Originally Posted by
luikang
Daha da fazla dir ben 10.5 yıldır tutuyorum hesaplamadim onu hesaplamak uzun sürer ama 10.5 yılda aldığım temettü ve bedelsizleri toplarsak +10 yılda hisse yukselisi nide katarsak paranın fırsat maliyetinden çok daha fazladır örneğin 10 yıl önce 2008 de 1.7 liraydı bu kağıt hesapla bakalım ordan alan ve tutan aldığı temettü ve bedelsizleri dahil %kacyuz paranın fırsat maliyetinden fazla para kazanmış

bunu bu fiyattan alacak adam en az 15 yıl tutmalı ...ha olurda düşer 5 liraya işte o zaman ordan ne var ne yok alırım bu kagittan ama bu fiyattan almam bu kağıt çok çok çok uzun vadeciler için

kesınlıkle dogru ama cok cok uzun vade derken aslında suan kı zaman tam da kordsa zamanı
burda cok cok uzun vade den kast benım anladıgım bagımlılık yapar ve zamanla daha da guzellesır manasındadır ...
sızın gıbı yatırımcılar oldugunda zaten abd endeks ıne donmus olacagız o zamanda atı alan uskudarı gecmıs olacak
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri