Özelden yazışmayın hocam, bize de yazın biz de nasiplenelim, ilginç konular bunlar...
Printable View
Arkadaşlar konu bugünkü teknoloji ile aya gidip,orada yürüyüş yapıp taş falan toplayıp dönülebilir mi.Aranızda mühendis arkadaşlar vardır bu sizce mümkün mü.Mümkünse 50 yıldır neden yapılmıyor
Bugün yapılır diye düşünüyorum. O gün için soru işaretlerim var. Belgesel kanalında program vardı. Aya gitmenin aşamaları
Dünyadan ayrılma
Dünyaya geri gelme
Canlı ile ayrılma
Canlı ile geri dönme
İnsanla ayrılma
İnsanla geri dönme
İnsanla uzayda vakit geçirip dönme
Uzayda kenetlenme ve ayrılma
Dünyanın etrafında dönen ay’a ulaşma
Aya iniş
Aydan ayrılma
Bütün bu aşamaları geçtikten sonra aya ulaşıp dönmeniz mümkün.
Ayrıca bonus uzay kıyafeti tasarımı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
E neden 50 yıldır yeni bir seyahat denenmiyor,planlanmıyor.O zamanlarda amerika ile rusya bu konuda yarışıyordu.Hatta ilk uzaya giden kozmonot yuri gagarin.Amerikanın bu aya seyahat başarısından sonra bu yarış bitti,nasıl olduysa ne amerika ne rusya bu başarının bırakın ötesine geçmek yanına bile yaklaşamadı.Öyle ki 50 yıl sonra aya bugün gidebilirler mi diye soruyorum bakın okuyanlardan hiçbiri elbet gidilir 50 yıl önceki iş şimdi yapılamaz mı bu nasıl soru diye cevaplamıyor.Garip değil mi.
Hocam yapılabiliyor olması sürekli yapılmasını gerektirmiyor. Apollo projesiyle sadece nasa bile defalarca gitti ve döndü aya. Apollo 13’te bile halkın ilgisini çekmez olmuştu ay seyahatlari. Ayrıca apollo projeleri araştırma görevlerini de başarıyla tamamladılar bildiğim kadarıyla.
Aya ulaşma ve insanlı seyahat bir checkpoint’ti ve aşıldı. Artık aya düzenli sefer yapılacaksa teknoloji yettiği anda ay madenciliği için yapılır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla 1972 deki seyahatin çakma olduğuna dair onlarca video belgesel izledim,isteyen araştırsın.Her konuda teknoloji nerden nereye geldi ,aya seyahat konusunda 1972 de nirvanaya varıldı,tekrarına gerek yok deniyor da ben pek o konuya inanamıyorum.Bu kadar imkanlar arttı 1972 de cep telefonu yoktu,tüplü tv ler vardı,ultrason bile ilkeldi,bilgisayarlar malum bir odayı kaplıyordu adam gibi bir bilgisayar ,o zamanın imkanları ile aya insanlı gidilebildi,şimdi gerek yok deniyor ne diyelim kimbilir belki de öyledir.
İzleyin arkadaşım. Çok kısa ispat.
https://www.bitchute.com/video/HmEBVyJajosx/