Sayfa 964/1005 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    dun aksam 7.222,22 seklinde kapanismetrede salladim 4 puan dussede e caka satsam Alper'e .
    Tatildeyken bile biliyom dicem(atmasyon tabi sadece attim tuttu olur)
    7221.51 çıktı. Tebrikler. Madem o kadar biliyorsun yarınki kapanışı da soyle

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Şaka gibi yaw.. kanala bı milim kaldı öyle bekliyor
    bana ne çarptı?
    plakasını aldınız mı? asdasd.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt kıymetimi bil biz aşağı çekmeye çalışıyoruz onlar yukarı 17.45 den sonra bir taraf pest edecek
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bozkurt un 1 jetonu için elimden geleni yaptım 2.67 altı kapatırsam 2 jeton kara geçecek.
    bozkurt senin için verdik mücadeleyi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SPOT kapanış, BofA kapanışta satışı azalttı, alışa Ak Yatırım geldi,

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bu sabah gelen Veri doğru olmayınca veriye göre artan ücretlilerin zammı da düşük oluyor.
    Alım gücü böylece eriyip gidiyor

Sizlerde benim gibi mi düşünüyorsun?
    Sabah enflasyon verilerine baktım.
    Gülmemek elde değil...

Sadece akaryakıta seçim sonrası %100 üzerinde zam geldi.
    Bu enflasyon ile gerçek enflasyon arasında uçurum olduğu bir gerçek...
    Ağırlıklar filan açıklanıyordu kaldırıldı. Kalite düzeltmesi enflasyonu düşük göstermek için yapılıyor ama yükseltecek düzeltme yapılmıyor. Atıyorum yeni model arabanın/telefonun fiyatı daha yüksek oluyor, onun kalitesi arttı diye iskonto ediyorlar. Peynir ve Sütte yağsız olanlar daha ucuza satıyorlar kalitesi düştü diye yukarı düzeltmiyorlar.

Onun dışında ortalama rakamlar ertesi aya sarkabiliyor o bütün ülkelerde öyle, fiyatlar ay sonu değil ay ortası alınıyor şeklinde düşünmek lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. 3.8.23 Perşembe

Xu100 TL bazlı tarihi zirvesini gördü fakat en yüksek kapanışı yapamadı ,xu03 Ve vadelisi en yükseği görmedikleri gibi en yüksek kapanışı da yapmadılar .
    Yvade 7976.00 (uzlaşma 7975.50) -%1.66 kapattı

Şorterlere tebrikler
    Hayat hoş gerisi boş

7. İsim vereceğim Yapı Kredi aylık %6,70 faiz ile emeklimize özel avantajlı kredi mobil sayfasına sokuyor, rakamları okumak zor. 1000 kişiden 1 kişi onaylasa kar kardır.

Buna birilerinin düzenleme getirmesi lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    7221.51 çıktı. Tebrikler. Madem o kadar biliyorsun yarınki kapanışı da soyle
    Hergün bilebilsem ooo( attım tuttu isde)... ne işim var Adana'da
    ama baska tuyo vereyim şile kabakoz sile bozgaca koyleri arasi 7 dk ya dusmuş.ağva istanbula yaklaşmış.
    bu hafta bear bull agabeyimle kutahya ya gideceginize agva ya gelin.sn sindoma53 de gelirse 4 lü yapariz(pisyedili oynarız)

not:otoparkda agvalilardan para almiyorlarmis bu da tuyo sayilir.ben verdim genede hanimkoyluyum dedim.
    Son düzenleme : pisyedili01; 03-08-2023 saat: 18:45.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 964/1005 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •