deli para 409.000.000 tl
Printable View
60 milyon sterlin yasal faiziyle 4 yillik
Teb denen lesciiii satmayaa basladiii. Son of the bitch.
Alayuni topla 1/111112555 citi etmezz. Omurgasizz kurum
bu aq mun speki buna istinaden halen satıyor ya inanılır gibi değil
60 milyon sterlin adamlar ingilterede rahatlar4 alınması mümkün olmayan para
hadi artik, bugun 7.40-7.50 araliginda kapatta gorelim.
pasta cok degerli....yedirilermi ky.ya...lesci bunlar...
Arkadaşlar bu haber sadece TR de sonuç.Daha İngiltere ye talep iletilecek ve bu süreç yeni değil Akın İpek in iadesinde de konuşuldu.İngiliz mahkemesi bu konuda karar verdi mi ? Ben bilmiyorum.İngiliz mahkeme süreci için etkileyici olursa sonucu görülür yoksa şu an bağlayıcılığı yok.
Düşüşün ne bu haber ne de Gübre davası ile ilgisinin olduğunu düşünmuyorum.
Bir fon, pozisyon kapatıyor ya da bir gruba ötenazi çekiyorlar..
YTD
kapanış tahminleri 6.66 benim
bişeyler dönüyor ama anlamak çok zor birileri alıyor veriyorlar bidaha alıyorlar ateş çemberinin içindeyiz resmen
...........
7 üstü diyorum hocam sadece bir his .ytd
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu haber başka hisselere gelmiş olsaydı tavan olmuştu
22 kasımda 7.78 den ,6,78 görülmüş aynı bugünkü gibi ve günü 6.94 ten kapatmış .benzeri olabilir belki.
6.97 üzeri trend devam eder. Altında bozulur. Çok net. Stop olmak isteyen olabilir. Ya da bekler mart mahkemesine kadar. Saniyede 5 yazı geliyor artık sakin yahu:)
Sent from my iPhone
farz edelim.. eğer siyasi mekanizma bu şirketi çıkar amaçlı yandaşa verecekse satis gününden önce hisse fiyatının yükselmesine sebep olacak açıklamalar mı yapmak işine gelir yoksa dibe batmasını sağlamakmı? Hisse fiyatının seviyesi alacak adamin cebinden çıkacak parayı nasıl etkiler.. daha önce de sordum ama yok mudur bilgilendirecek kimse?
Topikte algi herkeste asagi ise vakit yakin yukariyiz kismetse:))
dediğim tarihte 6.94 kapadığı halde ertesi gün,7.60 olmuş hisse ne yapacağı asla kestirilemiyor malesef.Bence sıkıntı kozalda birisine sattırıyorlar gibi.Yoksa bu haberle kozalın uçması lazım.
Hayır tabii ki dostum sakin olun yazın tabii ki de ömrünüzü tüketiyorsunuz fazla yaşamazsınız valla:) paradan daha önemli şeyler var. İlla çift haneliler olacak. Satmadığımız ne kaldı ki koza grubu da satmayalım?:) ayıp ettin yazmazsan pasta paylaşmazsan biz napcaz? Aselsan yollsana dostum :))
Sent from my iPhone
Böyle değerli maden varsa kozaya yedirmezler BMC ye peşkeş çekerler tank palet fabrikasında olduğu gibi
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz hocam krdmd 2.60 geçti. Yorum yapabilir misin. Takaslarda fena gözükmüyor.