bir de forumda ipliği pazara çıkarılmış, hatta maymun edilmiş selka'nın videolarını (ısrarla) "üstad" diye paylaşmıyorlar mı 😄
Printable View
bir de forumda ipliği pazara çıkarılmış, hatta maymun edilmiş selka'nın videolarını (ısrarla) "üstad" diye paylaşmıyorlar mı 😄
Yahu çamaşır askılığı 200 tl olmuş,buraya video atmışlar;yok 84 milyona güvenin falan filan,biz 84 milyona güveniyoruz,güvenmediğimiz başkaları,geçen sene 70 tl olan çamaşır askısı 200 tl,neden diye soruyorsun? Çin den geliyor dolarla diyor adam,hani bir bakan vardı,neden Kanada dan mercimek alıyoruz diye soran gazeteciye;paramız var ki alıyoruz demişti,hah! işte paramız bitti serbest düşüşteyiz,yerken değil ama öderken hepimiz aynı sandalda olacağız...
Konuşmayayım,yazmayayım diyorum buraya abiduk gubiduk videolar atıp üstad diye birilerini pazarlamaya kalkıyorlar he üstad!
Zorla karikatür koyduracaklar şuraya...
İstediğiniz kadar yazın ,çizin, sisteme laf söyleyin ancak ülke gerçeği ve çoğunluk karşı tarafta.
Alın size belki de bilmediğiniz ülkede ki aktif bir forum linki veriyorum.
Bugün kadıköy vb hariç yolda 10 kişiyi çevirin 7 si bunlar gibi düşünüyor
http://wowturkey.com/forum/viewtopic...358634#8358634
http://wowturkey.com/forum/viewtopic...98&start=12910
Karınca uzun bir yola çıkacakmış gibi hazırlık yapıyormuş. Bunu görenler, hayırdır nereye deyince, karınca -hac yolculuğuna çıkıyorum demiş. Senin ömrün yetmez demişler. Karınca şöyle cevap vermiş; olsun hiç değilse hac yolunda ölürüm.
Onların da anlayacağı dilde anlatayım, biz doğru bildiklerimizi anlatacağız, onlar da sitile sitile öğrenecekler.:yes:
hicbirsey yapamazsin,anlatamazsin da
tek yapacagin forumda yazip yazip ( o da fazla irdeleyip derinlere inmeden ) silmek .istedigin kadar inkar et.
yukarida linkini verdigim sayfalarda chp liderlerine yazilan seylerden 1 tanesini sen akp icin yaz direk hesabina 1000 tl yolluyorum hodri meydan. :)
Bunlar hakket mal tek kelime ile takmışlar bir İmamoğlu da İmamoğlu Ula ülke batmış bunların derdi halen daha kuyruk acısı bu arada bir CHP li olarak İmamoğlunu da gram hazmetmiyorum hatta önümüzde ki seçimler de oy da vermiyecegim yeminlen ülkeden soğudum artık kendimi geçtim çocuklarım için bu ülkede artık bir gelecek görmemeye başladım
Akp gelirken mıntıka temizliği yapılmıştı.bir gecede beş milyar dolar yurt dışında çıkartıldı kriz ayyuka çıktı.solu ismail cem kemal derviş ile troyka ayağına yeni parti numarası ile üçe böldüler mhp nin genel başkan yardımcılarının hepsinin seks kasedi çıktı falan.sonucta üç aylık parti yüzde 35 oyla mecliste çoğunluğu ele geçirdi.aradan yirmi yıl geçti akpnin görevide misyonuda dönemi de eskidi bitti.yeni başkan imamogludur onun içinde mıntıka temizliği yapılıyor.son aylarda olanlar asla tesadüf değil.ister sevin ister sevmeyin kimse imamogluna engel olamaz.buraya yazılanlara ilerde alıntı yaparız.imamoglu seçilmeyecek akp gitmeyecek olsa asla deva ve gelecek partileri kurulamazdı.
Bu yazdıklarımın dünya görüşümlede zerrece alakası yok.uzun süredir siyasetin tiyatro olduğuna inanıyorum.bizim memlekette gideceğimiz yol mecliste belirlenemiyor.onlarca etmen onlarca odak var bence siyaset falan palavra
Benim için sevindirici olan gene de iyice şirazesinden çıkmış sistemimizin iyi kötü doğru yola sokulması kararinin verilmis olduğunu düşünmem.akp olayı ve temsil ettiği hemen hemen her şey gidici.iste başörtüsü falan kalır o da zaten anlamsız bir yasaktı.
Imamoğlu zaten rüştünü ispatladı istanbul gibi bir yerde reisi iki kez yendi.birinde 800 bin fark attı.binali yarıştı falan demeyin ben mitinglerde kürsüde hep reisi görüyordum ımamoglunun rakibi buz gibi reisti. Imamoglunun danışmanlık ekibi çok ama çok güçlü ilk çıktığı zaman reisinkide çok güçlüydü artık değil.
Iddialı bir şey yazayım.yakin bir gelecekte akp ye oy vereceğim diyen herkes akabinde bir açıklama yapmak zorunda kalacak.cunku normal şartlarda akp ye oy vermek çok mantıksız bir eylem olacak.mutlaka akabinde özür diler gibi açıklamalar gelecek.bizim halkımız akıllı değildir ama kurnazdır.menfaat biterse olay biter.akp öyle ya da böyle çok kesimin işine gelecek işler yaptı.ama maalesef sistem sürdürülemez olduğundan sonuna geldik.akp aslında bitmiş bir partidir ilk secimde herkes sonuçlara inanamiyacak
E o da reha beyin suçumu bizim yargı sistemimizin sucu mu önü tartışmak lazım sn sugosu.masallah bizde öyle bir yargı var ki bazen kağnı gibi bazen yıldırım gibi.genelde bizim gibilere karşı yıldırım gibi hızlıdır.
.biz burdayiz hep bu topraklarda yaşayacağız hem de muhalifiz.ben de her yazdigimi hukuki sorun yasarmiyim diye kontrol ederek yazıyorum.iktidar lehine yazmak imamogluna sallamak baska muhalif olmak başka olay.
yine yazdım yazdım sildim mustafa beye iş çıkmasın bari
4 duvar evin fiatı olmuş 1 milyon orta halli bir araba 250 bin
ülkenin ortala maaş oranı 5 6 bin
ikdidarı alkışlayan yüzde 40
demekki beter olmaya daha çok var
Apo bize verildi.o gazla dsp yüzde 29 oy aldı.ayni dsp bir sonraki veya iki sonraki secimde yüzde 4 e düştü.bir ara anap sonsuza kadar kalacak sanıyorduk.millet papatyalardan falan kusacak hale gelmişti.simdi anap kapandı mı önü bile bilmiyorum.belkide tabela partisi olarak devam ediyordur.akp gitmez sanılıyor ama bence yanlış.ilk secimde gider.nedeni de şimdiye kadar öyle ya da böyle halkın desteği akpnin yanındaydı.o destek giderek azalıyor.halka rağmen iktidarda kalamaz.biz muhaliflerin yanılgısı buydu halkın desteğini hep küçümsuyorduk.simdi de iktidar yanlıların yanılgısı güç sarhoşluğu nedeniyle bu desteğin azalmasını önemsemiyorlar.reis şapkadan tavşan çıkaracak sanıyorlar.sapkada tavşan falan kalmadı gidecekler.
Fakat akp’de daha öncekilerden farklı olarak şöyle bir ihtimal mevcut; seçimi kaybetse bile gitmemek..
Şimdi olur mu öyle şey demeyin, olabilir. Nasıl olabilir orasını bilemem. Yakın tarihte yaşadıklarımız, böylesi bir ihtimalin de yabana atılamaz bir senaryo olabileceğini düşündürüyor..
Ben sadece ekonomiyi kastedmedim.Şu anda bambaşka bir mecraya sürükleniyoruz,problem maalesef sadece ekonomi değil.Artık yavaş yavaş sistem tehlikeye giriyor gibime geliyor.Misal lübnana bakın artık sistem tehlikede.Irak suriye falan zaten artık konu dışı oldu,oralarda sistem gitti.Acilen sistem kurtarılmalı aksi durumda bambaşka bir mecrada buluruz kendimizi.Biz doğal kaynakları falan olan bir ülke değiliz,sistem tıkandı mı sorun bambaşka bir hale taşınır.Kimbilir belki de plan ve amaç budur.Yaşayacağız göreceğiz.Özellikle devlet demiyorum,devlet dendimi kutsiyet şu bu konunun özü kaçıyor.Kurulan her devlet hükümran olduğu dönemde vatandaşları için kutsaldı,ama tarih yıkılmış yok olmuş devletlerle dolu.Devlet dediğin sağlıklı bir sistem olmalı,güven veren uğruna fadakarlık yapabileceğin seni kollayan gelecek vaad eden bir sistemin olmalı.Bu giderek bizden uzaklaşıyor.
Yahu adam eski başbakanın oğlu gemileri ile uyuşturucu taşıyor dedi.Bu konuda soruşturma açılmadı.Böyle bir sistem devam edebilir mi.
Mümkün değil. Seçimi kaybettiğinde koltukta otursalar dahi hiçbir devlet tarafından tanınmaz. Ticaret, havayolları. finansal işlemler hepsi rafa kalkar tüm sınırlar kapatılır. Hatta diğer ülkelerin müdahelesi meşru hale gelir. Yakın geçmişte afrika mıydı neresiydi biri seçimi kaybetti ve koltuktan kalkmak istemedi komşu devletler neredeyse savaş açıyordu. Adam kaçmak zorunda kaldı.
Bir ülkede 60 milyon çalışıp , 20 milyonun 3-5 yerden aldığı maaşını ne kadar zaman ödeyebilir ?
Deveye diken !!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olmaz bu şekildeki sistemler hep çökmüş çökmeye mahkum ,devam edemez.Benim çocukluğum gençliğim sscb amerika kavgası ile geçti.Soğuk savaş vardı sscb amerika ile yarışabilecek kapasitede bir karanlık imparatorluktu.A bir de bakıldı ki ortada kağıtdan bir kaplan varmış,bir gorbaçov geldi perestroika falan bir baktık sscb tarihteki yerini almış.Yugoslavya vardı,çekoslavakya vardi ,vardı da vardı .Biz belki üç beş yıl için değil de 30 40 yıl sonrası da ne durumda oluruz bunlar düşünülmeli.Yoksa bunlar istekle falan olacak işler değil,güç meselesi,her gün zayıflıyoruz,çok zayıflarsan gelir seni yerler,uluslararası sistemde kurt kanunu geçerlidir,zayıfı yerler.
Makarna salça ile oy topluyor diyenlerin bunu yapması bir ironi değil mi .
Şu anda son seçimde oldukça geride oldukları ilçelerde kapı kapı dolaşıp başvurmadıkları halde. Yardım kolisi dağıtması .
Üstelik bizim iki Evimiz var ihtiyacı olan verin istemiyoruz diyenlere bile verilmesi daha da enteresan .
Bir şeylere hazırlık mı var acaba diyemeden geçemiyorum .
Yine yazıp yazıp siliyorum, bu 50% ile işimiz zor. Kendinizi kurtarın gerisini sallayın.
20 yıldır devam ediyor...Devamı da gelir ....Nasıl mı Sezgin Baran Halk TV ye bağlanıyor açıklama yapıyor ama Halk TV yapılan açıklamayı yayınlamıyor...CHP kanadı sülünün adamlarını beslediğini Mafya dan öğreniyoruz...Yani Sistem enetegre tesis gibi ...Neyse ben daha fazla yazmayayım...Bu yaştan sonra silivri falan çekilmez....
Not: Sezgin Baran Korkmaz ABD isteğiyle Avustırya da yakalandı..Neyse Reza olayı gibibirşey daha yaşayacağız anlaşılan....
Sürecin takiplerinde olduğunu belirten Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, "Söz konusu şahıs dün, 19 Haziran günü Viyana'dan takriben 260 kilometre uzaklıkta bir kasabada gözaltına alındı. Ve kendisi akşama doğru Viyana'ya getirildi. Hali hazırda Viyana Eyalet Ceza Mahkemesi'nde bulunmaktadır. Hakim karşısına çıkmayı beklemektedir. Kurallar gereği, doğal akış gereği yarın çıkması büyük bir ihtimal. Bizlerde bakanlığımızdan aldığımız talimat doğrultusunda gereğini yerine getirerek iade işlemleri için süreci 19 Haziran tarihiyle başlatmış durumdayız" sözlerine yer verdi.
Ülke batarken.!!
halk fakirleşirken.!!
insanlar çöplerden yiyecek toplarken.!!
Bunları görmeyen.!!!
Kafasını deve kuşu misali kuma gömenler!.!!
Sanal ortamda kabadayılık yaptığını sanan.!!
Zavallılar.!!
Bu kafayla daha çok sürüneceksiniz.!!
Valla diyabetin var insulin falan yaptirmiyorsun baklava börek aynen yerim diyorsun veya ne covidi covid diye bir şey yok covidin gripten farkı yok diyorsun maske takmıyorsun elbet sanslıysan bir müddet yaşarsın ama sonun değişmez.ulkeler için yirmi yıl çok kısa bir süre osmanlı 600 yil yaşadı ama koca imparatorluk bile bizim aptalliklarimiza dayanamadi