biraz gercekci olalim, ben en azindan %25 civari bir yukselis bekliyorum orta vadede, sanirim 5.5TL civarina kadar yolumuz var orta vadede. Bunu beklememin sebebi az once yazdigim gibi Yatas'in az da uzerinde olsa FAVOK (EBITDA) aciklamamiza ragmen, Yatas'in %25 daha yuksek piyasa degeri olmasindan kaynaklaniyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çoğu olumlu bilanço gelen hisselerde hep aşağı verdiler umarım dgklb yüzümüzü güldürür.
Yaklaşık aynı fikirdeyim.
Belki biraz hedefler konusunda farklı düşünüyorum.
Yataş tan karlılık noktasında biraz daha iyi. Ayrıca yeni tesisin etkileri henüz tam yansımadı. Şirketin büyüme ve vizyon olarak da farklı hedefleri var ve bu yolda hızla ilerliyor. Kelebek Mobilyayı da bünyesinde bulundurması büyük bir avantaj.
Orta vadede hedefler biraz daha yukarılarda olması gerekiyor.
Geçmişte bu kağıttan kendime göre iyi para kazandım. Öncelikle onu belirteyim. 2. çeyrek bilançoyu 9 ağustosta açıklamıştı. Şirket ilk defa kar açıkladı. Ancak bilanço çok beğenilmedi veya beklentinin altında oldu ki 10 ağustos itibariyle hisse değer kaybetmeye başladı. 4,6x dan 3,5x ye kadar düştü. Bence şirketin geleceği parlak olduğu için tekrar yükselişe geçti sonrasında. Umarım bu bilanço piyasa beklentisi doğrultusundadır. Yarin yönü belli olur. Ben iyi olacağını düşünüyorum. Herkese bol kazançlar. Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri