Sayfa 481/529 İlkİlk ... 381431471479480481482483491 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    CWENE de % 708 bedelsiz sermaye artırımı yapacağını açıkladı.
    Pazartesi ve Salı 2 gün üst üste tavan yaptı.
    enerjilerde hazırlığın son günlerini yaşadığımızı düşünüyorum. teknoloji bu çıkışı devam ettirirse arkadan enerji, endeksi birlkte yukarı alırlar. ama cante bu hafta sanırım harekete halen katılmaz

Birileri take over dan mı dolaşıyor. kim yapıyor bu işlemleri ?

CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Birileri take over dan mı dolaşıyor. kim yapıyor bu işlemleri ?
    % 40 Odaş’ın.
    % 8 en son alan Kurumsal yatırımcıların.
    Yönetimi ele geçirmek için birinin Borsada işlem gören yani fiili dolaşımdaki hisselerin tamamını alması gerekir.
    Veya bu kurumsal yatırımcılar borsadan % 43 daha toplayacak ve % 51’i bulacak.
    Veya veya Odaş’ın sahip olduğu % 40’ı geçecek şekilde toplayacak birileri , genel kurulda biz gibi toplam % 11’lik paya sahip küçük yatırımcıları örgütleyip genel kurulda yönetimi ele geçirecek.
    Şu an Uşak seramikte böyle bir güç savaşı var. 12 mi 14 mü ne yaptığı tavan sayısı.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    % 40 Odaş’ın.
    % 8 en son alan Kurumsal yatırımcıların.
    Yönetimi ele geçirmek için birinin Borsada işlem gören yani fiili dolaşımdaki hisselerin tamamını alması gerekir.
    Veya bu kurumsal yatırımcılar borsadan % 43 daha toplayacak ve % 51’i bulacak.
    Veya veya Odaş’ın sahip olduğu % 40’ı geçecek şekilde toplayacak birileri , genel kurulda biz gibi toplam % 11’lik paya sahip küçük yatırımcıları örgütleyip genel kurulda yönetimi ele geçirecek.
    Şu an Uşak seramikte böyle bir güç savaşı var. 12 mi 14 mü ne yaptığı tavan sayısı.
    işte buradan ötesinde bilgiye ulaşamıyorum. gerçi insider a girer de. kim neyi nasıl yapıyor?

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    işte buradan ötesinde bilgiye ulaşamıyorum. gerçi insider a girer de. kim neyi nasıl yapıyor?
    Ne yapılıyor, plan ne, zaman ne bilen yok zaten.

60 dakikalıklarda bir beklentim olmuştu.. en azından 2.01 geçilir demiştim.. ama halen yengeç gibi yan yan yürümeye devam ediyor.

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7. Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Yine bir numara çekmek için bir kap attılar .
    Bakalım ne olacak?
    [emoji23]

Sayfa 481/529 İlkİlk ... 381431471479480481482483491 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •