Ben geldimelindekileri verdim küçük gelen bir shortum varsi onu önce deniyorum.
Ben geldimelindekileri verdim küçük gelen bir shortum varsi onu önce deniyorum.
fx de işlem yapan varmı ? bişey sorucam
DİKKAT ediyorum haftada bir /iki tane sağlam formasyon oluşuyor..momentuma yüksek kaldıraçla dahil olununca epey bereketli oluyor.genelde 15/25 puanlık bir hareket oluyor.
Çüşşşünüz palacım yeterli)
Hocam ben bu en son bi düşüş oldu -2 o gün short idim şansa longa döndük dipten. O günden beri short herhalde 7 8 kere denedim, olmadı, para da kaybetmedik az kaybettik, piyasayi baya güçlü görüyorum bu sefer niyeyse, o nedenle genelde trend lerde para kaybettiğim için işlem yapmama düşüncesi oluştu. Bakalım. Kendimi çözmeye çalışıyorum bir kusurum var onu duzeltirsem kalanı daha kolay hallolacak gibi geliyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1568,50 satış yazdım 10 tane akşam pazarı, pala sen şimdi yukarı sürdükçe sürersin satış gerçekleşti neyse pala biz dostuz biliyorsunpala yine kanıma girdi vallahi bugun işlem yapmayacaktım .
Yer İmleri