https://s16.directupload.net/images/190322/7njcuclj.jpg
Printable View
Biraz şakayla karışık bir soruydu :) Benim tarzımı biliyorsunuz Sn Spenc, tepeden sat dipten al sonra bir daha tepeden sat ... buna inanmadığımı bilirsiniz.
Neyse, esas meseleye gelirsek portföyümde KordSA da biriktirmeye başladım. Herkese tekrardan merhaba.. :)
Kordsa bi 15 yıl daha beraberiz :)
Keşke yüksek bir bedelsiz verip 5 liraya gelsen ordan alsam :)
Temettü verecekti. Yarınmıydı
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
27 sinde hesaplara geçecek diye bir yerde okudum. Du bakalım. Hele temettü günü kaça düşecek. Sözlediğiniz gibi Verdiğini zaten kaybetmiş olduk zaten[emoji4]
Evet Sn massimo verdiğini kaybetmiş olduk. Allahtan lotlar duruyor.
Eyyy tahtaci sermayemi arakladin.
Biliyorum diyeceksin sanada yaranamiyoruz, temettü versek bir dert verdikten sonra bir dert. Öyle tabi. Kendi parami hesaptan çıkar sonra farkı kapat daha ele geçmeden. Tahtacı ne ayaksin sen, bu sekilde de gitmem ben...
Yatırım tavsiyesi değildir.
hocam temettü günü bugündü. (temettünün hesaplara intikali birkaç gün alabilir)
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/749516
ve 35 kuruşluk temettü hisse fiyatından düşüldü ve güne 10,38 baz fiyatla başladı. ama maşallahı var kordsanın... temettü kadar düşüş ile güne başlayıp, günü 48 kuruş (=10,86-10,38) yukarıdan kapadı. yani hisse fiyatı temettü düşüşünden etkilenmediği gibi, aynı zamanda 13 kuruş ta (=0,48-0,35) üstüne ilave yaptı.
aramızda genel kurula katılan oldumu acaba nasıl geçti neler konuşuldu ?
t+2 çarşamba öğlenden sonra hesaplara geçer temettüler , bugün temettüyü bedavaya getirdi
eee bosa demiyoruz kordsa uzmez bordanın en iyi temettu kagıtların dan biridir en az 10-15 yıl arası tuttun mu kendini amorti eder :)
Uzun vadede bir EGEEN potansiyeli görüyorum. Her ay almaya biriktirmeye devam. Ya nasip
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/c3WPHU.png
kordsa iyi kagıttır iyi gercekten 10 yıl ustu beklerim diyenler icin :halay:
Prim yapma anlamında demiştim
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Açıkçıları kötü yakaladılar galiba
Anlatmaya gerek yok super 10 numara hisse hemen geri yükseliyor 😀
temettuyu verdin simdi de soyle bir %50-100 bedelsiz versen ya en sevdigim uzun vade hissesi sin adamsın adam :)
Sermayesi gerçekten komik bir rakamda duruyor. 1mil tl gibi bir rakam bekliyorum ben şahsen ama bunu tek kalemde yapmazlar. Önce 500 ü görürüz diye tahmin ediyorum o da %160 falan gibi bir rakama geliyor. Sonra %100.. Hisse fiyatını göz önüne alırsak barajı kaç tl ye ayarlayacakalar bilemeyiz...
Hisse.net : "Dikkat delidir, söylediklerini umursamayın..!"
Oooo böyle yazılması pek hayra alamet gibi gelmiyor bana..
Sermaye tavanı kaç ? Karar alındı diye biliyorum, ayrica genel kurul kararıda alındı. Ekstra bilmedigimiz bir husus var ise paylaşın yoksa bedelsiz ve o yazdığınız hayalden öte olmaz.. bende hayal kuruyorum ama sermaye tavanini asmiyorum...
Yatırım tavsiyesi değildir..
Bu tartışmayı sevmiyorum fakat bir yandan da üzerimde sorumluluk hissediyorum.. Bedelsiz sermaye arttırımı matematiksel olarak faydasız bir şeydir(çok istisna durumlar dışında), 200 TL'lik banknotu 10 tane 20'lik ile değiştirince mutlu oluyorsanız bununla da olabilirsiniz tabii..
Ortağı olduğum her şirkette arzuladığım gibi umarım Kordsa da hiçbir zaman bedelsiz vermez.
Saygılar.
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında tarafımca paylaşılmıştır.. Kendisinin emeğine sağlık. ( 29.03.2019 tarihli Son güncelleme )
https://i.resimyukle.xyz/4R2fbU.png
Sayın Spenc hayal tabi ortada bir veri yok. Sabancıların genel mentalitesine bakarak söyledim bunu. Hisse fiyatlarını ( tümünü ) belli bir bar aralağında tutmaya çalışıyorlar. Bu 4 tl ile 8 tl arası kabaca. Kordsa istisna olur mu bilmiyorum ancak fiyat olarak yüksek fiyatta işlem gören hisse işlerine gelmeyecektir. Yatırımcıların çoğu için hissenin o anki fiyatı önemli. 20 tl yada daha yüksek fiyatlı kordsada ne kadar hareket olur.. Tabi tüm bunları hisse fiyatının artacağını varsayarak yazdım. Hisse fiyatı istedikleri aralıkta olursa sermaye arttırımı ile o aralığı yakalamaya çalışmak istemezler elbette. Yüksek Temettü ile de hisse fiyatını aşağı çekmek istemeyeceklerdir bence.. Saygılar.
Hisse.net : "Dikkat delidir, söylediklerini umursamayın..!"
Aslinda hisse fiyatini asagi cekmek gibi bir istek soz konusu degil.
Her daim "kucuk/bilincsiz cogunluk" ile "buyuk/bilincli azinlik" ayrimini dile getiririm. Tahta fiyatinin dusuk olup cok sayida kucuk ve bilincsiz cogunlugun tahtaya dolusmasi da olumlu bir durum degildir. Tahtalarin kararli hareketlerinin sebebi bilincli ve buyuk azinliktir. Bedelsiz gerekirse verilir. Ama bu bahsettiginiz sebebe bagli degil.
Bedelsiz istemek dogru degil. Tahtalarin kimyasi bozulur. Bu konuyu kapatalim.
Geleceğe Yönelik Değerlendirmeler
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 2 Nisan 2019 tarihinde yaptığı toplantıda, 2019 yılına ilişkin geleceğe yönelik
değerlendirmelerin kamuya açıklanması konusunda Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanına, CEO ve Genel Müdür Yardımcısı,
Finans münferiden yetkilendirilmesine karar verilmiştir.
2019 yılına ilişkin olarak büyüme beklentilerimiz aşağıda gösterilmiş olup, bu büyüme beklentilerinin içerisinde 18 Şubat
2019 tarihinde kamuoyuna açıkladığımız Axiom Materials Acquisition LLC şirketinin satınalma etkisi, satınalma sürecinin
devam etmesi nedeniyle kapsam dışı bırakılmıştır.*
* Konsolide Satış artışı * * * * * * * * * * * * * * *: %30-%40 (TL bazında); %10-%15 (USD bazında)
* Konsolide FAVÖK artışı * * * * * * * * * * * * * :*%30-%40 (TL bazında); %10-%15 (USD bazında)
* Kompozit iş birimi 2019 yılı ciro beklentisi : 105-115 milyon USD*
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi aşağıda yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması
durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkesin kandili mübarek olsun. Saygılar.