enerjilerde hazırlığın son günlerini yaşadığımızı düşünüyorum. teknoloji bu çıkışı devam ettirirse arkadan enerji, endeksi birlkte yukarı alırlar. ama cante bu hafta sanırım harekete halen katılmaz
Printable View
Birileri take over dan mı dolaşıyor. kim yapıyor bu işlemleri ?
% 40 Odaş’ın.
% 8 en son alan Kurumsal yatırımcıların.
Yönetimi ele geçirmek için birinin Borsada işlem gören yani fiili dolaşımdaki hisselerin tamamını alması gerekir.
Veya bu kurumsal yatırımcılar borsadan % 43 daha toplayacak ve % 51’i bulacak.
Veya veya Odaş’ın sahip olduğu % 40’ı geçecek şekilde toplayacak birileri , genel kurulda biz gibi toplam % 11’lik paya sahip küçük yatırımcıları örgütleyip genel kurulda yönetimi ele geçirecek.
Şu an Uşak seramikte böyle bir güç savaşı var. 12 mi 14 mü ne yaptığı tavan sayısı.
60 dakikalıklarda bir beklentim olmuştu.. en azından 2.01 geçilir demiştim.. ama halen yengeç gibi yan yan yürümeye devam ediyor.
https://i.hizliresim.com/7yk5xzz.png
Yine bir numara çekmek için bir kap attılar .
Bakalım ne olacak?
[emoji23]
OFAC Demek, kim cumbaba olursa olsun. deliğin biri bizden tarafa demek zaten.
seçimin pek önemsenmemesi sanırım bu sebepleymiş.
bunlar akıl küpü, işlerini iyi takip ediyorlar.
bize sadece beklemek,
yaylada subaskını na , börtü böceğe, ilişmeden
çadırı kurmak, vakti geldiğinde de sökmek kalmış.
Çan 2 Termik tarafından yapılması planlanan Kül Depolama Sahası Alan Genişleme projesi ile ilgili ÇED olumlu kararı verildi.
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"ÇANAKKALE ili ÇAN, ilcesi Yaya Köyü sınırları içerisinde, ÇAN 2 TERMİK A.Ş. tarafından yapılması planlanan ÇAN 2 TERMİK SANTRALİ KÜL DEPOLAMA SAHASI ALAN GENİŞLEME (YENİ KÜL DEPOLAMA SAHASI) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan*ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Komisyon çalışmaları ve halkın görüşleri dikkate alınarak Bakanlığımızca 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu' Kararı verilmiş olup; ÇANAKKALE Valiliği(Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) tarafından kararın halka duyurulması gerekmektedir. Ayrıca, söz konusu projeye ait Nihai ÇED Raporu ve eklerinde belirtilen hususlar ile 2872 sayılı Çevre Kanununa istinaden yürürlüğe giren yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulması, mer'i mevzuat uyarınca ilgili kurum/kuruluşlardan gerekli izinlerin alınması gerekmektedir."
bu gün eldekilerim yarıdan fazlasını 2.03 verdim.. az 1.97 den geri kalanının tamamını 1.96 dan yerine koydum.. yukarıda 2.01 ve 2.03 halen aktif.. aşağıda ile 1.91 1.84 aktif... yatay sürecin getirdiği sıkışma devam ediyor... pazardaki limon satan çocuk bile limon satmayı bıraktı... tezgahında kavun karpuz vardı..
almadım satmadım yine
tamamen büyük resme odaklandım
Soru bana değil ama periyot büyüterek hisse içinde verimsiz kalma süresinin kısaltılması olabilir Büyük Resim
Ben böyle yorumluyorum...
mal ben de, para pala da..sonra para ben de mal pala da oyununu oynarken ya maliyet düşürürsünüz ya da lot attırısınız burada resim göremezsiniz... ben maliyet düşürmeye çalışıyorum..
büyük resim görmek istiyorsanız Sn Hayek'in daha önce taşıdığı Kuyas yada Osmen gibi senetlere haftalık yada aylık bakmanızı öneririm..
ancak Sn Ayıboğan resimden çok fırça izlerini merak ediyor...
Grafikteki günlük barlarda yukarı bir pin atıyor sonra düşükten kapatıyor.
Vardır bir bildikleri.
Misal dün 2,03’e yükselip, 1,94 kapattı.
Önceki gün 2,02’ye yükselip, 1,96 kapattı
Bugün ise 1,97’ye yükseltip, 1,92-1,93 kapaması olasılık dahilinde. 1,97’yi belki 2-3 kademe daha yukarı yaptıktan sonra da düşürebilir tabi.
Çizsin bakalım resmi.
bu gün 1.93 alışta kapanırsa 1.96 önem kazanır..Mohikan şefi 1.96 üzeri için ''oturan boğa,zıplayan çekirgeden, fazla kazanır'' demiş..
şefin Sn Regal1 e de sözü var...eğer gerçekleşirse fazla kıpraşma... gerçekleşmezse oyuna devam..
https://i.hizliresim.com/7hbcpgf.png
“Çan2 Termik A.Ş.” Uzun Vadeli Ulusal Kurum Kredi Rating Notu ‘BBB+ (tr)’den
‘AA- (tr)’ya revize edilmiş
Güzel haberler gelmeye başladı.
Rating notu 2 kademe yükselmiş ve AA olmuş.
Not: Olabilecek en iyi not AAA düzeyidir.
Yani en iyi not seviyesinin bir kademe altı.
Süper.
Sayın, esozcan, egeduk çok ufaklıyor. 1,99 veriyor 2,00 vermiyor. bu kadar millet onun yüzünden para kazanamıyor. ayvalıktan vize yapıp yunana geçecek türkler gibi kuyruk olduk. nerde devlet? ne oturabiliyoruz ne de zıplayabiliyoruz. egeduk hertarafı tıkamış. bizi su mu zannediyor bilemedim.:vk:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1315816
Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu, JCR Eurasia Rating'in 26.07.2024 tarihli kredi derecelendirme çalışması kapsamında Çan2 Termik A.Ş.'nin yatırım yapılabilir seviye içerisindeki Uzun Vadeli Ulusal Notu "BBB+ (tr)" seviyesinden "AA- (tr)" seviyesine yukarı yönlü revize edilmiş olup görünüm "Stabil" olarak belirlenmiştir.
çok güzel.
Şu anda "Stabil"ini yaşıyoruz DEMEK Kİ...
AA Demek :En yüksek kredi kalitesi. Finansal yükümlülüklerini yerine getirme kabiliyeti son derece yüksek. Menkul kıymet ise, risksiz devlet tahvilinden biraz daha fazla riske sahip.
iyi hisseye sap olmuşuz.
kıymetini bilelim.
zakkaraklara bu müjdeyi nasıl veririz ki.
yukarıdaki grafik Caroline= CRLN yükseliş öncesi olası kırmızı barlar seçer ve üstü güzel altı üzer seviyesi belirler..bu son çapraz öncesi yükseliş olasılığını 6 defa denemiş ve sonrasında hepsi çöp olmuş.. şimdi olası yükselişin ne şekilde sonlandıracağını bekliyoruz..
(kirli Turkuaz)= namı diğer BUZ geçildikten sonra barların buz üzerinde kalması lazım.. ama adam dalga geçer gibi barları indikatör buz üzerine diziyor.. aklı sıra çapari ile istavrit mi avlıyor, bilemedim..
not: kırmızı yatay mohikan şefi... kıpraşma diyor..
https://i.hizliresim.com/8cpr9wh.png
şu habere bak....
haber hatırana biraz hareket gelseydi....
olumlu ced raporu kredi notu yukselmesi hep satıs icin kullanıldı info bitiyor tacirler basloyor