https://www.tradingview.com/x/fZMKFINH/
Kanalın içine girdi, düşen trende dokundu ve geri döndü. Böylece yükselen kanalı kırdığının ve yukarıdaki düşen kanalın onayını aldığını düşünüyorlar diye anlıyorum
https://www.tradingview.com/x/fZMKFINH/
Kanalın içine girdi, düşen trende dokundu ve geri döndü. Böylece yükselen kanalı kırdığının ve yukarıdaki düşen kanalın onayını aldığını düşünüyorlar diye anlıyorum
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
bu hesap yanlış.
faizde kimse bu detaya inmez.
ona kalırsa borsada bir sürü dalgalanma olabilir. bunların hiçbir mentalitesi de olmayabilir. durup dururken düşebilir mantıklı sebeplerle de düşebilir.
öbir taraftaki adam parasını tıkır tıkır alıyor olur.
o zaman bu faktörü de koy hesaba.
Son hareket işin tadını kaçırdı. Akşam yurtdışı nasıl kapattığına bakacağız artık. Yurtdışında güçlü bir yukarı hareket bunu ancak temizler yoksa yarın için teknik tablo hoş değil gibi. Son dakika golü gibi oldu resmen. Kanal içine girince dayanamadım endeks şortu da kapadım, kaldık spot longlar ile çıplak
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor
-BRENT: 67 ALTI olması ters canak yapar; olumsuz.
-DXY:93.40 ÜZERİ 2 Lİ dip hedefi 97 yapar...
bizde HAMİLE AYI....
GLOBAL İTTİFAK HALİNDE DÜŞÜYOR(brent-dxy vs. eşliğinde)
bıst100 de 1470 e stoploss koyarak bekleyeceğim.maliyetim iyi (1580 gibi).....kanımca ptesi UÇ NOKTA OLUŞURSA KAPANABİLİRİM..
İŞLEMSİZ DEVAM..
EKRAN GÖR. ŞİMDİ SİLDİM..
beklenen oldu ve iş yatırım işin gereğini yapmaya başladı
bana göre genel itibarla yurtdışı tepeyi buldu ve düşüş başlayacak. belki kara cuma vs isimle anılacak bir çöküş olmayacak ama bir düzeltme şart artık.
bugünden bunu bilmek zor. belki enflasyon, çip krizi vs diyerek de çökebilir.
günlükte ayılar net olarak üstünlüğü ele geçirdi. haftalık kapanış 1545 altı olursa haftalık üstünlüğü de alırlar ki bu psikolojik olarak borsada çok önemlidir.
izleyelim görelim.
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri