Sizin dediğiniz gibi destek oladu oralar yoksa o izlenimi mi veriyor..sistem bir kere bile.longa dönmediSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sizin dediğiniz gibi destek oladu oralar yoksa o izlenimi mi veriyor..sistem bir kere bile.longa dönmediSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1657 2. Parti flat fileto filet temiz. Kalan lonk 1/5 maliyeti neyse artık.
Maliyeti 1639 olmuş.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
xu030 dısında satan yok, daha da alıyor mıllet... xu30'da da sanayılerde satıs yok, hala alıyorlar... altıncılar hala gıdıyor... dusen bır bankacılık var bır de havacılık; onlar da zaten dıgerlerı kadar prımlı degıldı yanı dusse dusse nereye dusecek... genel bır artıs olsa rısk algısında, ulkeden yabancı cıkısı olsa dolar artar, orda da bır hareket yok... halıyle sentıment hala boga...
dow 30 bının altına ınecek, dolar 7.6 fılan ustune cıkacak, butun endeks kagıtlarına satıs gelıp xu100 150 bını kıracak kı short24'un ıstedıgı selale gelsın... bunlar olmadan su halıyle butun hıkaye bofa'nın gunluk adam carpma tıyatrosundan ıbaret...
Matrikste sistem olmaz ya iq sürümüne ya ideal e geçin excel formülü ile sistem yapılmaz iyi bi sistemde en az 1000 satır ( mantıklı, gerçek) kod olması gerekir iki indikator kesistirme = garanti batakSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şişe görüşü alalım gençler..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam 3lü sistrm toplam 9 indikatör ve kesisimleri midas bilir misiniz o dahil..zat n manurl yapmak zorunda kalıyorum işlemleri kasıyor matriks son bar hesapla ref değeri vs derken neler neler..
Şişe yorumu alayım senden..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist30 spot bugün avrupa yıkılırken bir kez daha 1633 seviyesinde tutundu..Burası artık çok güçlü bir destek..1705-1633 yatay bant içinde trade ediyor..Yakında 1700ü kırıp geçer.
Ne kadar satır o kadar yanılgı hocam bana göre..
Siz 1650 den alırsınız bende1652 den çok fork yok.. çok satır matrikste sıkıntı.. dediğiniz bir bakıma doğru matriks bana göre algo çalıştırılmayacak bir platform ama bende asıl sistem trading wievde..
Şu aracı kurumlar bir anlaşamadı bunlarla..
Java çöp...
Html5 bana göre en iyisi..
Allah tan trading varSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam gördünüz mü 4h yansıyınca nasıl da biz boğalar iz sürmek zorunda kalıyoruz..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarı aşağı long short artık iyice psikolojimi zorlamaya başladı. Zarar yok ama kar da stresin yanında güdük kalıyor. Uzun bi müddet mevduat faizimi çatır çatır afiyetle yemek üzere ayrılıyorum. Hiçbir şekilde riske değmez kendi kendilerine oynasınlar. Piyasa saglam düşünce tekrar pozisyon alırım. Kolay gelsin.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://youtu.be/7gpea529O-I
Bu adam sensin demi abi biliyordum....
[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Başkan bende cuma uğraştım bir dakikalık ta inan yoruyor değmez..
Long kapattım cuma bu gün o longu da verdim kafam rahat..
Bu gün 1 dk de bile işlem zordu..
1640 üstü long denenirdi yemediSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vadelide hisseler oyuncak ya....adamlar fiyatlamayı kafalarına göre uyduruyorlar...
Bugün herkes kazandı shortçusu longçusu
Pala tüm kesimleri kucaklıyor
çok mantıklı şeyler yazıyorsun..ama piyasaarda mantık diye bir şey kalmadı son bir yıldır.
sadece bizde değil, esas şaklabanlık abd borsalarında dönüyor...batık şirketlere saldırıp, shortlayanları batırmakla meşgul robinhood cular.
ben de bir ara akılla, mantıkla piyasa yorumluyordum...geçti o devirler yani...bu tiyatro sonlanınca, tüm dünyada güzel bir crash yaşanacak...yok devam eder böyle diyorsan, sen bilirsin...yani çılgınlık yerel değil, global..çöküşte oradan gelecek, gelirse tabi.
Anlaşıldı, o zorlu bölgeyi sabaha gap atarak kıracağız, az daha yanaşırsa bu iş tamamdır
Bu bitcoin de iyice bizim endeks dışı hisselere benzedi, volatilite inanılmaz
Yine 30 40 hisse tavan olmuş, yüzde 5 7 gibiler gırla, biz de sağlam diye holdingle bankayla , temeli sağlam şirketlerle cebelleşelim emenike
Tek mantıklı borsalar avrupa'da , hele nasdaK tam balon,aşılamada sıkıntı var diyorlar, inşallah olmaz ama çok zorlu bir süreç olacak gibi
Balon olmasına balon ama nasıl balon? Yani patlayacak balon mu, patlamayan cinsinden mi?..
Sn. Cautionary nin dediği gibi, çöküş bekliyoruz ama gelirse... Sonuçta ciddi paralar basılıyor, böle bir para bolluğunda ara düzeltmeler ile sürekli yenilenen zirveler olma ihtimali de var mı? Var...
spot 30 eksisine bak spot 100 eksisine bak iyice her şey birbirinden kopuyor...
Şu pandemi bitip para bolluğu bittiğinde görecez o balonları, ama bu para bolluğunda bile ekonomi bu haldeyse, asıl bizim balon patlayacak
SPOT kapanış (BOFA son 1 saat te -440 mlyn du, -187 mlyn kapadı, gene +250 mlyn mal aldı, yarında bunları yukarıdan vermeye alttan almaya çalışacaktır)
https://i.hizliresim.com/ARTs17.png
Altın yükseliyor diyen erken öten horozları piste alalım
Sayın yemekci bofas bu gün en fazla ne sattı birde bizim bafemler yatırım finansman ve qnb ne almış size zahmet olmazsa atabilirsiniz miSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para çıkışı var yine. İnce eleyip sık dokuyorlar.
Bugün yine PGSUS'a buaştım 100tl karımı aldım çıktım.
Gübrede biraz kar al yaptım 200tl kadar...
Endekse sabah iyi yerden iki adet şortladım. 200 tl kar...
Zirveden şortlar duruyor. Onlara dokunmak yok.
Günü boş geçmedik.
Komisyona üçe beşe kırıntısal zararlara giden tutarlar zaten önemsiz. Sermayemizi overallda korumak çok mühim. Longtan çok iyi puanlar aldım iki uc aydır. Ancak defalarca dedim gene diyorum artık iki tarafa da ekmek yok. Bundan böyle short yapacaksa da göz açıp kapayıncaya kadar bitirir işini. Kimse ne oldugunu anlamaz bile. Gözümüzün içine baka baka dalga geçiyor adamlar. 7-8 aylık mevduat faizini 2 günde gömüyorlar Xu30 hisselerinde. Geri vermeleri bekleme maliyeti vs uzun iş. Alın tepe tepe kullanın hisselerinizi diyip sıvışmak düşer bize de.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarihe not olsun o beklediniz çöküş asla gelmeyecek...
Düzeltir yola devam ederiz..her ülke kendi dinamiği ile devam..
Önemli.olan nedir furyaya katılmaktır...
Düşerse de orada olun yükselirse de orada olun 1650 den shortuz hayırlısı ile
Harikasın hocam gubrf short mu hocamSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.