Bu forumda bazıları ne yiyor içiyor çözemiyorum. Nasıl bu kafaya geliniyor. Adam diyorki merkezin bastığı paranın reytingini çöp seviyesine çekiyorum. Kendi bastığı paraya bunu diyor. Trollerde kalkmış niye dolar alıyormuşuz
Printable View
Bu forumda bazıları ne yiyor içiyor çözemiyorum. Nasıl bu kafaya geliniyor. Adam diyorki merkezin bastığı paranın reytingini çöp seviyesine çekiyorum. Kendi bastığı paraya bunu diyor. Trollerde kalkmış niye dolar alıyormuşuz
Reis için dht ler bulunmaz nimet.
Borcu falan filan bunlarla öder....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakında sert tedbirler gelebilir ekonomik savaşsa bu savaşın gerekleri yapılacaktır diye düşünüyorum
Bende onu anlamıyorum 20 yıldır iktidardalar ve her istediklerini yaptılar. Geldikleri gün 130 milyar borcu olan ülkeyi devralıp 20 yılda 2.5 trilyon vergi toplayıp borcu da 500 milyara çıkardılar. Satılan kitleri, arsaları vs de saymıyorum daha. 2002 de TTKOM bile kamu şirketiydi. Şimdi iktidarlarını devam ettirerek daha iyi ne yapabilirler?
Yol yaptılar diyebilirsiniz ama onu antik romalılar, karyalılar, likyalılarda yapmışlar...
Neyse bunlara anlatamayız. Biz para kazanmaya bakalım
Toplu kalkınma bu demekmiş; dolar yukarı,borsa yukarı,enflasyon yukarı...
bu arada powell ve diğer adayın dünkü açıklamalarına deniz43 topiğinde dikkat çekmişti onunda etkisi bu artış
fed artık enflasyona el atacak gibi