Sayfa 968/1004 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Ben geldim elindekileri verdim küçük gelen bir shortum varsi onu önce deniyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1564 gene geldik dayandık, short düşünen arkadaşlar varsa vurmanın tam yeri, tek seferde geçerse muhtemelen arkasını getirmek ister yakın stoplu dener miydim denemezdim o ayrı.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hiç acımazdım..full short yapardım ama: 15 daklık al da ve 2 li dip olabilir...bu sefer kalsın

umut shortçunun ekmeği..
    belki de 1446 aşılmaz: 2 li tepe olur...ve DÖNER aşağı kırar...hangisi olacağına HERİF KARAR VERECEK..BİZ UYACAĞIZ.

3. fx de işlem yapan varmı ? bişey sorucam

4. Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku

Hedeften satış gelmesi çok doğal 1551-3 arası stop ile buradan bir tepe denemesi gelir. Tepeyi kolay kolay bırakmazlar düşüncesindeyim. Saatlikler de indikatörlerim al verdiği için bir miktar denemekte fayda var. Malları yeterince dağıtmadıkları düşüncesindeyim. Herkese iyi akşamlar [emoji112]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ölüme mi çıkıyor yoksa ölümüne mi… Sabah stop ettirip tekrar destek bularak yukarı yönelmiş. Buradan bir 158x denerse şaşırmam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    DİKKAT ediyorum haftada bir /iki tane sağlam formasyon oluşuyor..momentuma yüksek kaldıraçla dahil olununca epey bereketli oluyor.genelde 15/25 puanlık bir hareket oluyor.

Çüşşşünüz palacım yeterli)

7. Hocam ben bu en son bi düşüş oldu -2 o gün short idim şansa longa döndük dipten. O günden beri short herhalde 7 8 kere denedim, olmadı, para da kaybetmedik az kaybettik, piyasayi baya güçlü görüyorum bu sefer niyeyse, o nedenle genelde trend lerde para kaybettiğim için işlem yapmama düşüncesi oluştu. Bakalım. Kendimi çözmeye çalışıyorum bir kusurum var onu duzeltirsem kalanı daha kolay hallolacak gibi geliyor.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Hiç acımazdım..full short yapardım ama: 15 daklık al da ve 2 li dip olabilir...bu sefer kalsın

umut shortçunun ekmeği..
    belki de 1446 aşılmaz: 2 li tepe olur...ve DÖNER aşağı kırar...hangisi olacağına HERİF KARAR VERECEK..BİZ UYACAĞIZ.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 1568,50 satış yazdım 10 tane akşam pazarı, pala sen şimdi yukarı sürdükçe sürersin satış gerçekleşti neyse pala biz dostuz biliyorsun pala yine kanıma girdi vallahi bugun işlem yapmayacaktım .

Sayfa 968/1004 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •