Resmen alavere dalavere yuhhh..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Resmen alavere dalavere yuhhh..
Piyasada olan tuvalet kağıtlarından ne farkı var şimdi.
Evet tahtaci dediki yok oyle !!
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilancodan önce yapmış olduğum yorum.
2017 3. Çeyrek 208 Mil. satış 37.8 Mil. Faal.Karı
Ne demiştik 2019 sonu 1 milyar ciro hedefi. Daha doğrusu genel müdür demişti.
Ortalama her çeyrekte 250 milyon ciroyu yakalamak lazım.
Daha şimdiden bir çeyrekte 208 milyon ciro yakalandı. Üstelik Düzce de tesisin yüzde 25 kapasite artışı etkisi 1.5 ay oldu.
Tam neticeyi son çeyrekte göreceğiz.
Yani 250 milyona yakın bir rakam son çeyrekte yakalanabilir. O zaman 2019 hedefi olan bir milyar ciro 2018 de yakalanabilir. En azından hedef olabilir.
(Yatırım Tavsiyesi İçermez. Tamamen şahsi yorumdur.)
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Silkeleme yaptilar 4.15 desteğe degdirdiler sakin problem yok
Temele güveniyorum yatasta 2 yıl önce böykeydi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Destek 4.15 mi?
arkadaş yani bu kadarda olmaz dedirtiyorlar resmen.
Tavan beklerken hissenin düşmesi ???
Neden?
Umutsuzluk yaratıp, hisse toplama amacından başka bir şey gelmiyor akla.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim toplamak istiyor neden toplasın ki ? hep ky olarak bu şekilde düşenerek kaybediyoruz, kağıt düştükçe vardır bunda bir hikmet diyip kendimizi kandırıyoruz, diğer sağlam kağıtlarda varmı böyle bir şey, hep bu tarz peçetelik kağıtlarda bu şekilde hareket yaparak ky nin parasını yıllarca beklettiriyorlar.
Her zaman satista olan unlu bugun 764 lot artida :)
Unlu 8 bin oldu alışı
Unlu 15 bin oldu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...377ef7f28a.jpg dusenden onay da geldi
son çeyrekte maliyetin hasılat içerisindeki payı Doğtaş kelebekte %64, yataşta %56. yataşın bu avantajı sadece bu çeyreğe özgü değil, diğer dönemlerde de bu bu oran yataşta hep daha iyi.
hiç bir zaman yataş olamayacak. 2. çeyrekte ilk defa kar açıklamış ve ben bu hissedeydim. %-7 falan yapmıştı. siz iyisiniz yine. o zamanlar kademeler çok zayıftı tabi. şimdi milyonlar var hacimde. yoksa dibin dibini görürdü yine. buradan nereye gideri bilemiyorum ama sanırım beklenene paralel bilanço geldi. dolayısı ile zaten fiyatlanmış olabilir. bol kazanç
Hergun satan unlu 24 25 lerden toplamaya çalışıyor
toplasa ne olacak ki çıkarır 35-36 dan satar gene aynı terane. tahta sahipsiz.
208 bin oldu unlu
Ünlününde a..s.. kelebeğininde bu kadar olmaz gidip kumar oynasam daha iyi.
Resmen t...k geçiyorlar milletle.Ak yatırım 1 yıllık hedef 5.50 demiş, dedemde bir yıl sonra bu kağıt 5.50 ye gelebilir diye öngörüde bulunur.
Bgc de 379k topladi suana kadar. Bugün kapanış güzel olur inşallah
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Ak Yatırım, Doğtaş Kelebek için 5,55 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesini korudu
Ak Yatırım, Doğtaş Kelebek için 5,55 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesini korudu.
Ak Yatırım'ın ( http://www.akyatirim.com.tr ) konu ile ilgili değerlendirmesinde şöyle denildi:
"Doğtaş Kelebek 3Ç17’de beklentimizin altında 16 milyon TL net kar açıkladı. Açıklanan net kar bizim beklentimiz olan 30 milyon TL net karın altında gerçekleşti. Net karın altında gelmesinin nedeni yüksek finansal giderlerden kaynaklanmatadır, ancak operasyonel performans beklentimizi karşıladı. 3Ç17’de ciro yıllık %61 ve çeyreklik %42 artarak 208 milyon TL oldu (bizim beklentimiz 210 milyon TL) ve FAVÖK 3Ç17’de 47 milyon TL oldu (bizim beklentimiz 50 milyon TL). Net borç çeyrek bazda %2,5 artarak 252 milyon TL’ye yükseldi. Hisse için 12 aylık hedef fiyatımız 5,55 TL ile Endeksin Üzerinde beklentimizi koruyoruz."
https://yatirim.akbank.com/_layouts/...d.aspx?ID=2547
Spek deh demeden hiçbir şey olmayacağını belli etti.Aldatmaca mı bu düşüş yoksa gerçekten aşağıya tam olarak basacaklar mı akıl bile yürütemiyorum bekleyip görcez.Bu kağıtta 10 hayalim vardı ama canımı sıkmaya başladı YTD
yok artık ya 4.15 yeniden değer mi kagıt:vk: %50 basın aşağıya helal olsun
ALLAH belanızı versın patron millete 550 hedef verdır kagıdı 4tl getır yatacak yerınız yok ********ler
ben bu filmi daha önce görmüştüm, biraz eskiler bilir. 3,98 ilk destek olur, oraya inerse. sonrası 3,55-3,65 arasıdır. ben de başka yerde darbe yiyorum. borsa bu işte, batakhane
Şu lanet 🤬 kağıttan bir zararımı kurtarıp çıksaydım.Ağzımı bozduracaklar şimdi eciğinden cücüğüne kadar başlayacağım.
Tek fark son donemde yabancinin ciddi alimi.. eger panik havasi biterse geri hizli gelebilir
Yabancı patronun ta kendisi, paniği yaratanda patronun ta kendisi.Bu tipler ky nin kanını emerek yaşam sürdürenlerdir.Allahından bulsunlar.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%6 gibi düşecek ne var şimdi.
Fazla söylenecek bişey yok patronun amk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kağıda bulaştığım tarihte ASELSAN/OTOKAR/YATAŞ gibi kağıtları almış olsaydım en azı %30 kazanırdım.Bunda ise zarar.Hata bizim maalesef
Dun tahmin ettigim gibi tahta sahibi ayari verdi Ky olan bizlere. Devami gelirmi bakacagiz. 3.98 lere gelirse de dinlenebilir..
iyi veya kotu aciklann bilancolara hep sebeb bulup cakiyorlar. Bravo . Bankalar bizden iyi gunlukte. Anlayan anladi.
Ah ky ah... o kadar basit dimi bu işler🙂 Kar açıkladı kağıt uçacak ha? Lütfen yapmayın... öğrenin az şu işleri o bunu demiş bu bunu demiş yok geç o işleri...