Sayfa 966/1003 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,721 - 7,728 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    OTO GAZIN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?

Zammın ardından İstanbul'da 7.35'ten satılan oto gazın litresi 7.54'e yükselecek. Oto gazın litresi İzmir'de 7.23'ten 7.42'ye, Ankara'da ise 7.38'den 7.57'ye çıkacak.

Dolar yükselsin 3-5 kuruş kar edeyim diyerek parasını Dolara Euroya yatıranlar lütfen otogaza zam neden geliyor diye sormasınlar.İşte marifetiniz ortada TL yi yabancı paralara ezdirirseniz olacağı bu.Geçenlerde Afganistanda şeriatçı taliban yabancı para birimlerinin alınıp satılmasını yasakladı bizde mi onlar gibi olalım yasaklar getirelim hiç gerek yok kardeşim ben şahsen kazancamı bilsem bile dolarda almam euroda bana ters geliyor.Hisse sendi , viop daaa bilemedin altına yatır ,TL olarak bankaya yatır yoksa olacağı böyle benzin petrol kömür uçar.Kimseye şöyle yap böyle yap diyemem öyle bir hakkım yok.herkesin aklı var fikri var.Fakat görelim yani besle yılanı , gün gelir sokar seni atasözümüz var.Besle doları euroyu gün gelir kemirir seni.
    LPG li araç lpg tüketirken benzine göre %20-30 arası daha fazla lpg tüketiyor diye biliyorum. Eskiden bu farkı lpg nin fiyatının benzinden çok daha ucuz olmasıyla kapatıp karlı bir yakıt oluyordu. Sanırım şuan benzin ile başabaş duruma gelmiş olabilir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku

Zammın ardından İstanbul'da 7.35'ten satılan oto gazın litresi 7.54'e yükselecek. Oto gazın litresi İzmir'de 7.23'ten 7.42'ye, Ankara'da ise 7.38'den 7.57'ye çıkacak.

Dolar yükselsin 3-5 kuruş kar edeyim diyerek parasını Dolara Euroya yatıranlar lütfen otogaza zam neden geliyor diye sormasınlar.İşte marifetiniz ortada TL yi yabancı paralara ezdirirseniz olacağı bu.Geçenlerde Afganistanda şeriatçı taliban yabancı para birimlerinin alınıp satılmasını yasakladı bizde mi onlar gibi olalım yasaklar getirelim hiç gerek yok kardeşim ben şahsen kazancamı bilsem bile dolarda almam euroda bana ters geliyor.Hisse sendi , viop daaa bilemedin altına yatır ,TL olarak bankaya yatır yoksa olacağı böyle benzin petrol kömür uçar.Kimseye şöyle yap böyle yap diyemem öyle bir hakkım yok.herkesin aklı var fikri var.Fakat görelim yani besle yılanı , gün gelir sokar seni atasözümüz var.Besle doları euroyu gün gelir kemirir seni.
    İyi mi şimdi, otogaza yapılan zammın sorumlusu dolar euro alan vatandaş oldu. Asıl otogazın fiyatını artıran sizin bu kafa ve anlayışınızdır.

3. yakında traderlar. 20 sn.lik video

https://vm.tiktok.com/ZSeBTHwSr/

4.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    İyi mi şimdi, otogaza yapılan zammın sorumlusu dolar euro alan vatandaş oldu. Asıl otogazın fiyatını artıran sizin bu kafa ve anlayışınızdır.
    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler elbette tek sebep değil dir.Hiç mi katkısı yok ??????hiç mi katkısı yok ?????biz suçlu aramıyoruz , biz olayların sebebini arıyoruz.Dolarla Euroyla ilgisi olmayan kalemler bile zamlanıyor neden ????????????? bahane hazır neden zam yapıyorsunuz diye soruyorsun eeeee dolar 10 tl oldu bahane bu.Sen bildiğini oku , yaşa. kafa da iyi anlayışımız da iyi çok şükür sen bildiğini oku.Bindiğin dalı kes (TL) düşmessin yani.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

5. Erdoğan: Bugün ülkemizde bireylerin bankalarda ve yastık altında ciddi bir döviz varlığı vardır

Bankadakilet dikkat edin munzamdan üçte birini kasasına koydu kaldı üçte ikisi 😂

6.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler elbette tek sebep değil dir.Hiç mi katkısı yok ??????hiç mi katkısı yok ?????biz suçlu aramıyoruz , biz olayların sebebini arıyoruz.Dolarla Euroyla ilgisi olmayan kalemler bile zamlanıyor neden ????????????? bahane hazır neden zam yapıyorsunuz diye soruyorsun eeeee dolar 10 tl oldu bahane bu.Sen bildiğini oku , yaşa. kafa da iyi anlayışımız da iyi çok şükür sen bildiğini oku.Bindiğin dalı kes (TL) düşmessin yani.
    Tamam da bunun önlemini alacak, fırsatçıya ceza kesecek olan vatandaş mı devlet kurumu mu? Giresun fındık 94 lira. Dünyada fındık üretiminde neredeyse tekeliz biz. İyi badem 149 lira. Akşam kuruyemişçideydim. Hak mı reva mı bu yahu? Sen ben nasıl düşüreceğiz bu fiyatları.

7.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku

Bosver faiz indiya sen ona bak. Dolar dolsa ne olur dolmasa ne olur. Hamdolsun mukemmel bir reisimiz var. Zati şahaneleri savas veriyoruz dedi. Savas bu illaki ölenler olacak. Ne onemi var memurun iscinin. Bu savasin kazananida belli kaybedenide...

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Erdoğan: Bugün ülkemizde bireylerin bankalarda ve yastık altında ciddi bir döviz varlığı vardır

Bankadakilet dikkat edin munzamdan üçte birini kasasına koydu kaldı üçte ikisi ��
    Yapamaz çünkü o paralar zaten yok. DTH çılar bankadan gidip ben dövizimi istiyorum desin hayatta alamaz. Hatta %10 unu bile alamazlar. O paralar maalesef yok.
    O nedenle kimseyi ürkütmemek lazım, eğer bankadaki para sahipleri ürkerse o zaman kesin sermaye kontrolü gelir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 966/1003 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •