Sayfa 484/1527 İlkİlk ... 3844344744824834844854864945345849841484 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. 22 kasımda 7.78 den ,6,78 görülmüş aynı bugünkü gibi ve günü 6.94 ten kapatmış .benzeri olabilir belki.

2. 6.97 üzeri trend devam eder. Altında bozulur. Çok net. Stop olmak isteyen olabilir. Ya da bekler mart mahkemesine kadar. Saniyede 5 yazı geliyor artık sakin yahu

Sent from my iPhone

3.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Sogut madeninin birine verilme ihtimali olur mu???
    Bu adamlar onun satisi icin acele ediyorlarsa gecmis olsun hisseye denir.
    Bereket ile ilgili duyumlarım var. Ama net değil. Ama bereket enerjinin soma kömür işletmelerini alma olasılığı yüksek.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    6.97 üzeri trend devam eder. Altında bozulur. Çok net. Stop olmak isteyen olabilir. Ya da bekler mart mahkemesine kadar. Saniyede 5 yazı geliyor artık sakin yahu

Sent from my iPhone
    duygularınıza gem vurun diyorsun yani başkan : ) tamam hisse çift hane olana kadar susuyorum

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Demekki akrabalarindan alan yok yoksa 50 kere servis ederdi bu durumu. Hukuki surec bitince Allahin izniyle satacam bunu derdi )
    farz edelim.. eğer siyasi mekanizma bu şirketi çıkar amaçlı yandaşa verecekse satis gününden önce hisse fiyatının yükselmesine sebep olacak açıklamalar mı yapmak işine gelir yoksa dibe batmasını sağlamakmı? Hisse fiyatının seviyesi alacak adamin cebinden çıkacak parayı nasıl etkiler.. daha önce de sordum ama yok mudur bilgilendirecek kimse?

6. Topikte algi herkeste asagi ise vakit yakin yukariyiz kismetse)

7. dediğim tarihte 6.94 kapadığı halde ertesi gün,7.60 olmuş hisse ne yapacağı asla kestirilemiyor malesef.Bence sıkıntı kozalda birisine sattırıyorlar gibi.Yoksa bu haberle kozalın uçması lazım.

8.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    duygularınıza gem vurun diyorsun yani başkan : ) tamam hisse çift hane olana kadar susuyorum
    Hayır tabii ki dostum sakin olun yazın tabii ki de ömrünüzü tüketiyorsunuz fazla yaşamazsınız valla paradan daha önemli şeyler var. İlla çift haneliler olacak. Satmadığımız ne kaldı ki koza grubu da satmayalım? ayıp ettin yazmazsan pasta paylaşmazsan biz napcaz? Aselsan yollsana dostum )

Sent from my iPhone

Sayfa 484/1527 İlkİlk ... 3844344744824834844854864945345849841484 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •