abka
3-4 arasý olan yerimi,12 aðustostan baþlayan bu bölüm sonrasýna yani 9 hafta sonrasýna ki 14 ekim,
14 ekimden itibaren 4-5 arasý olarak güncelle lütfen,...
4-5 arasý çok zor bir parkur olacak tahminim, çok daha önce sana benim orada söylemiþtim,
short, long mana çýkmasýn, tahmini zor,..short kokuyor daha ziyade ama tam netice alamayacak, o yüzden 4-5 dedim,
her defasýnda azar azar stres birikterecek short piysalar bunlar, aralarda açan papatyalarý ile,
ve bu stres 55 hafta þelale için enerji biriktirecek,..
þimdilik 14 ekimden itibaren 4-5 arasýný toplam 55 hafta sürecek olarak tahmin ediyorum,..
bu 55 haftanýn bitimini ise 3 EKÝM 2025 ten itibaren 5 olarak sabitliyorum,....
öyküde 5 in anlamý belli,...þelale
bu 5 in hedefi ise OCAK 2026 ilk haftasý,..3 ekim 2025 ten baþlayacak bu bölüme büyük ihtimalle þelale diyeblirim,..
12 Aðustos baþlangýçlý 9L hafta dediðimi yaparsa diðerleride yapacak demektir,..
9L için güdük te olsa bu gün bir sinyal geldi ama yarýn ve perþembeye devamýna bakmalýyýz,
saatlikte geçmemiz ve üstünde kalmamýz gereken yerler var,..
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
ben 2, 3 hafta önce yazdým ama, onu da söyleyim sana,...þimdi arattýrma bana,...
4-5 olarak güncelle demiþtim, 2-3 hafta önce sanýrým
þimdi ilham geldi, 4-5 in içini süresinide yazdým,...
bu arada trade öyküsünü aralýk olarak ben yazýyorum, iyi tahmin edemiyorum o nedenle, direk nokta numara veren var
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Grafiklerden biþi annamýyom artýk Çýtak.
Sana doðruyu söylüyor olabilir ama beni hep kandýrýyorlar.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Neyi tartýþýyoruz-anlayamadým..Þurada eðlencesine bir tahmin(6-7 haftalýk zamaný kapsayan) açtýk..ve bu tahmin 12 TEMMUZ itibariyleydi..sonradan güncelleme olursa o iþ olmaz.
Deðiþirse anlam ifade etmez.ÝSTERSE HESAPTA OLMAYAN OLAYLAR OLSUN-KIYAMET KOPSUN VEYA ÜLKEDE PETROL FIÞKIRSIN...
Kanýmca 40 gün içinde 12 veya 14 deyken YÝNE AÇARIZ....yani ya en dip yada en fazla %5 düþer anlamýna gelen zaman olacak..
veya güzel bir öngörüde olduðunu düþünen varsa açabilir..
Ama ben bu koþulda net fikir beyan edemem...daha doðrusu en az 5-6 haftalýk güvenilir bir öngörüm(asla deðiþtirmemek þartýyla) yok..
yeni aldýðým VÝOB poz. bugün burada yazdým..ama bu 5-6 haftalýk poz. deðil..
12 temmuzda gerçekten çok emindim ve o yönde poz. açtým..hem de agresif..
Yer Ýmleri