Originally Posted by wasaban Yılbaşından beri taşıdığınız hisselerde dolar bazlı %20-25 kazanç iyidir, onu bırakın biz TL de eksi yazıyoruz 🤦♂ Üstat aylardır bekliyoruz ondan canımız sıkkın. Üstadım ile aynı duyguları paylaşıyoruz.
Originally Posted by Pestilence Üstat aylardır bekliyoruz ondan canımız sıkkın. Üstadım ile aynı duyguları paylaşıyoruz. Onu demek istedim. Hepimizin canı sıkkın. TL de adam akıllı kar yok ki , enflasyon- döviz sepeti ile kıyaslayalım 😂
Originally Posted by wasaban Onu demek istedim. Hepimizin canı sıkkın. TL de adam akıllı kar yok ki , enflasyon- döviz sepeti ile kıyaslayalım 😂 Eyvallah üstadım
Originally Posted by Pestilence Üstat aylardır bekliyoruz ondan canımız sıkkın. Üstadım ile aynı duyguları paylaşıyoruz. zarar 5.8, taşıma maliyeti dahil 17,6
Originally Posted by YapraksızYonca zarar 5.8, taşıma maliyeti dahil 17,6 Bende de neredeyse aynı
Dün gelen bugün gitti.
Originally Posted by myfinans Dün gelen bugün gitti. Üstad dün şaşırttı bugün de şaşırttı
Originally Posted by Pestilence Üstad dün şaşırttı bugün de şaşırttı En rahat aldıkları ve en rahat sattıkları hisseler oldu teknoloji.
Forum Rules
Yer İmleri