o uzun yesýl bar geldý 156500 ustu long olur...
o uzun yesýl bar geldý 156500 ustu long olur...
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
yine hacim oluþmadý.
bu kaçýncý bilmiyorum böyle hacimsiz yukarý ters köþe yapýnca devamýnda piyasayý mala doyuruyor.
yurtdýþýnýn pozitife dönmesi dýþýnda pek bir olayý da yok.
audentes Fortuna iuvat
Sevgili nosfecagri,
Geçtiðimiz 2 hafta iyi mal çekildi piyasadan...
Ve hacimliydi de...
O yüzden dün akþam da yazdým duygular bir kenara, piyasa gerçekleri diðer tarafa...
Bu çýkýþ o yüzden hiç þaþirtýcý deðil...
Trend de olan tahtalarda sadece fýrsat verdi alým için...
Kýsmet bakalým...
Evet yabancý 2 haftadýr yüklü mal alýyor.Ama bu her þey deðildir.Bence þuanda sp500 yani global endeksler her þeydir..
onlar stabilse problem yok..ama olur da onlara %15/20 çakarlarsa býst hakkýyla bundan nasiplenir.
mesela yabancý 4 aya daðýlan alýþ yapabiliyor..bu arada endeks %15 te düþebiliyor..
kiþisel kanaatim sp500 de bu sefer düzeltme bekliyorum..DXY(93.4),BRENT(67),SP500 ÝSTATÝSTÝKLERÝ(daha önce forumda yayýmladým...BUNLARA BAKINCA TEYÝTLÝ OLUYOR.
BU ORTA VADELÝ DÜÞÜÞ sadece hisse almam için önemli..ocak ayýndan beri hisse yok
oldu oldu olmadý vobda boðuþuruz.ama temennim orta vadeli bir yerden hisse alýp vobu býrakmak.
nacizane fikrim, spotta çalýþýp vadelide çalýþmayan sistem aslýnda spotta da çalýþmýyor olma ihtimali var... yani spotta karlý gibi gözükse de time value of money kýsmýnda cortluyor olma ihtimali yüksek, bizdeki enflasyon ortamýnda... spottaki kardan komisyon düþtükten sonra hala getiri faiz getirisinin üstünde mi kontrol etmek lazým, uzun vadeli bileþiðini filan da hesaplayýp...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
extra býsey yapmazsa gýrecek tekrar kanala
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Yer Ýmleri