https://i.ibb.co/txkqk1q/Clipboard01.jpg
.
.
Bu ülke zaten neredeyse 100% orman oda tropikal orman. Burada size grip deği başka bir şey bulaşmaz ise şanslısınız.:halay:
😂😂😂😂😂😂 Aynen
05-04-2020, 19:49
secbul
epttavm DOT com
Herkesin alabileceği bir domain bu..
05-04-2020, 19:50
NewsTR
Alıntı:
Originally Posted by secbul
Burada bir tuhaflık hissediyorum... ptt.gov.tr ile bitmiyor....
Tek kişilik girdim yine olmadı teşekkür ederim tekrar
05-04-2020, 19:50
bb79
Alıntı:
Originally Posted by Culpable
En yakin arkadasi kendisine haber vermeden baska bir ulkede 10.000.000$ yatirim yapti diye adami ceistli bahaneler ile iceriye atti 280 adet marketine de el koydu.. Soyle dusun belarus da milyonlarca dolarlik yatirim yap . 1 sene icerisinde 5 adet trafik yada baska ceza ye . ayni dakikada sinirdisisin . ulkede bulunan yatirimlarinda devletin
Canım Türkiyem 😁
05-04-2020, 19:52
TÜRKOĞLU
PTT nin alışveriş sitesi epttavm adreste sorun yok gibi...ama sipariş verilmiyor....tıklıyon bişey olmuyor...
Alıntı:
Originally Posted by secbul
Burada bir tuhaflık hissediyorum... ptt.gov.tr ile bitmiyor....
05-04-2020, 19:52
Culpable
Alıntı:
Originally Posted by seyis
Virüs ve hastalığın önemi kalmadı. Virüs’den o kadar uzaklaşıldı ki, süreç artık alınan tedbirler üzerinden yürütülüyor, tartışılması sağlanıyor.
Gelecek haftanın gündemi, biten haftanın son günü kamuoyunun önüne bırakılıyor. Sanırım, önümüzdeki hafta maske ile geçecek, alınan önlemlerle sıcak tutulacak, sürecin yeni başladığı son ülke fokuslanıp pik yapması beklenecek.
Esen kalın
dunyada herseyin normala donecegini soyleyen kisiler egitim olarak : nezle ve grip in ayni sey oldugunu soyleyen kisilerdir .