Sayfa 482/1004 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582982 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ESASINDA ÇOK BASİT... sabah shortluyacan...kapanışa 2 saat kala longluyacaksın..HERİF aynı şeyi yapıyor.

ama fakirlik benim gibi kaderse ,KISMETSİZ MAHMUT gibiyse yapacak bir şey yok
    İyi deptürdüler hakkını yemiyelim ama yön aşağı döndü bi kere, kurtuluşu yok bistciğin
    11 ocak 1726 tepesi tepe olarak kalır bu sene DİE düşünüyorum .
    Hamdım Piştim Yandım

2. Bist30 spot bugün avrupa yıkılırken bir kez daha 1633 seviyesinde tutundu..Burası artık çok güçlü bir destek..1705-1633 yatay bant içinde trade ediyor..Yakında 1700ü kırıp geçer.

3. Ne kadar satır o kadar yanılgı hocam bana göre..
    Siz 1650 den alırsınız bende1652 den çok fork yok.. çok satır matrikste sıkıntı.. dediğiniz bir bakıma doğru matriks bana göre algo çalıştırılmayacak bir platform ama bende asıl sistem trading wievde..
    Şu aracı kurumlar bir anlaşamadı bunlarla..
    Java çöp...
    Html5 bana göre en iyisi..
    Allah tan trading var
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Matrikste sistem olmaz ya iq sürümüne ya ideal e geçin excel formülü ile sistem yapılmaz iyi bi sistemde en az 1000 satır ( mantıklı, gerçek) kod olması gerekir iki indikator kesistirme = garanti batak

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Matrikste sistem olmaz ya iq sürümüne ya ideal e geçin excel formülü ile sistem yapılmaz iyi bi sistemde en az 1000 satır ( mantıklı, gerçek) kod olması gerekir iki indikator kesistirme = garanti batak

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1000 satır falan uçuk olmuş biraz değil bariz.
    Güvendiğin indikatörü kodlayıp 4 satır da şart ekleyemez misin ?
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

5. Hocam gördünüz mü 4h yansıyınca nasıl da biz boğalar iz sürmek zorunda kalıyoruz..
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İyi deptürdüler hakkını yemiyelim ama yön aşağı döndü bi kere, kurtuluşu yok bistciğin
    11 ocak 1726 tepesi tepe olarak kalır bu sene DİE düşünüyorum .

6. Yukarı aşağı long short artık iyice psikolojimi zorlamaya başladı. Zarar yok ama kar da stresin yanında güdük kalıyor. Uzun bi müddet mevduat faizimi çatır çatır afiyetle yemek üzere ayrılıyorum. Hiçbir şekilde riske değmez kendi kendilerine oynasınlar. Piyasa saglam düşünce tekrar pozisyon alırım. Kolay gelsin.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hocam gördünüz mü 4h yansıyınca nasıl da biz boğalar iz sürmek zorunda kalıyoruz..

Piramitliycez daha dur daha dur, o boğaları lime lime doğrayıp parçapincik edip kemiklerini kırıp paça çorbasını içeceğiz, boğanın en güzel yeri sırt kısmından kuyruk sokumuna kadar olan bölge.. baş ve boynuz tarafı sıkıntılı
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Piramitliycez daha dur daha dur, o boğaları lime lime doğrayıp parçapincik edip kemiklerini kırıp paça çorbasını içeceğiz, boğanın en güzel yeri sırt kısmından kuyruk sokumuna kadar olan bölge.. baş ve boynuz tarafı sıkıntılı
    https://youtu.be/7gpea529O-I
    Bu adam sensin demi abi biliyordum....
    [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Sayfa 482/1004 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •