Tahvil 13.62
Printable View
Tahvil 13.62
2 yıllık tahvil %13.62'yi vurdu ama çekemedi.
Gösterge 14e koşturuyor mevduatda tam tersi durum var .
londra swap faizi 14 ü gördü.bakalım mevduata ne zaman yansıyacak.Fakat bankalara baskı var.Mt ler söyluyor.
bankalar faiz arttırmaya korkuyorlar
birbirlerini kolluyorlar
biri arttırsa hepsi hurra diyecek
onun için el altından yeni müşteriye veya mevduatı sağlam müşteriye daha iyi faiz veriyorlar
tek bir banka cesaret edip faiz arttırsa hepsi kuyruğa girecek arttırım için
%15 alan yok mu hala, dolar oldu 4 nerdeyse
Tahvil artıyor mevduat düşüyor .
Bünün sonu iyi durmuyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aralık ayı Faizi ile 10 aylık bağlayacak bankayı nerden bulacaksınız enfazla 45 gün bağlıyorlar.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aralık derken Ocağı da kaçırmamak lazım tecrübe lerim aralık ve ocakta yüksek şubatta nispeten daha düşük faiz gösteriyor aralığın etkisi ocağa da geliyor aralık 3. 4. Hafta dönüş olursa ocak pas geçiliyor naçizane fikrim
e-mevduat olarak uzun vade yapan bankalar var.Dediğim gibi tamamıyla verecekleri oranlara ve aralık ayında piyasa durumuna göre hareket edicem.Şuanda da uzun vadeler var sadece faizleri düşük.45 güne 14 veriyorlarsa 150 güne bir iki puan düşük veriyorlar.Ama yıl sonu piyasanın durumu bankaların mevduat açığına göre uzun vadeler içinde yüksek oran verebileceklerini düşünüyorum.Geçmiş yıllarda burgan yapmıştı.Fiba keza aynı şekilde.
petrol ve dolar birlikte artıyor üstüne birde negatif reel faiz !! sıkı para politikası uygulanıyor ama:rtfm: :drunk:
Tşk
Benzin ve motorine 12.13 krs zam geliyormus yarin geceden itibaren.
+300 K için
Hoşgeldin Burgan %14,50
T-bank %14,25
Aktif. %15,09
Odeo. %13,90
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi Akbank mt aradı 13.60 dedi. Güldüm geçtim.
LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ay başı ykb 13.20 ile 300 k bağladım :(
jp morgan, türkiye tahvilleri için tavsiyesini "piyasa ağırlığı"na düşürdü.
[QUOTE=asman35;1186719]+300 K için
Hoşgeldin Burgan %14,50
T-bank %14,25
Aktif. %15,09
Odeo. %13,90
Şimdi İzmir Burgan cansu hanımı aradım, hoşgeldin 13,75, fonlu mevduat ( %30 fon , %70 32 vadeli ) olursa 14,30 dedi.
Bunlar adamına göre oran veriyor olabilirler..... miktar 600 K
Denizbnk ta %25 fonlu olursa 14,35 diyor
Miktar önemli değiş
N- Kolay..
Anadolubank %14,35 var.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=ressam;1187366]Sn.ressam, maşallah dün Ankara bugün Izmir desiniz. Desenize insan kuş misali; benim de Istanbul Izmir Ankara örneği gibi... Yalnız üzülerek de olsa şunu söylemeden edemeyeceğim bahsettiğiniz Burger'deki Cansu Hanım üç ay kadar önce Teb'e transfer oldu.:kahkah:
[QUOTE=KARA BORA;1188396]Hesabın, şu sonradan gelen tipler gibi, algı çalışması için burda olduğu isminden belli.. Hayat çok güzel, her şey çok iyi durumda, yiyip içip eğlenelim.. Göze çarpan bir oran paylaşın hemen konu değiştirme, hemen oranlar yüksek değil düştü algısı vs vs..
ressam fırçayı ters ucundan tuttu, hisse.net yakaladı mı affetmez, ancak bu arada KARA BORA dikkat asman35'in oranları da araya karışmış asman35'in oranları kim vurduya gitmesin.
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesi değil mi .
Bu faiz oranıyla mevduat yapmayın diyorlar .
Tahvilde gidilecek yer olduğu için cazip gelmiyor bana .
Oranlarda henüz kıpırdanma yok .
Yılsonunda 15-16 gibi oran alacağımızı düşünüyorum ama emin değilim
Mevduat yıl sonuna kadar bizi süründü recek.yilsonunda bakalım ne olacak.mb faizi yukselticek.
Dolar 386 nın altında
Dedikodu yapmaya meraklılar !! Benim nerden ne zaman oran aldığım değil, oranın doğruluğu önemlidir. Ben Sürgünlerle 16 il dolaşarak İstanbula yerleşen biriyim. İzmir de ( Gaziemir ), Ankara da ( eryaman ) , Erzurum da , Konya da kardeşlerim var. Aile ilişkileri sıcak olup, sık sık ziyaretler yaparız. Merakınız giderilse ne mutlu....
İzmir Cansu hanıma gelince ; TEB den mi geldi, TEB' e gitti beni bağlamaz. Yarın internet üzerinden izmir şube telefonunu bulur sorarsınız- Alo alo cansu hanım nerdesiniz diye.
alıntı yapılırken herkes birbirine karışmış beynim abandone oldu okurken :) bu arada daha öncede yazmıştım bu topicte maalesef atmasyon oran paylaşımı oluyor ne amaçla yapıldığını çözemedim :) hayatgusel dünyagusel senguselsin guuselsinnn birde bu şarkı yapıştı bana topici her açtığımda hayatgusel i görünce başlıyorum söylemeye :) :)
Nelerle uğraşıyoruz yahu. Eski forumdaş chuky referansı ile 2 yıl önce gazi antep Aktif şb. ye posta ile hesap bile açmışız.
En güzeli, kaşımadan, kaşınmadan direkt oran yazmak. Amaç zaten mevduatçıların güç birliği için bilgilendirilmeleri değil mi.
Nurolbank bono , mevduat karşılığı 15,50 ile bugün , 200k bağlandı. Risk sevenlere bilgi.
Seviyeyi düşürmeyelim Üstad, amacım tartışmak değil; bir yanlışı düzeltmekti. Bir daha söylüyorum: O mt. Burgan da değil Teb de. Çünkü onunla telefon irtibatım var. Burada yanlış bilgi paylaşılması hoş değil. Dediğim gibi yanlışa dayanmadım yazdım. Dün de Ankara/Kızılay Şb.ndeydiniz. Doğru bilgi paylaşımı yapalım lütfen...