1.fomc,
2.abd seçimleri,
3.olası erken seçim,..
Printable View
1.fomc,
2.abd seçimleri,
3.olası erken seçim,..
Evet bu grafikte nerde olduğumuzu şuan gelinen noktaya göre geçen ay abka abi bildi. Kendisini canı gönülden tebrik eder borsa hayatında başarılar dilerim :bravo::bravo:
On numara analiz ve öngörü diye ben buna derim.
Neyise
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor her gün kazanma şansın var burda
Ben yine 13 deyiz diyorum :drunk:
https://i.hizliresim.com/47hnbfw.jpeg
REİS, şuanda nerde olduğumuz hakkında kuvvetli bir düşüncem yok...
ama 13 yakışır-mümkündür....sanki bir dip daha yapacağız ve oradan gogogogo
Bu akşam baktım..benim penceremden bu hareket biraz daha devam etsede TEPKİ olarak kalmalı..
Hep 13 e basarsan bir gün mutlaka tutturursun. Bi kumarcı abim üüüle dediydi :he:
Son bir ay viob bereketli geçti...Ama bence viob SHORT iken yapılmalı.LONG yerine hisse almak daha mantıklı..
Kaldıraç en yükseği 7 olmuş durumda.Yok MC si YOK teminatı..gece bakarsın..HAYATI elinden alıyor..
12-13-14 numaraya gelirsek viobu bırakıp tüm herşeyi ile 10 hisse alıp bekleyeyim diyorum..
Öyle güzel-leş fiyata gelmiş hisseler var ki..Tek engel bıst100 ün uygun olmaması(bana göre)
not: viob virüs gibidir..Kaç kere bu kararı veriyorum ama olmuyor..Umarım bu sefer olur.:)
iyi geceler.
Bence bistte ortavadeli hisse sepeti yapmak için sıkıntılar mevcut, mesela global piyasaların henüz düzeltme yapmamış olması, tr de faizlerin çok yüksek oluşu, enflasyonun yüksek oluşu gibi etkenler borsacıları tradeye zorluyor. Beklersen ütülürsün paran pula dönüşür