Sayfa 965/1002 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Aklıma trileçe geliyor o kağıdı görünce..
    1 milyon başvurana 7000 tl lik vermişler..
    ehh 7000 kazandı ama 1 milyona...
    Abi sen geçen gün dedin ya, ne hissediyorsan ne düşünüyorsan tersini yab diye, hakkaten doğru
    mesela şuan endekslerde büyük bir çöküş olucak mış gibi hissediyorum, o yüzden lönk devam
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Hiç şüüüle kolayınan bi para kazanamadık, hep mücadele hep mücadele
    borsayı icat edeni eşekler kovalasın
    Sorma ya, 100 veriyoruz sonra 10 - 10 alarak zarar çıkarcaz diye kıvranıyoruz..
    Şuna bak, 100 TL ye kadar bozmaz bu tavanı bu hızla, milyon dolarlık anlaşmalar ve ha bile kap haberleri.... Ah ah... Bi kap da benim aldığım kağıda düşse ya ben alınca

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

3.  Alıntı Originally Posted by tesus Yazıyı Oku
    Benim bu FORDun tavan olayından anladığım;Dünya orta vade de eksi faize gidecek(İMF DE GEÇENLER DE ANLAYANA Bİ SAZ ÇALDI) .uzun vade de Temettü verebilecek hisselere yoğun talep oluşacak.
    Yabancı için olabilir de, yeni yerlide temettü kafası yok bence, şekil 1a enkai. Kağıt sürünüyor, ki her sene hem bedelsiz hem temettü veren kağıt... TRKCM misali... Özledim trakyalımı ya... 1000 şişe 1 TRKCM etmiyor mübarek

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi sen geçen gün dedin ya, ne hissediyorsan ne düşünüyorsan tersini yab diye, hakkaten doğru
    mesela şuan endekslerde büyük bir çöküş olucak mış gibi hissediyorum, o yüzden lönk devam
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Gülme abi hakkaten üüüle hissediyorum, şelalenin başındayız da biri barajın kapanı açıverekmiş gibin geliy
    Demek ki burdan şort açsak çarpacak iplisss
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by tesus Yazıyı Oku
    Benim bu FORDun tavan olayından anladığım;Dünya orta vade de eksi faize gidecek(İMF DE GEÇENLER DE ANLAYANA Bİ SAZ ÇALDI) .uzun vade de Temettü verebilecek hisselere yoğun talep oluşacak.
    ABD 10 yr ları onu demiyor ama..

10yr ların manası 10 sene içindeki beklenen ortalama faiz demektir..

2yr lar ile 10 yr ların arası çok açıldı..
    FED den bir faiz beklentisi içindeler demek ki buralarda pozisyon alanlar..

7. Sn gundwane,size katılıyorum,ben de öyle olacağına inanıyorum ama sn Bozkurt gibi ben de düşündüğüm tersi olacak(hep öyle oldu)diye temettü hissesi aldım.Hayırlısı.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gülme abi hakkaten üüüle hissediyorum, şelalenin başındayız da biri barajın kapanı açıverekmiş gibin geliy
    Demek ki burdan şort açsak çarpacak iplisss
    Seni çarpamaz pala rahat ol..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 965/1002 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •