abka
3-4 arası olan yerimi,12 ağustostan başlayan bu bölüm sonrasına yani 9 hafta sonrasına ki 14 ekim,
14 ekimden itibaren 4-5 arası olarak güncelle lütfen,...
4-5 arası çok zor bir parkur olacak tahminim, çok daha önce sana benim orada söylemiştim,
short, long mana çıkmasın, tahmini zor,..short kokuyor daha ziyade ama tam netice alamayacak, o yüzden 4-5 dedim,
her defasında azar azar stres birikterecek short piysalar bunlar, aralarda açan papatyaları ile,
ve bu stres 55 hafta şelale için enerji biriktirecek,..
şimdilik 14 ekimden itibaren 4-5 arasını toplam 55 hafta sürecek olarak tahmin ediyorum,..
bu 55 haftanın bitimini ise 3 EKİM 2025 ten itibaren 5 olarak sabitliyorum,....
öyküde 5 in anlamı belli,...şelale
bu 5 in hedefi ise OCAK 2026 ilk haftası,..3 ekim 2025 ten başlayacak bu bölüme büyük ihtimalle şelale diyeblirim,..
12 Ağustos başlangıçlı 9L hafta dediğimi yaparsa diğerleride yapacak demektir,..
9L için güdük te olsa bu gün bir sinyal geldi ama yarın ve perşembeye devamına bakmalıyız,
saatlikte geçmemiz ve üstünde kalmamız gereken yerler var,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
ben 2, 3 hafta önce yazdım ama, onu da söyleyim sana,...şimdi arattırma bana,...
4-5 olarak güncelle demiştim, 2-3 hafta önce sanırım
şimdi ilham geldi, 4-5 in içini süresinide yazdım,...
bu arada trade öyküsünü aralık olarak ben yazıyorum, iyi tahmin edemiyorum o nedenle, direk nokta numara veren var
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Grafiklerden bişi annamıyom artık Çıtak.
Sana doğruyu söylüyor olabilir ama beni hep kandırıyorlar.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Neyi tartışıyoruz-anlayamadım..Şurada eğlencesine bir tahmin(6-7 haftalık zamanı kapsayan) açtık..ve bu tahmin 12 TEMMUZ itibariyleydi..sonradan güncelleme olursa o iş olmaz.
Değişirse anlam ifade etmez.İSTERSE HESAPTA OLMAYAN OLAYLAR OLSUN-KIYAMET KOPSUN VEYA ÜLKEDE PETROL FIŞKIRSIN...
Kanımca 40 gün içinde 12 veya 14 deyken YİNE AÇARIZ....yani ya en dip yada en fazla %5 düşer anlamına gelen zaman olacak..
veya güzel bir öngörüde olduğunu düşünen varsa açabilir..
Ama ben bu koşulda net fikir beyan edemem...daha doğrusu en az 5-6 haftalık güvenilir bir öngörüm(asla değiştirmemek şartıyla) yok..
yeni aldığım VİOB poz. bugün burada yazdım..ama bu 5-6 haftalık poz. değil..
12 temmuzda gerçekten çok emindim ve o yönde poz. açtım..hem de agresif..
Yer İmleri