Sayfa 480/967 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Yarın Zıp tavan 5,20 olur, biraz 5,16 ya kadar gevşer, tekrar zıp tavan 5,20 akşama kadar durur, 3 tavan daha yapar, zıp 8,50 den vedalaşılır.......
    Çekirge misali yani :-)) Üçüncü zıplamadan sonra bu adam kaçar diyorsun .

2.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Çekirge misali yani :-)) Üçüncü zıplamadan sonra bu adam kaçar diyorsun .
    Aynen kanki, süpersin....

3.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Yarın Zıp tavan 5,20 olur, biraz 5,16 ya kadar gevşer, tekrar zıp tavan 5,20 akşama kadar durur, 3 tavan daha yapar, zıp 8,50 den vedalaşılır.......
    biraz gercekci olalim, ben en azindan %25 civari bir yukselis bekliyorum orta vadede, sanirim 5.5TL civarina kadar yolumuz var orta vadede. Bunu beklememin sebebi az once yazdigim gibi Yatas'in az da uzerinde olsa FAVOK (EBITDA) aciklamamiza ragmen, Yatas'in %25 daha yuksek piyasa degeri olmasindan kaynaklaniyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Çoğu olumlu bilanço gelen hisselerde hep aşağı verdiler umarım dgklb yüzümüzü güldürür.

Alıntı Originally Posted by borsaci34 Yazıyı Oku
    Bilanco bekledigim gibi geldi. ilk 9 ayda 21milyon TL net kar var, gecen sene ilk 9 ayda 8milyon TL zarar vardi.

Benim icin net kardan daha onemli olan FAVOK'un (EBITDA) ilk 9 ayda 89milyon TL gelmesi, gecen sene ilk 9 ayda FAVOK 31milyon TL idi, neredeyse 3 kat artti FAVOK.

Yatas'in ilk 9 aylik FAVOK'u 88milyon TL. Yatas'a gore FAVOK'umuz biraz yukarida, ama Yatas'in piyasa degeri Dogtas'in %24 yukarisinda su an. Bence piyasa degerimizin Yatas ile benzer olmasi lazim. Yani hissenin en azindan %25 yukari gitmesi lazim kisa/orta vadede.

Bence oldukca iyi bilanco, bakalim yarin nasil tepki verecek.
    Yaklaşık aynı fikirdeyim.
    Belki biraz hedefler konusunda farklı düşünüyorum.
    Yataş tan karlılık noktasında biraz daha iyi. Ayrıca yeni tesisin etkileri henüz tam yansımadı. Şirketin büyüme ve vizyon olarak da farklı hedefleri var ve bu yolda hızla ilerliyor. Kelebek Mobilyayı da bünyesinde bulundurması büyük bir avantaj.
    Orta vadede hedefler biraz daha yukarılarda olması gerekiyor.

7. Geçmişte bu kağıttan kendime göre iyi para kazandım. Öncelikle onu belirteyim. 2. çeyrek bilançoyu 9 ağustosta açıklamıştı. Şirket ilk defa kar açıkladı. Ancak bilanço çok beğenilmedi veya beklentinin altında oldu ki 10 ağustos itibariyle hisse değer kaybetmeye başladı. 4,6x dan 3,5x ye kadar düştü. Bence şirketin geleceği parlak olduğu için tekrar yükselişe geçti sonrasında. Umarım bu bilanço piyasa beklentisi doğrultusundadır. Yarin yönü belli olur. Ben iyi olacağını düşünüyorum. Herkese bol kazançlar. Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 480/967 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •