydum...

size kolay gelsin...ben yürüyüşe gider...

kısa günün karı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Endekis Düşerken kazanamadınız, ralli olurken de kedinin ciğere baktığı gibi bakıtırlar
    Yabcak bişii yok dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    1021875 ortalamalı 12:05 barını not edelim... hacim 7600 k

yapı kredi kendi lotlarına al-ver yapmadı ise

orda karar verici işlemler geçti.
    Çıtak , viop geri ggrse kaç bekliyorsun kısaca.....yada çıkarsa nere bekliyorsun.....kolay gelsin.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. Tavan sayısı şöyle 30 lari geçse diyecegim paraciklar gelmeye başladı... Tırt henuz. Neyse akşama çok var daha...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Trump : Savaş başlatmayacağım, savaşları durduracağım, bu demokrasi ve özgürlük için büyük bir zafer

ABD başkanlık seçimlerini kazandığını duyuran Cumhuriyetçi aday Donald Trump, "Savaş başlatmayacağım, savaşları durduracağım, bu demokrasi ve özgürlük için büyük bir zafer." dedi.

ABD seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklanırken, zaferini ilan eden Trump, Florida'da bulunan yerleşkesine yakın kongre merkezinde destekçilerine hitaben konuşma yaptı.

North Carolina, Georgia ve Pensilvanya gibi salıncak eyaletleri kazandığını belirten Trump, Michigan, Arizona, Nevada ve Alaska'da da önde olduklarını kaydetti.

Senato'nun kontrolünü geri aldıklarını, resmi olmayan sonuçlara göre Temsilciler Meclisi'nin kontrolünü de ellerinde tutacaklarını söyleyen Trump, "Bu Amerikan halkı için, Amerika'yı yeniden büyük yapmamıza imkan verecek muhteşem bir*zafer."*dedi.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Gelen gideni arattırır derler Trumpı aradık özledik yawwwwwwwwwwwwwwww.

https://www.youtube.com/watch?v=EoN700LSt8Y
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Neyse dayı mesaj anlaşıldı...

Zorlamaya gerek yok...

ADİOSSSSSSSSSSS

Sayfa 466/1000 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri