Sayfa 959/1003 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Hocam tüm bilgileri dolduruyorum sipariş vere tıklıyorum fakat herhangi bir sipariş alındı veya alınmadı ibaresi çıkmıyor sizdede böylemi oluyor denedinizmi
    Ulusal basına düştüğü için haber şuan aşırı yüklenme var siteye,sayfayı yenileyip tekrar tek kişi olarak deneyin.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1

.
    .
    Bu ülke zaten neredeyse 100% orman oda tropikal orman. Burada size grip deği başka bir şey bulaşmaz ise şanslısınız.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    8119 dan her gün mesaj geliyor

10 tl istiyorlar
    ısrarla istiyor işim olmaz ben ne haldeyim onu soran varmı arkadaş..

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Ulusal basına düştüğü için haber şuan aşırı yüklenme var siteye,sayfayı yenileyip tekrar tek kişi olarak deneyin.
    Tamam teşekkürler deneyeyim hocam

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Doğrulama yöntemi yapmışlar işte o bilgileri girmeden verirse emin olun 1 kişi 100 sipariş verirdi...
    Anlıyorum ama zaten kullan at benim nüfus 5 kişi eee ne anladım ben bu işten maliyeti zaten kaç kuruş bir kutu göndersen ne olur günde bir milyon üretim yapılıyor diyorlardı

Vel hasıl bu kadar bilgi biraz fazla bence

6. Virüs ve hastalığın önemi kalmadı. Virüs’den o kadar uzaklaşıldı ki, süreç artık alınan tedbirler üzerinden yürütülüyor, tartışılması sağlanıyor.
    Gelecek haftanın gündemi, biten haftanın son günü kamuoyunun önüne bırakılıyor. Sanırım, önümüzdeki hafta maske ile geçecek, alınan önlemlerle sıcak tutulacak, sürecin yeni başladığı son ülke fokuslanıp pik yapması beklenecek.

Esen kalın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    beni duydular sanırım

güzel olması gereken zaten bu...ama eksik...tek seferde gönder 100-150 tane isteyen her eve insanlar soyguncuların eline düşmesin...
    Burada bir tuhaflık hissediyorum... ptt.gov.tr ile bitmiyor....

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Desenize derebeyliği ile yönetiliyormuş

Thanks
    En yakin arkadasi kendisine haber vermeden baska bir ulkede 10.000.000$ yatirim yapti diye adami ceistli bahaneler ile iceriye atti 280 adet marketine de el koydu.. Soyle dusun belarus da milyonlarca dolarlik yatirim yap . 1 sene icerisinde 5 adet trafik yada baska ceza ye . ayni dakikada sinirdisisin . ulkede bulunan yatirimlarinda devletin
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 959/1003 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •