22 kasımda 7.78 den ,6,78 görülmüş aynı bugünkü gibi ve günü 6.94 ten kapatmış .benzeri olabilir belki.
22 kasımda 7.78 den ,6,78 görülmüş aynı bugünkü gibi ve günü 6.94 ten kapatmış .benzeri olabilir belki.
6.97 üzeri trend devam eder. Altında bozulur. Çok net. Stop olmak isteyen olabilir. Ya da bekler mart mahkemesine kadar. Saniyede 5 yazı geliyor artık sakin yahu
Sent from my iPhone
farz edelim.. eğer siyasi mekanizma bu şirketi çıkar amaçlı yandaşa verecekse satis gününden önce hisse fiyatının yükselmesine sebep olacak açıklamalar mı yapmak işine gelir yoksa dibe batmasını sağlamakmı? Hisse fiyatının seviyesi alacak adamin cebinden çıkacak parayı nasıl etkiler.. daha önce de sordum ama yok mudur bilgilendirecek kimse?
Topikte algi herkeste asagi ise vakit yakin yukariyiz kismetse)
dediğim tarihte 6.94 kapadığı halde ertesi gün,7.60 olmuş hisse ne yapacağı asla kestirilemiyor malesef.Bence sıkıntı kozalda birisine sattırıyorlar gibi.Yoksa bu haberle kozalın uçması lazım.
Hayır tabii ki dostum sakin olun yazın tabii ki de ömrünüzü tüketiyorsunuz fazla yaşamazsınız vallaparadan daha önemli şeyler var. İlla çift haneliler olacak. Satmadığımız ne kaldı ki koza grubu da satmayalım?
ayıp ettin yazmazsan pasta paylaşmazsan biz napcaz? Aselsan yollsana dostum
)
Sent from my iPhone
Yer İmleri