https://www.tradingview.com/x/fZMKFINH/
Kanalýn içine girdi, düþen trende dokundu ve geri döndü. Böylece yükselen kanalý kýrdýðýnýn ve yukarýdaki düþen kanalýn onayýný aldýðýný düþünüyorlar diye anlýyorum
https://www.tradingview.com/x/fZMKFINH/
Kanalýn içine girdi, düþen trende dokundu ve geri döndü. Böylece yükselen kanalý kýrdýðýnýn ve yukarýdaki düþen kanalýn onayýný aldýðýný düþünüyorlar diye anlýyorum
Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
bu hesap yanlýþ.
faizde kimse bu detaya inmez.
ona kalýrsa borsada bir sürü dalgalanma olabilir. bunlarýn hiçbir mentalitesi de olmayabilir. durup dururken düþebilir mantýklý sebeplerle de düþebilir.
öbir taraftaki adam parasýný týkýr týkýr alýyor olur.
o zaman bu faktörü de koy hesaba.
Son hareket iþin tadýný kaçýrdý. Akþam yurtdýþý nasýl kapattýðýna bakacaðýz artýk. Yurtdýþýnda güçlü bir yukarý hareket bunu ancak temizler yoksa yarýn için teknik tablo hoþ deðil gibi. Son dakika golü gibi oldu resmen. Kanal içine girince dayanamadým endeks þortu da kapadým, kaldýk spot longlar ile çýplak
Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Maþallah dediðimiz 3 gün yaþamýyor
-BRENT: 67 ALTI olmasý ters canak yapar; olumsuz.
-DXY:93.40 ÜZERÝ 2 LÝ dip hedefi 97 yapar...
bizde HAMÝLE AYI....
GLOBAL ÝTTÝFAK HALÝNDE DÜÞÜYOR(brent-dxy vs. eþliðinde)
býst100 de 1470 e stoploss koyarak bekleyeceðim.maliyetim iyi (1580 gibi).....kanýmca ptesi UÇ NOKTA OLUÞURSA KAPANABÝLÝRÝM..
ÝÞLEMSÝZ DEVAM..
EKRAN GÖR. ÞÝMDÝ SÝLDÝM..
beklenen oldu ve iþ yatýrým iþin gereðini yapmaya baþladý
bana göre genel itibarla yurtdýþý tepeyi buldu ve düþüþ baþlayacak. belki kara cuma vs isimle anýlacak bir çöküþ olmayacak ama bir düzeltme þart artýk.
bugünden bunu bilmek zor. belki enflasyon, çip krizi vs diyerek de çökebilir.
günlükte ayýlar net olarak üstünlüðü ele geçirdi. haftalýk kapanýþ 1545 altý olursa haftalýk üstünlüðü de alýrlar ki bu psikolojik olarak borsada çok önemlidir.
izleyelim görelim.
audentes Fortuna iuvat
Yer Ýmleri