Yaklaşık bir aydır devam eden yükselen trendi aşağı kırdık, üç gündür devam eden düşen trendi de yukarı doğru kırdık. Eee sonuç maç berabere mi diyelim :) Yatay piyasa mı yani
Printable View
Yaklaşık bir aydır devam eden yükselen trendi aşağı kırdık, üç gündür devam eden düşen trendi de yukarı doğru kırdık. Eee sonuç maç berabere mi diyelim :) Yatay piyasa mı yani
bakalım 156500 e kadar uzatabılecek mı
kısa vadeli sistem al deyince 1550 den kapandım.poz. flat
5 daklık vobda 2 li dip oluştu.
esasında bıst100 de: 1432 (yazmıştım) sağlam destekti..orada yani vob; 1547 den düşündüm ama olmadı..
açıkçası short sinyalinin şelale olarak devam etmesini ve ptesi kısa vadeli dip beklerdim.
bir süre sadece short-flat gideceğim.
sistemlere ters olmam..bu benim için altın kuraldır...ama bir yönde uyarım.
https://i.hizliresim.com/k7qt1v3.png
şimdi bişey söylemek zor 5 aydır dar bir bantta şimdi dahada sıkışık bir seyir devam ediyor. Dolar bazlı grafikte yükseliş trendi kırılmamıştı ama tl bazlı grafikte dün kırılmıştı kırılan yere geri dönüş çabası devam ediyor alım satım yapılacak yerler belli burda sadece alım yapılabilir ama karşı tarafın eline bir marj bırakıyorsunuz benim ons / altında yaptığım ve son anda sıvıştığım gibi ordada karşı tarafın eline marj bırakmıştım bence beklemek en doğrusu
Eregl 18.85 üzeri güzel olur bugun için.