7221.51 çıktı. Tebrikler. Madem o kadar biliyorsun yarınki kapanışı da soyle :oleyo:
Printable View
SPOT kapanış, BofA kapanışta satışı azalttı, alışa Ak Yatırım geldi,
https://i.hizliresim.com/mymj8o0.PNG
Ağırlıklar filan açıklanıyordu kaldırıldı. Kalite düzeltmesi enflasyonu düşük göstermek için yapılıyor ama yükseltecek düzeltme yapılmıyor. Atıyorum yeni model arabanın/telefonun fiyatı daha yüksek oluyor, onun kalitesi arttı diye iskonto ediyorlar. Peynir ve Sütte yağsız olanlar daha ucuza satıyorlar kalitesi düştü diye yukarı düzeltmiyorlar.
Onun dışında ortalama rakamlar ertesi aya sarkabiliyor o bütün ülkelerde öyle, fiyatlar ay sonu değil ay ortası alınıyor şeklinde düşünmek lazım.
3.8.23 Perşembe
Xu100 TL bazlı tarihi zirvesini gördü fakat en yüksek kapanışı yapamadı ,xu03 Ve vadelisi en yükseği görmedikleri gibi en yüksek kapanışı da yapmadılar .
Yvade 7976.00 (uzlaşma 7975.50) -%1.66 kapattı
Şorterlere tebrikler :)
İsim vereceğim Yapı Kredi aylık %6,70 faiz ile emeklimize özel avantajlı kredi mobil sayfasına sokuyor, rakamları okumak zor. 1000 kişiden 1 kişi onaylasa kar kardır.
Buna birilerinin düzenleme getirmesi lazım.
Hergün bilebilsem ooo( attım tuttu isde)... ne işim var Adana'da
ama baska tuyo vereyim şile kabakoz sile bozgaca koyleri arasi 7 dk ya dusmuş.ağva istanbula yaklaşmış.
bu hafta bear bull agabeyimle kutahya ya gideceginize agva ya gelin.sn sindoma53 de gelirse 4 lü yapariz(pisyedili oynarız)
not:otoparkda agvalilardan para almiyorlarmis bu da tuyo sayilir.ben verdim genede hanimkoyluyum dedim.