Ben geldim :) elindekileri verdim küçük gelen bir shortum varsi onu önce deniyorum.
Printable View
Ben geldim :) elindekileri verdim küçük gelen bir shortum varsi onu önce deniyorum.
fx de işlem yapan varmı ? bişey sorucam
Ölüme mi çıkıyor yoksa ölümüne mi… Sabah stop ettirip tekrar destek bularak yukarı yönelmiş. Buradan bir 158x denerse şaşırmam.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4d3b13efe5.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DİKKAT ediyorum haftada bir /iki tane sağlam formasyon oluşuyor..momentuma yüksek kaldıraçla dahil olununca epey bereketli oluyor.genelde 15/25 puanlık bir hareket oluyor.
Çüşşşünüz palacım yeterli:))
Hocam ben bu en son bi düşüş oldu -2 o gün short idim şansa longa döndük dipten. O günden beri short herhalde 7 8 kere denedim, olmadı, para da kaybetmedik az kaybettik, piyasayi baya güçlü görüyorum bu sefer niyeyse, o nedenle genelde trend lerde para kaybettiğim için işlem yapmama düşüncesi oluştu. Bakalım. Kendimi çözmeye çalışıyorum bir kusurum var onu duzeltirsem kalanı daha kolay hallolacak gibi geliyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1568,50 satış yazdım 10 tane akşam pazarı, pala sen şimdi yukarı sürdükçe sürersin satış gerçekleşti neyse pala biz dostuz biliyorsun :) pala yine kanıma girdi vallahi bugun işlem yapmayacaktım .