Sayfa 480/997 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Mantıklı ,seneye %10 enflasyon bekliyorsanız bence siz bir an önce %14 ile bir yıllık mevduata bağlayın paranızı.
    Mesele inanıp inanmamak değil teorik olarak işleyiş bu şekilde. .bir yıllık olnasi önemli değil aylık bağlasın her ay 14 ten ..yine seneye yüzde 10 olursa reel faiz bırakır o bakımdan söyledim. .yoksa yıllık hiç düşünmedim. .

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bence çok daha büyük bir sıkıntı bizi bekliyor.

usulsüz iskan verilip projesini berbat kalitede olanlar var. Onların sonu da ilk depremde 17 Ağustos 1999 depremindeki usulsüz evler gibi olacak.

Belediyelerin usulsüz verilen iskanları tespit edip altına imza attıranları hapse göndermek için başvuru yapmaları lazım.

17 Ağustos 1999 da ne olmuşsa şimdi yine aynısı ilk depremde kalitesiz yapılarda olacak.

Bazı inşaatlara bakıyorum nasıl iskan verildiğini aklım almıyor. Rüşvet verilmeden hayatta hiçbir akıllı mühendis altına imza atmaz. Vebali var bu işin.

Yeni VELİ GÖÇER ler çıkacak karşımıza ilk depremde!

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Uzun vadeli yani 1 yıl üstü yatırım araçlarına üç kuruş faiz farkı için girmeyin derim acizane. Trend değişti, baskı bir yere kadar, yaşı yetmeyenler 1994 Tansu Çiller yıllarını bir araştırsın faize baskının sonu ne olmuştu bir görsün. Ha birde tabiki Türkiye o yılların Türkiyesi değil ama o yıllardaki gibi olmayan Türkiyenin o yıllardaki DIŞ borcuda aynı değil benden söylemesi. Demem o ki enflasyon altı falan dayanın bu banka faizlerine eni sonu her şey olurunu bulacak .

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bence çok daha büyük bir sıkıntı bizi bekliyor.

usulsüz iskan verilip projesini berbat kalitede olanlar var. Onların sonu da ilk depremde 17 Ağustos 1999 depremindeki usulsüz evler gibi olacak.

Belediyelerin usulsüz verilen iskanları tespit edip altına imza attıranları hapse göndermek için başvuru yapmaları lazım.

17 Ağustos 1999 da ne olmuşsa şimdi yine aynısı ilk depremde kalitesiz yapılarda olacak.

Bazı inşaatlara bakıyorum nasıl iskan verildiğini aklım almıyor. Rüşvet verilmeden hayatta hiçbir akıllı mühendis altına imza atmaz. Vebali var bu işin.

Yeni VELİ GÖÇER ler çıkacak karşımıza ilk depremde!
    BETON ile vatana millete özelliklede İstanbula`a kendisinin de ihanet ettiğini kendi ağızından kendini ihbar eden ülkenin en başı bir şahıs var o yüzden o yıkılacak binaların altında kalacak olanlar için sadece LAYIK derim başkada bir şey diyemem. Başta İstanbul olmak üzere ülkenin beton ekonomisi ile ağzına mıçmaya direk en direk vebali olanlar neyse layıkları onu bulsun , yeterki bu işte hiçbir vebali olmayanlar bu işten aynı gemide hesabı zarar görmesin yeter.Neyse konu banka faizleri, demem o ki geçen Salı mevduat dönüşü kıçını kaldırıp %14 .25 Halk bankası faizine gitmeye gönlü olmadığını bildikleri mevduatçıya %13.90 faizi kakalayan Akbank özel bankacılığın aynı şubesi aynı tutar paraya 3 gün sonra aynı katakulliyi yapmak isterken karşısında aynı saftirikleri bulamayınca oranı %14.20 e çıkarmasına rağmen mudiyi kaçırmış. Demem o ki yüksek meblağ sahipleri bankaların ketenperesine gelmeyin, üç kuruş bile fazla olsa banka değiştirin, DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ gelirmiş unutmayın, zaten dövize zamanında geçmeyerek yaptığınız hatayı bari böyle telafi etmeye çalışın.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Mesele inanıp inanmamak değil teorik olarak işleyiş bu şekilde. .bir yıllık olnasi önemli değil aylık bağlasın her ay 14 ten ..yine seneye yüzde 10 olursa reel faiz bırakır o bakımdan söyledim. .yoksa yıllık hiç düşünmedim. .

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Peki seneye enflasyon %15-20 oldu o zaman ne olacak ? Bu enflasyon olmamı ? Bakınız yazın bir kenara bu faiz düşmanlığı ile döviz kurunu ittir et gitsin desinler bu enflasyon ne olcak hepimiz bir öncekinde gördük seneye de göreceğiz. Ama bizim derdimiz ,af buyrun bağcı dövmek değil üzüm yemekse olmayacak duaya amin deyip paramızı yamyamlara yedirmeyelim.

5. doların yukselisinin %40 ı gelismekte olan piyasa paralarıyla beraber olan yukselisler %60 ı icerden kaynaklı . merkez bankası rezervleri 120 milyar dolar seviyesine yukseldi yanılmıyorsam 7-8 ay once 93 milyar dolara kadar inmisti ve hala rezerv yukseltmeye devam ediyor sizce niye alıyor bu kadar doları bana gore doları icerde yukselten en buyuk etken merkez bankasının alımları benim gibi yası 60 a yaklasanlar ne der bu konuda varmı fikri olan
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

6. Aynı olaya ben de şahitim, halk 14,20 veriyor deyince bi şekilde öğrenip teyit edip ak 13,90ı 14.20 yaptı

Satın r.lucas banka bonosu düşünürseniz ak da 14,59 mk 60 gün min500k

7. Biraz önce boğaz da resim çizerken , martının ağzından düşen bir pusulada çok yakın zamanda (18-28 kasım arası ) faizlerde bir ayarlama yapıla..... yazıyordu. Şaka mı bu diye etrafıma bakındım ama kimsede bir hareket yoktu. Sadece lumberg diye bir kanalda sürekli algı yapanlar vardı.
    Sonra bir ses duydum. '' Kocacığım günaydın, kahvaltı hazır '' anladım ki rüya görüyormuşum.

8. Muhtemelen 2018 yılı mevduat stratejim şöyle olacak : Mevduat dönüşlerimi Aralığın üçüncü haftasına denk getirecek şekilde bağlıyorum.Yıl sonu faiz rekabetini de düşünürsek iyi bir oranla 2018 Eylül ayına kadar uzun vadeli gitmek.

Sayfa 480/997 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •