Originally Posted by reha kaya Bizi de cagirirsaniz, zahmet edip bir uğrarız yanınıza! perhiz yoksa ararım yaww,,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by işçi74 perhiz yoksa ararım yaww,, Söz konusu böyle yerlerse bizim için perhizin bir önemi olmaz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by MedwiG Burası da çok değerlidir https://www.yusufelicoruhdoner.com/ Tamam, bu yazi Eskisehirde gecirecegiz görünen o, depoyu dolu tutayım bari!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by işçi74 perhiz yoksa ararım yaww,, Ne perhizi, omrumde bir kere yapmadim 1.82 boy 74-76 okkayim zaten.
Originally Posted by Moruk sabonis ten sonra bitti o takim ya zalgiris Kaunas vs vs hikaye iste Fark 10 sayı
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by MedwiG Söz konusu böyle yerlerse bizim için perhizin bir önemi olmaz Topuklarımız dötümüze carpa carpa geliriz desek, daha dogru olur!
Originally Posted by ayhan53 Fark 10 sayı Cik bir aradan parazit yapma, su an bogazimizin derdindeyiz!
Originally Posted by MedwiG Söz konusu böyle yerlerse bizim için perhizin bir önemi olmaz tamam,en son arızaya gelmiştim kebo ya,ğünü birlik,arka tarafı ğördüğümden yiyemedim,aç döndüydüm yawww
Forum Rules
Yer İmleri