Sayfa 483/735 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by keremc Yazıyı Oku
    Tarih tekerrür ederse yarın devre keser ve sonrasında tavana kitler
    Ytd
    herkesin tavan beklediği yerde basarlar bunlar. şirket süper tahta berbat.

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    bu haber gözlerden kaçmamalı

haber hürriyette de var, 25k kişinin kıyafetleri birebir ölçü alınıp dikildi diye, e 1'er takımda yapmamışlardır, bunun yazlığı var kışlığı var yedeği var, çok yıpranmış kıyafet giydirmezler, düzenli bir geliri olur.

temel verilere göre pahalı, marka değerine göre ucuz.
    2. çeyrek biteli 40 gün oldu, o parayı önceden peşin almamışlarsa 3. çeyrek çok daha iyi gelebilir, velevki almış olsunlar son çeyrekte de kışlık kıyafetleri dikerler diye düşünüyorum, yanılıyormuyum fikri olan var mı?
    Son düzenleme : kitapci34; 09-08-2019 saat: 10:46.

3. bilanço hisenin yatırımci kitlesini değiştiriyor gibi, eski vakko olsaydı şimdiye lotlar dalgalanmalar havada uçuşuyordu.

4. Kotu bilancoyu eksi 10 la fiyatiyirlar Super bilanco arti 4 anca simdilik

5. 2015'e kadar görüyorum teknikte, hiç böyle kaçış boşluğu bırakmamış, hem öyle eskisi gibi mallar havada uçuşmuyor vur kaç durmuş gibi tekrar oldu ama olsun.

6. abi sen adam olmazsın
    hadi lan haddini aşma
    madem sen her düşündüğünü söylüyon bende söyleyecem yazmayacam deyon bi duramıyon yazmadan
    e ne olacak bende böyle varım diyorum işte yazıyorum öyleyse varım
    hem kazandıracağını düşündüğüm hisselerde yazıyorum
    bi gün olacak buna yürekten inanıyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    2. çeyrek biteli 40 gün oldu, o parayı önceden peşin almamışlarsa 3. çeyrek çok daha iyi gelebilir, velevki almış olsunlar son çeyrekte de kışlık kıyafetleri dikerler diye düşünüyorum, yanılıyormuyum fikri olan var mı?
    Parayı peşin almaları gibi erken tahsilatlar, gelir unsurunu oluşturmuyor. Bu tür şeyler, Mal teslimatında müşterinin ürünü sadece iskontolu alma yolunu açabilir. Vergi mevzuatı; Mal ve Hizmet'in müşteriye teslim edildiği tarih itibariyle gelirin doğabileceğini, satıcının gelir kayıtlarını da bu tarih itibariyle yapmalarını hüküm altına alıyor.

Sayfa 483/735 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •