Printable View
Alıntı: Originally Posted by nosfecagri 1628 lonk madem :) SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Birazdan bi anlatı daha gelebilir :)
Alıntı: Originally Posted by katırcı_bedri Seni çarpamaz pala rahat ol.. Doğru diyon :) Sınırda dolanıyor namıssız, tırstım ben en iyisi flat kalmak sanırım Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt 1628 lönk, riskli emme napalım, günün şort fırsatını kaçırdık Lönkleri kapattım, flat
Dolareste 7.54 ile 7.55 aralığına dikkat oradan son bir kitleyme yapmaz ve oralarda kalıcı olursa tehlike...ytd
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Doğru diyon :) Sınırda dolanıyor namıssız, tırstım ben en iyisi flat kalmak sanırım Lönkleri kapattım, flat Flat mantıklı öğlen attığım grafikte bugün ki ana destek 1629 du oralarda kapattı..fedi beklemek lazım..
Alıntı: Originally Posted by katırcı_bedri Flat mantıklı öğlen attığım grafikte bugün ki ana destek 1629 du oralarda kapattı..fedi beklemek lazım.. Akşam bakalım kasaya ne durumda, yeni taze gıcır gıcır jeton atılmış mı yoksa kasa eksilmiş mi emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
Alıntı: Originally Posted by abka bugün shortçu düşmanı,longcu dostu fed toplantısı var.. fed feddddddd..ONA GÖRE DİKKAT ETMEK LAZIM...TOPLANTI NE OLUR?
Alıntı: Originally Posted by mert45 Sadece takip ediyorum dedim ..:) Alıntı: Originally Posted by mert45 Birazdan bi anlatı daha gelebilir :) Tebrik ederim ...:)
Alıntı: Originally Posted by gundwane ABD 10 yr ları onu demiyor ama.. 10yr ların manası 10 sene içindeki beklenen ortalama faiz demektir.. 2yr lar ile 10 yr ların arası çok açıldı.. FED den bir faiz beklentisi içindeler demek ki buralarda pozisyon alanlar.. Ayan beyan öyle.