Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Testi yaptim, kalp krizi riskim 30 yil icin % 52 cikti, her bir b.ku birakirsam % 32 ye düşecekmiş!:yes: Rest diyorum, ot gibi yasamaktansa iraki kadehim elimde giderim!:kahkah: benim %6 çıktı Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Cik bir aradan parazit yapma, su an bogazimizin derdindeyiz!:vk: Acil dolar topigine gel guneysh yonetici ve sana daldi
zaten orantılı yüzdesel takılırsan genelde çabuk yolcu ederler insanı hayattan ,, keyifden ölecenki naaşımız yakışıklı ossun yaww:he:
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis benim %6 çıktı Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Azıcık iç sende o ne öyle %6 ? :he: :he: :he:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Azıcık iç sende o ne öyle %6 ? :he: :he: :he: Spor yap kilo ver dedi oda olsa 0 çıkacak 🤣🤣🤣 Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Fahrettin abiyi çoook ihmal ettik :yes: haziran 22 uygundur, bayram, ramazan aradan çıkar, ellerinden öperiz Fahrettin abinin...
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis benim %6 çıktı Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Yas 57, her gun bir paket cigara, iraki , aksama kadar toto yayıyorum yaz bak bakalım kac cikacak!:he:
Alıntı: Originally Posted by guneysu haziran 22 uygundur, bayram, ramazan aradan çıkar, ellerinden öperiz Fahrettin abinin... Cok gec, hava isinsa bu ay sonu oradayim... Fahrettin abiyi daha fazla kizdirmayayim...