https://i.hizliresim.com/RgP8Oa.jpg
Printable View
THY'nin 25bin kabin memuru Vakko kullanmaya başladı
http://www.kokpit.aero/thy-uzun-menzil-yeni-kiyafet
bu haber gözlerden kaçmamalı
haber hürriyette de var, 25k kişinin kıyafetleri birebir ölçü alınıp dikildi diye, e 1'er takımda yapmamışlardır, bunun yazlığı var kışlığı var yedeği var, çok yıpranmış kıyafet giydirmezler, düzenli bir geliri olur.
temel verilere göre pahalı, marka değerine göre ucuz.
çok iyi bilanco
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilanço süper birde ortaklık haberi patlatsa geçen seneki tepesini geçer😊
Ytd
Tarih tekerrür ederse yarın devre keser ve sonrasında tavana kitler
Ytd
bilanço hisenin yatırımci kitlesini değiştiriyor gibi, eski vakko olsaydı şimdiye lotlar dalgalanmalar havada uçuşuyordu.
Kotu bilancoyu eksi 10 la fiyatiyirlar Super bilanco arti 4 anca simdilik
2015'e kadar görüyorum teknikte, hiç böyle kaçış boşluğu bırakmamış, hem öyle eskisi gibi mallar havada uçuşmuyor vur kaç durmuş gibi tekrar oldu ama olsun.
abi sen adam olmazsın
hadi lan haddini aşma
madem sen her düşündüğünü söylüyon bende söyleyecem yazmayacam deyon bi duramıyon yazmadan
e ne olacak bende böyle varım diyorum işte yazıyorum öyleyse varım
hem kazandıracağını düşündüğüm hisselerde yazıyorum
bi gün olacak buna yürekten inanıyorum
Parayı peşin almaları gibi erken tahsilatlar, gelir unsurunu oluşturmuyor. Bu tür şeyler, Mal teslimatında müşterinin ürünü sadece iskontolu alma yolunu açabilir. Vergi mevzuatı; Mal ve Hizmet'in müşteriye teslim edildiği tarih itibariyle gelirin doğabileceğini, satıcının gelir kayıtlarını da bu tarih itibariyle yapmalarını hüküm altına alıyor.
arkadaş ak yatırım 500 bin lot almış bütün güzel bilanço açıklayan hisseler uçtu gitti bi bu başladığı noktaya geldi.
Hadi ak şu açıkçılara yukardan aldır da boylarının ölçüsünü alsınlar:cool:
2019/06 CİRO:
608 Milyon TL
2019/06 NET KAR:
32 Milyon TL
2018/06 CİRO:
386 Milyon TL
2018/06 NET KAR:
20 Milyon TL
---------------------------------------------------------------------------
2018/12 CİRO:
907 Milyon TL
2018/12 NET KAR:
59 Milyon TL
2019/03 CİRO:
281 Milyon TL
2019/03 NET KAR:
0 (Nötr) Milyon TL
elimde fazla veri yok şimdilik bunlarla idare edelim, üstadım aldıkça verileri ya kendisi paylaşır ya bana yazar ben paylaşırım güzel günler bizi bekliyor, 3 ve 4. çeyreklerde
https://yandex.com.tr/search/?text=h...03757043927264
hareket vakti
bunu birkaç kere paylaştım bu sefer olsun artık:cool:
hissenin eski kumarbaz oyuncularıyla yeni by arasında bi kapışma bu, bi daha demiş olayım,58 milyon lotluk hacimleri gördük bu hissede, çevirip duruyorlardı, artık öyle değil.
gözlemlerimi yazıyorum, itirazı olan şimdi yazacak, olurda işler tersine dönerse o zaman söylenecek olanları dikkate alıp cevap vermeyecem. ters dönmesi içinde bir sebep yok gibi
aracı kuruma sordum ak aldığı malın tamamını kusmuş nerdeyse beceriksiz herif.
bu da hayrımıza olmuştur.
Bence bu günkü hareket oldukça sağlıklı oldu
ak'ın döküldüğü çok iyi oldu (kimin olabileceği hakkında bir tahminim varda onun için)
yatırım finansman 1.286. mn lot artıda bu çok ama çok iyi, mükemmel.
abi sen bu takasları çok önemsiyon
e tabi önemlidir de ondan, özellikle yabancı saklama bankalarına virmanlanan mallar ya yabancı yada uv'li yatırımcıların malıdır
yabancılara mal alan kurumlarda herkesçe malum
bak bugün ak sabah aldığı 500k dan fazla malı geri kustu birde - ye geçti
yabancıya işlem yaptığını bildiğimiz kurumsa ak o kadar malı almışken o sadece 26k almıştı
öğleden sonraki net alışı 1.160 mn k ve muhtemelen yabancı sakLAma bankalarından birine Virmanlayacak
turşusunu kuracak yani.
abi yabancılar niye alıyo ki vakkoyu
bi kaç kere söyledim THY ile yapılan anlaşma varya çok önemli
1 bir kere o yapılan satışın bilançoda olmadığını biliyoruz 3. çeyrekte muhtemelen kasada
en önemlisi bu kabin memurları her zaman şık, temiz ve yıpranmamış elbiseler giyerler
yazlık ve kışlık 2'er takım yaptırılsa (2x2)x25000=100.000 elbise demek
yanılırmıyım bilmem
yanıldığımı abarttığımı düşünenler yazmalı
e bi de vakko türkiyenin en değerli markası
bi eşarbı bi çuvaal paraya satıyorlar, bir yerlerden bir çalışan bulup fiyat öğrenmek lazım
varsa birilerinin tanıdığı konuşur yazarlar
Credit suis 1 ayda 450 bin almış geçen sene ortak arama bunlara verilmişti ayrıca yatırım finans 1 ayda 3.500 milyon lotu bedava almadı ve citi ye aktarıyor bilanço süper ama esas haber ortaklık bence eli kulağında gibi geçen sene bu kadar toplanmamıştı
ytd
credit de mal görünmüyor, muhtemelen oda cıty'e virmanlıyor, ben görememedim alışlarını kaçırmış olabilirim.
çıty de şu an 2.352mn
yatırım fin 817 k.+bugün 1.186
Son 1 ayı filtrele görürsün bugün dahil yatırım 3.250 credit 435 bin lot en çok alanlarda kafada
Ytd
Yatırım citi adına alıyor oraya virman oluyor mallar bu kadar çok 1 ayda hiç toplanmadı 7 yıldır takip ediyorum haber düşme olasılığı yüksek bilanço için değil bu toplama zaten kağıdı hala baskılıyolar yoksa eski Vakko olsa yüzde 20 yaptırıp satarlardı bu sefer olay farklı bugün ky iyi döküldü en çok satan ky yatırım süpürdü ne varsa ak ve ykb verilen görevi yaptılar alıp yatırıma devir işlemi oldu gün sonu ellerinde mal kalmadı hatta eksi oldular Bayram sonrası bir haberle farklı şeylere gebe kağıt😁
Ytd