Printable View
Alıntı: Originally Posted by wasaban Yılbaşından beri taşıdığınız hisselerde dolar bazlı %20-25 kazanç iyidir, onu bırakın biz TL de eksi yazıyoruz 🤦♂ Üstat aylardır bekliyoruz ondan canımız sıkkın. Üstadım ile aynı duyguları paylaşıyoruz.
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstat aylardır bekliyoruz ondan canımız sıkkın. Üstadım ile aynı duyguları paylaşıyoruz. Onu demek istedim. Hepimizin canı sıkkın. TL de adam akıllı kar yok ki , enflasyon- döviz sepeti ile kıyaslayalım 😂
Alıntı: Originally Posted by wasaban Onu demek istedim. Hepimizin canı sıkkın. TL de adam akıllı kar yok ki , enflasyon- döviz sepeti ile kıyaslayalım 😂 Eyvallah üstadım
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstat aylardır bekliyoruz ondan canımız sıkkın. Üstadım ile aynı duyguları paylaşıyoruz. zarar 5.8, taşıma maliyeti dahil 17,6
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca zarar 5.8, taşıma maliyeti dahil 17,6 Bende de neredeyse aynı
Dün gelen bugün gitti.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Dün gelen bugün gitti. Üstad dün şaşırttı bugün de şaşırttı
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstad dün şaşırttı bugün de şaşırttı En rahat aldıkları ve en rahat sattıkları hisseler oldu teknoloji.