Evet çok haklısınız ayrıca son on yıla bakınca savaşlarda harcanan bütçeler düşünüldüğünde bu harcamadan pay alan şirketlerinde yatırım için seçenekler içine alınabilir
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
xu100 dolar bazlı
https://i.hizliresim.com/oOlP6k.png
2018 sonu gibi tamamlanması beklenen 430 Bin ton yıllık buğday işleme fabrikası yatırımı var.
şirket zaten % 90 kapasite ile çalışıyor. Birde yılsonu tamamlanacak
fabrikası ile kapasitesini ikiye katladığında, çok ciddi bir ciro kar artışı olacak.
Forum başlığına uygun hisse bence.
hocam bugday alip isliyor diye biliyorum. sitesine baktiginizda cok cesitli urunleri var.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buğday alıp işliyor da bu satışlar içinde düşük bir rakam. Yıllık 208 bin ton un üretme kapasitesi varmış. Bu da muhtemelen 300-400 milyon tl ciroya denk gelir. Yani cironun 1/5'i üretim.Zaten bilanço dipnotlarına bakınca da stokların büyük kısmı transit ticari mal.
Kozaa da yön ne taraf? Bilgi lutfen
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad 6 90 mlytim oralari gorebilir miyiz sizce,
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Despc indes dgate bunlar yazılım şirketi mi yoksa donanım mi alıp satıyorlar?
ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.despec.com.tr/grup/grup_sirketler.asp
Ayni cati altinda gorunuyor :drunk:
Grup sirketleri.
Sacro Üstat gusgr 2.20 lerden 1.70 lere kadar geldi ve toparlandı gibi. Karı gayet iyi geldi. Diğer sigorta hisselerine nazaran da ucuz gibi..Sizin yorumunuz ne olur?
Sacro üstad karel ve yünsa bayağı gitti Yeni karel-yünsalar var mı? Ve Silverline devam mı? Yanıtlarsan çok sevinirim saygılar..
Sacro hocam BİM de macd göstergesine göre patlama olacak gibi grafiği yorumlarmısınız
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...802232ef11.jpg
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Kozal teknik olarak ne der ustad, buna tesvik gelebilir bence..
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn Sacro Gentas bulundugu sektor,ciro byumesi,kar buyumesi olarak baktigimizda gelecek icin sizin pencerenizden nasıl görünüyor? Teşekkürler. Hayırlı ve bereketli kazançlar herkese.
Hocam yeni Karel yunsa olmaya aday tuclk ve burce olabilir mi
Yünsa’dan başka bir yere gitmeye gerek yok. Yeni Yünsa gene Yünsa bence. Ytd.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seans sonu aşırı hacim oluyor, özellikle son 1 hafta. Sebebi hakkında fikri olan varmı?
LG-H962 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar, Nisan ayı içerisinde Türk Silah Kuvvetleri'nin bir ihalesi olduğu ve bu ihaleye katılacak şirketler arasında KAREL'in de olduğu konuşuluyor. Konu hakkında bilgisi olan dostlar paylaşımda bulunabilirlerse sevinirim. Sacro üstad isabetli ve paylaşımcı yorum ve tecrübesi ile kendisi ile beraber diğer insanlara da fayda sağlıyor. 11 Nisan 2016 da Beşiktaşın bursasporla vodafon park stadının açılış maçı yaptığı gün beşiktaş hissesi 6.50 küsürleri görmüştü. Beşiktaş bursayı yenerse şampiyonluk için dev bir adım atacak ve de en önemlisi stadına kavuşacaktı. Kendisi maçtan önce hissenin kısa zaman içinde bir daha 6.50 yi bir daha göremeyeceğini iddialı bir şekilde yazmıştı. Zaman onu haklı çıkardı, bjk maçı almasına rağmen hisse ertesi gün 6.50 yi görmeden aşağıya süzülmüştü. Bende elimdeki hisseyi hocamı dinlemeyip satmadığım için hayıflanmıştım.
Aynen hatırlıyorum.
Bjk demişken aklıma geldi.
Bu bjk dipte elmas formasyonu yapıyor bu çok güvenilir bir oluşum bence.
Tam nizami dip tamamlamak üzere. 4,10-20 ler geçilirse 1.5 aylık temiz bir rally si var.
hedef kabaca 5,70
Valla dip oluşumu çok hoşuma gitti. Bunu izleme ekranıma alıyorum.
Bahar rallisini Garanti'nin bu grafiği başlatır mı acaba?
https://i.hizliresim.com/nOoyNa.png
YTD.
Biraz karel verip yunsa alacam
Hocam gözü kapatıp hedefi bekliyordun
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hedef iptal mi
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah vergisi yetenek olunca, sacro'nun tutturma yüzdesi yüksek olunca, borsa denen amansız denizde boğulmamak için insanlar can simidi olarak görüyorlar, normaldir, can tatlı, mal canın yongası tabii.
Bütün iyi niyetli küçük yatırımcılar kazansın dileğimizle, iyi bir hafta diliyorum tüm dostlara...
Ne CEMAS mıs arkadaş peh yani...
Karelin yarisini 9.40 kirinca verdim.
7.16 17 17 19 20 yunsa aldim az
Sacro kozaa haftalık ala dönüyor. senin gözünle bi görmek isterdik :) sanki 7,8lere değmek isteyebilir mi?
Üstadım krdmd 3,07-3,49 teknik düzeltme seviyesi 2 ay sürdü, 3,49 kırdı, 4 iş gününde 3,07-3,49=0,42 >>>> 3,49+0,42=3,91 hedefine gitti :)
teknik al diyorsa alacaksın, sat diyorsa satacaksın gerisi nasip.
Hisselerde bahar rallisi havası oluşmaya başlıyor mu üstadım sizce, imzanızın son aşaması belkide :)